כ גו’ליה מדיזנגוף | דיון ישן [עברה...] - דף 11 - סקס אדיר

גו’ליה מדיזנגוף | דיון ישן [עברה...]

102

חג שמח לכל החברים

האמת שהתגובות האחרונות בפורום באמת צריכות להכניס אותנו לפרופורציה. אומנם אנחנו משלמים כסף עבור התענוגות שאנו דורשים וחלק מאיתנו גם מקבל אבל אסור לנו לשכוח שכולנו בני אדם. אני לא מנסה להראות כצדיק או יפה נפש אבל לכולנו יש ימים טובים יותר וטובים פחות בעבודה וגם להן, אנחונו יכולים לקבל את זה או לא אבל בסופו של דבר כולנו או רובנו מרגישים את זה ביחס שאותו אנחנו מקבלים מהבחורה.

בסופו של דבר תמיד נשמח להגיע למקום שבו הבחורה חייכנית ולבבית יותר, מקום שבו אנחנו מרגישים יותר רצויים למרות ששוב אנחנו משלמים כסף טוב אז בואו נפסיק עם הדיבורים הפילוסופים הללו ונמשיך במה שאנחנו חושבים שאנחנו יודעים לעשות הכי טוב.....ה ז י ו נ י ם !!!!

שיהיה לכולנו חג שמח עם הרבה פורקן והרפיה

באתי..גמרתי..הלכתי

103

ואני יוסיף שלא כדאי להגיע אלייה בסוף היום.

עד שסוף סוף הגעתי אליה פעם ראשונה (זה היה סוף היום בשעה 21:00 שהיא עובדת עד 22:00)

ראיתי על הפנים שלה שהיא סחוטה ועייפה

היה בנאדם שהמתין לה לפניי ובא מישהו אחריי אליה

העדפתי לוותר וללכת וטוב שכך.

אין ספק שבחורות (ולא רק ג'ולייה) נתונות למצבי רוח (הרי הן בני אדם בדיוק כמו כל אחד מאיתנו)

וזה משפיע על הטיפול שהיא נותנת. גם עייפות וכימייה עם הלקוח משפיעים על הטיפול.

לסיכום ומימה שבדקתי ואני לא מדבר רק על ג'ולייה אלא באופן כללי :

עדיף להגיע לבחורה בתחילת המשמרת שלה כשהיא רעננה וחרמנית או באמצע המשמרת אבל לא להגיע בסוף כשהיא עייפה ומיתה ללכת הבייתה !

לאישור הקישו 17

לשלילה צרו קשר והסבירו

עקרב שחור2009-4-12 1:1:7
בגדול... תחשוב גדול, בקטן תיהיה לעניין !

105

עם ג'ולי היתי 4 פעמים והיא ממש טובה במסז' וגם מאוד נעימה וסקסית.

לא מכיר את כריסטינה , וגם אין עליה פרטים ותיאורים כאן .מצפה בקוצר רוח לדיווח שלך big ben ואם מישהו

יכול לספר ולתאר את כריסטינה איך ניראית ומעשיה אודה לו מאוד.

מייק

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”