כ דיווח - מועדון הבורסה -חשפניות + - סקס אדיר

דיווח - מועדון הבורסה -חשפניות +

1

שלום חברים יקרים...
היום היתה לי פגישה עסקית באיזור הבורסה, הפגישה הוכתרה כהצלחה.
עבדכם הנאמן הרגיש כמו הקטע בטיטאניק שדה קפריו צועק על הסיפון: "!I'm the king of the world"
אמרתי לעצמי שמגיע לי להתפנק קצת... קראתי לפני ימים אחדים על איזה חבר בפורום שהלך לאיזה מועדון פיפ שואו באיזור הבורסה וסיפר על הצלחה כלשהי, אמרתי יאללה נזרום.
הלכתי ברחוב תובל, יש איזה מועדון שאם הולכים מכיוון הכיכר אז הוא מצד ימין, עמד ממש בכניסה איזה איזה ערס מפחיד, ויתרתי. המשכתי הלאה וראיתי מצד שמאל של הכביש מועדון שאני ממש לא זוכר את שמו. ראיתי אורות מהבהבים ואיזה כיתוב של פיפ שואו אז נכנסתי...
כניסה מפוארת, מסדרון ארוך, נכנסתי עד הסוף, פונה ימינה ואז נגלה לעיני מחזה של איזה עשרה גברים צופים בחדשות ערוץ 2. שאלתי מישהו לפשר העניין, ענה לי שיש תור. אמרתי תודה ועשיתי אחורה פנה קדימה צעד.הנעתי ת'רכב ונסעתי לכיוון הלידו, המקום היה סגור. אמרתי כוס עמק והלכתי לכיוון הרכב, בדרך ראיתי על שמשה של איזה רכב
פלייר של מועדון הבורסה, שמתי פעמיי לכיוון, מצאתי חניה והלכתי לכניסה, בידוק קצר ונכנסתי פנימה. המחזה שנגלה לעיניי היה מדהים! לפחות 50 איש יושבים וכוסיות על בכל קנה מידה מסתובבות בתלבושות מינימליות ועוד פצצות מטורפות עושות לפ דאנס לגברים. מצד ימין הבמה, מופע של איזה חשפנית, הרגשתי בעננים...
הלכתי לבר לקחת בקבוק גולדסטאר, ניגשת אלי המלצרית שאלה מה אני רוצה אמרתי לה גולדסטאר, הבאתי לה שטר של חמישים, קיבלתי גולדסטאר וחיוך של תשכח מעודף. שכחתי.
אחרי איזה עשר דקות של שיכרון חושים בזמן שאני לוגם להנאתי את הבירה ומתבונן בסדום ועמורה שהולך שם ובוחן את מי אני רוצה. ניגשות אלי כל מיני פצצות מטורפות! ושואלות אם אני רוצה ריקוד, לקחתי איזו אחת שקוראת לעצמה ג'יה, אין מילים, באמת!. כוסית על.
יפיפייה אמיתית. לצערי הרבה היו לי רק שטרות של מאה וחמישים, קיבלה חמישים ועשתה לי לפ דאנס בן זונה! לקראת הסוף שאלה אותי בלחש באוזן אם בא לי לעלות איתה למעלה, מבלי להתבלבל ישר שאלתי אותה אם יש אקסטרות.ענתה לי שתמורת 300 שקל אני יעשה חיים משוגעים ושהיא תפנק אותי במשך רבע שעה אבל בלי סקס.
אמרתי לה יותר מאוחר... עוד בחורה, עוד חמישים שקל. אחרי עוד איזה שני מופעים של חשפניות על הבמה הרגשתי שאני מוכן...
ראיתי איזו אתיופית כוסית תפסתי אותה ואמרתי לה שאני רוצה לקחת אותה למעלה. היא אמרה סבבה ושהיא רוצה כסף מראש. ביקשה 200, נתתי לה. הלכה לאיזו דקה וחזרה. לקחה אותי לקומה השניה לאיזה מסדרון עם מלא חדרים. הכניסה אותי לאיזה חדר בגודל מטר על מטר עם עמוד באמצע. הושיבה אותי ואז עשתה איזה משהו שדומה ל-לפ דאנס.
שלא תבינו אותי לא נכון, הבחורה כוסית אש! אבל הריקוד שלה היה מעפן ברמות.
לאחר 15 דקות שבהן לא סבלתי אבל גם לא נפלתי מהכיסא היא אומרת לי טוב מותק סיימנו, בא לך אולי מציצה טובה... עניתי כמו איזה ילד מפגר בשיא התמימות בטח! , היא אומרת לי תוסיף 100, שאלתי אם אם אפשר לגמור לה בפה. היא ענתה שאין סיכוי ורק עם גומי.
חשבתי לעצמי שאחרי ריקוד כזה חבל לצפות להפתעות, אמרתי לה לא תודה ושאני נורא מאוכזב שבשביל 200 שקל זה כל מה שאני מקבל. היא אמרה לי צ'מע מותק אתה באמת חמוד ואני לא רוצה שתצא מאוכזב אז אני אביא לך ביד אבל תוסיף 50 שקל. מה נראה לכם? הוספתי בטח שהוספתי... התחילה לשפשף כמו ילדה שבחיים לא ראתה בולבול.
ביקשתי איזה 20 פעם שתרטיב כי קשה לי על יבש ושזה לא כל כך נעים... ירקה פה ושם על הזין ובאיזשהו שלב שהיא ראתה שכלום לא הולך לקרות היא התחילה להגיד תגמור לי על הציצים אני ישר נדלקתי ואחרי איזה דקה אמרתי לה אני עומד לגמור (אני בכל זאת בחור נחמד) שניה לפני שהזרם מתעופף החוצה היא מכוונת אותו לכיווני, אני, באינסטינקט של דוב קואלה במקרה הטוב מזיז את הראש על מנת למנוע פגיעה ישירה וחוטף שפריץ ישר לאוזן! היא הפסיקה ברגע שהטיפה הראשונה הופיעה! קמה, ויצאה החוצה בזמן שאני מלא בשפיך של עצמי. חזרה אחרי איזה חצי דקה והביאה לי נייר, התנגבתי, אמרה לי תודה ושהיה לה כיף ויצאה מהחדר... כל מה שחשבתי עליו באותו רגע זה משהו בסגנון "הבת זונה!!!"
לקח לי איזה חמש דקות להתאפס על עצמי ולהתלבש, באתי לצאת ואני קולט שהבת זונה דפקה לי את הסיגריות!!! ירדתי למטה עם פרצוף מבואס של ילד שלקחו לו את הדובי, ראיתי אותה למטה וסחבק לא ויתר! אמרתי לה שהיא לקחה לי את הסיגריות
אז היא ענתה לי "אז?", עניתי לי שממש בא לי סיגריה ואני ממש רוצה את הקופסה שלי בחזרה. עשתה פרצוף ונתנה לי אותה בחזרה.
יצאתי מהמקום מבואס בקטע אחר. הגעתי הביתה ובניסיון להציל משהו מהיום הזה ולסיים אותו בסבבה ניסיתי להתקשר לשרון המהוללת (מעולם לא ניסיתי)
לא היתה תשובה, נכנסתי לאתר וכתבתי את המגילת אסתר הזו. עכשיו אני הולך למקרר לפתוח בקבוק בקס ולראות מה יש ביס מקס שעוד לא ראיתי.
לסיכום, הבורסה, יש פצצות לא נורמליות, על הזין שלי הכסף אבל אני מרגיש כמו אחד שחתם על עיסקה עם חברת הוט לחמש שנים.
נחתום בכוס עמק אחד גדול ובתקווה ששרון עוד תענה לי הלילה.
אוהב אתכם אחים שלי.

"אני כבר אחשוב על משהו..."

2

"לה אני עומד לגמור (אני בכל זאת בחור נחמד) שניה לפני שהזרם מתעופף החוצה היא מכוונת אותו לכיווני, אני, באינסטינקט של דוב קואלה במקרה הטוב מזיז את הראש על מנת למנוע פגיעה ישירה וחוטף שפריץ ישר לאוזן! היא הפסיקה ברגע שהטיפה הראשונה הופיעה! קמה, ויצאה החוצה בזמן שאני מלא בשפיך של עצמי. חזרה אחרי איזה חצי דקה והביאה לי נייר, התנגבתי, אמרה לי תודה ושהיה לה כיף ויצאה מהחדר... כל מה שחשבתי עליו באותו רגע זה משהו בסגנון "הבת זונה!!!" "

דיווח משעשע

3

1 אני מת על סיגנון הכתיבה שלך !!

2 אני משתתף בצערך !!

3 חחחחחחחח באמת שאני מצטער שאני צוחק מת בהסבל שלך אבל אחי ... הרגת אותי !

4 אני פה לא מאתמול ואני קצת מכיר .... לא הרבה .. אבל אני ראיתי מימך דיווחים רצינים ואני חשבתי שאתה כבר יודע על כול העניין ... (נו טוב זה רק אומר שגם לטובים ביותר זה קורה .. )

בחרמנות כמו באומנות אין דבר כזה שאין דבר כזה !

4

או קיי אוקיי ...

בתור אחד שהיה כמה פעמים במועדוני חשפנות חייב לומר שלנסות להביא שם איזה ריגוש או זיון מהסרטים עם איזה כוסית על זה בערך כמו לאכול סטייק טוב במסעדת דגים ...

ומושר ההשכל הוא שבמועדונים הללו אתה בא בשביל לקבל תאבון אבל לא בשביל לאכול ...

במקרה שלך אכלת אותה ועוד מאיזו אתיופית אהבלה שכל מה שהיא יודעת לעשות בחיים זה חשפנות ושאר חרטטטה ...

אני בסיטואציה דומה הייתי מכוון לה ישר לעין ודופק לה כמה מטחי כבוד על החזה .

הברון שפיכענהאוזן
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”