כ גו’ליה מדיזנגוף | דיון ישן [עברה...] - דף 10 - סקס אדיר

גו’ליה מדיזנגוף | דיון ישן [עברה...]

92

לידיעת חברי הפורום - סליחה שאני מפר את שמחתכם- אבל ג'וליה לא עושה לא רימינג ולא אנלי -

ולא נכנסת עם עוד בחורה - זה הכל פנטזיות של אנשים - כאן ....

יש לי קשר טוב איתה - היא בכלל לא אוהבת שכותבים עליה בפורום הזה

מצטער להשבית את שמחת מי שפינטז

חג שמח

מייק

95
אני אתן קצת מחוות דעתי . אני הייתי פעמיים עם גוליה פעם ראשונה לפני שלושה חודשים נתקלתי בהתחלה בבחורה לא חייכנית ודי סחוטה שהתגלתה בתוך החדר כסוג של חתולת מין שנפתחה אליי לאט לאט . סקס לא הוצאתי ממנה אבל נשיקות ומין אוראלי עד הסוף כן היה, כולל מסאז מחרמן ביותר . עם כי יצאתי עם תחושה משונה ממנה מצד אחד היא פינקה אותי אחלה אבל נתנה לי את התחושה שהיא בחורה של מצבי רוח קצת משונים וקצת מורכבת . בכל זאת חזרתי אליה שוב לפני חודש והפעם התאכזבתי . תפסתי אותה ביום ממש לא טוב . היא סיפרה לי שהיא חולה ( כנראה שפעת ) ועובדת שבוע ככה . הייתה ממש סחוטה נפשית ופיזית ובקושי עשתה טובה שדיברה איתי . רציתי לוותר וללכת משם אבל אמרתי לעצמי אולי היא כבר תשתחרר יותר במסאז היא פינקה אותי במסאז ומין אוראלי אבל היתה ממש קרה ומכנית הפעם ובקושי הוציאה מילה . ממש התבאסתי הפעם אבל הבנתי שזאת בחורה כזאת של מצבי רוח . היא מכונת עבודה שעובדת שם נון סטופ . אני אישית לא יחזור אליה עוד למרות שאני יודע שיש לה את הימים הטובים שלה שהיא תפנק אותכם כמו מלכים . אבל לי יש תסביך גישה . מתי שאני מקבל יחס קר ממישהי לא משנה מה הסיבה באותו רגע אני פשוט שם עליה x ומוותר על הפינוק שלה שוב . בקיצר אם אתם מחפשים בחורה שיודעת לתת מסאז ומין אוראלי מצויין היא הבחורה .אם אתם מחפשים את בת השכן החמודה אז היא לא אחת מהן . גוליה היא בחורה של מינוס ופלוס . חלקכם תתפסו אותה בימים טובים יותר וחלקכם בימים חשוכים שלה . oreniko2009-4-10 20:1:35
החיים הם מה שאתה עושה מהם

96

לכל המגיבים כאן- אני מסכים עם אורניקו. ככלל אתם צריכים לזכור שהבחורות שאנחנו עוסקים בהם הם בני אדם ולא רובוטים, ובוודאי שמצב הרוח שלהן משפיע על הטיפול- אם הן לא מרגישות טוב או רבו עם החבר ( אגב ביג בן- לי היא אמרה שהיא נשואה, החבר זה משהו חדש?? ). אני גם חושב שיש עניינים בהם יש דברים שהן עושות עם לקוח אחד ועם השני לא- אולי כשמדובר על לקוח שהיא מכירה שנים כמו ביג בן היא עושה איתו דברים שהיא לא תעשה עם לקוחות חדשים-בהחלט לגיטימי! מסיבה זאת אני, אם שמתם לב, לא נותן תיאורים מדויקים לטיפולים עם בנות, בניגוד לכמה מהחברים כאן, וזה לא כי אני מסתיר משהו, רק כי נראה לי שאם יצרתי משהו מיוחד עם מישהי במשך הזמן, או אפילו אם נתתי לה איזושהי תמורה שהיא לא תמיד בכסף, אז היא מחזירה לי בדרך שהיא לא תרצה להתייחס ככה לכל אחד.

סקס טוב הוא מהות החיים!

97
מזה ויכוח הזה .היא כן בחורה של פלוס ומינוס.כן-עוסה........לא עוסה........חה חה חה.היא עוסה אם רוצה,אם לא רוצה איה לא עוסה.בתחילה איה חייבת להכיר עם מי נכנסת ולחשוב או שבה או לא שבה לשרת לך.מי אנחנו -לקוחות ועוד פעם לקוחות.לא חברים...לא שכנים....לא ולא ולא.צריך להבין שזה עבודה של בנות .וצריך להיות בסבלנות ולחכות תור שלך.ואולי יהיה לך מזל(אין דבר שעומד לפני הרצון)

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”