כ מאיה בארבית בלונדינית_דיווח קצר מחרמן א’ - דף 4 - סקס אדיר

מאיה בארבית בלונדינית_דיווח קצר מחרמן א’

33

אז ככה. בסוף יצא לי לפגוש את מאיה וזה שהיא נראית טוב עוד לא עושה את העיניין לכדאי הייתי מגדיר אותה כבינונית ולא כמשהו להתלהב ממנו. אז קחו את העיניין שלה בערבון מוגבל חוצה מייזה היא עובדת רק בלילה מה שמגדיל את הפוטנציאל של להיות מתוקתק.

2 אקטים ? חחח הצחקתם אותי, רק בחלום הלילה אם לא גמרת תוך 5 דקות מרגע שנכנסה רק תחלום על לקבל את השני.

כל מי שאני לא מצליח לגנוב את ליבה צריכה להיות מנייקית כי אני נראה ומתנהג "פשוט מושלם".

התמכרות לזונה אחת זה אקט ברברי,

בגלל שזה נעשה על חשבון האחרות ...

34

ובכן, אחרי ששמעתי גם פה וגם דרך אנשים,כי דירת וולפסון 48 נפתחה מחדש, אחרי תקופת סגירה של כמה חודשים,החלטתי ללכת לדגום. זכרתי שבעונה הקודמת שלהם היתה סחורה לא רעה.

אתמול הגעתי לשם ב3 בבוקר לערך. אחרי 4 בחורות שהציגו עצמם הגעתי למסקנה כי המקום הדרדר קשות. (בלי כוונה להעליב) אך ממש לפני שבאתי ללכת הגיעה לחדר מאיה והציגה את עצמה ובכך שניתי את דעתי.

ייתכן כי חלקכם מכיר אותה,אני לא הכרתי לפני.מי שלא מכיר מדובר בגדול בבחורה בלונדה,בהירת עור,מוצא רוסית כנראה,"בננת מין",חזה יפה ואמיתי וגוף סבבה.היתי מגדיר אותה סטייל נערת פורנו. מראה מושך שמזכיר נערת פורנו.

נכנסתי איתה אחרי המתנה של 20 דקות ועוד אחרי שהבנתי שיש לה עוד 2 ממתינים לפניי.אם היתי מחכה כמו ילד טוב שהם יכנסו היתי מוצא עצמי ממתין לה עוד 80 דקות לכן ישר שהיא יצאה מהלקוח שלה אמרתי לה שאני ה1 בתור וכך נכנסתי עימה ישר.

תשלום 250 ש"ח. תמורת 2 אקטים וזמן שהייה בול 40 דקות. לא מלחיצה,לא מתקתקת,זורמת לגמרי בתנוחות ובבצועים. בין אקט לאקט ביקשה שוב מקלחת ולאחריה שוב סדרת מזמוזים ליקוקים ומיד אחרי זה שוב לאקט עצמו.

חסרון לא קטן לחלק מיכם: לא מוצצת בלי גומי. והמציצה שלה גם קצרה למדי,לא יותר מ2 דקות גג. עוד דבר יש לה ממתינים ואני אישית עקפתי אותם אתמול אחרת היתי יוצא משם בלי לנסות,צריך לקחת את זה בחשבון.

מה שכן היא מאוד זורמת וידידותית ככה שייתכן שלפי בקשת הלקוח היא תשנה קווים.לי אישית אתמול לא הפריע אף על שאני מאוד אוהב אורלי מושקע. בזרימה שלה,בביצועים באקטים ובמראה היא פיצתה על כך ויצאתי מרוצה.

עוד דבר, לא יודע לומר אם היא מאפשרת אנאלי,לא ראיתי צורך לשאול את זה אתמול.

אבל כמו שאמרתי אני התרשמתי שהיא די שירותית ונהנית כך שכל אחד יבקש את שלו.

סה"כ ביחס לתשלום ולסוג הדירה ,אחרי הכל לא מדובר בדירה פרטית,היתה תמורה מצוינת,

מבחורה שנראית די מושכת וזורמת.

אני למדתי שבכל תחום כדי לקבוע אם אתה מרוצה או שבע רצון,ניתן להסיק לפי התשובה לשאלה האם היית חוזר שוב..

ובכן במקרה הזה,אם היא לא היתה אתמול,לא היתי חוזר למקום הזה.

בגללה החלון פתוח. ביום של מצב רוח ובלי עומס כנראה אחזור.

36

טוב לגבי מאיה אני משוכנע שהבחורה קריזיונרית חד וחלק ! היא פשוט עובדת על מצבי רוח וכשהבטריות נגמרות אז מתחילה לה הג'ננה.

בגלל שאין הרבה אפשרויות בלילה עברתי עם חבר לבדוק מה חדש במקום וכמו שכתבתי עליה כאן לפני שלושה חודשים שלא התלהבתי ממנה היא הצליחה להדליק אותי שוב ותיארתי לעצמי שאני שוב הולך ליפול
היא הבינה ממני שלא יצאתי ממנה מרוצה בפעם האחרונה ושיכנעה אותי להיכנס.

הבחורה הייתה הפוכה לגמרי וממש זרמה וצחקה איתי ואפילו בסקס היא נאנחה וגנחה (בטוח מזוייף) אבל שיחקה לי אותה טוב.

עכשיו אני מבולבל בגללה.

סתם כי בא לי לשתף .............

התמכרות לזונה אחת זה אקט ברברי,

בגלל שזה נעשה על חשבון האחרות ...

37

KING לא יודע מה עשה לך את זה שניכנסת עם מאיה אבל אני שוכנעתי או יותר נכון "נאנסתי" ע"י אורטל להיכנס איתה ועם מאיה לאורגיה. לטענתה היא הכי זורמת עם מאיה ועם עדן. שווה אולי שתנסה גם.
אין לי כח לפרט ולכתוב אחרי ששתיהן פירקו אותי הערב אבל אתה יכול לקרוא גם את הדיווח שלי על אורטל

נושא חם ללא תגובות חדשות אורטל GFE+רימינג+ לגמור על הפנים[+תמונות] MOSHE_+60

אני יותר מחשיב את עצמי כקבוע של אורטל כי לדעתי היא מספקת את היחס הטוב ביותר כיום בשוק בין עלות לרמת פינוקים ומבלי להתפשר על תקתוק !

נ.ב
יצאתי פראייר כי מההתרגשות של שתיהן איתי שכחתי לבקש הפעם שתייה חמה למציצה התאילנדית.

משה

מנהל בכיר 60+ מחפש שיננית צעירה... לנשיקות תאווה תמורת תשלום או תמיכה.

google is no1... אז תן לאצבעות ללכת חשופות

38

דיווח מאמש

מבין הבנות שראיתי במקום, הנורמאלית ביותר ולטעמי הייתה מאיה. אני מהמר שמדובר בבחורה רוסייה למרות שהיא טוענת שהיא צ'כית.

לא ראיתי זיקוקים ולא עפו ניצוצות לכל עבר אבל השירות שקיבלתי לא הייה בסגנון של תגמור ותלך.
יאמר לזכותה שלא היה לחץ מצידה והמפגש באופן כללי היה נעים למרות האווירה שמחוץ לחדר.
לדעתי כל המקומות שפתוחים בשעות מאוחרות עובדים לפי שטנץ מסויים או לפחות הבנות נכנסות לרוטינה אישית של שירות וקשה לקבל GFE אמיתי (היא לא הכתובת) אבל אם חשקה נפשך בפורקן כמו מתסיסה מצטברת מימי החג היא מספקת את הסחורה בצורה טובה.

אל-טרובדור

40

אתמול בלילה הייתי בבן יהודה 38 הייתה מלי שמנמונת רוסיה ועוד צעירה ומלאה עם חזה ענק שנשפך לה החוצה כבר מהחזייה. ראיתי את ההיא שבהריון והבטן שלה ממש גדולה זה הגעיל אותי ועוד לחשוב שהיא מזדיינת ככה. עוד רזה אחת שחומה סגנון מרוקאי שנראתה לי קצת רדומה.

בחרתי במאיה שנראתה הכי טוב בחזיית בגד ים שחורה ותחתון עם דוגמת צבעים פסיכודליים.
הכל סטנדרטי לפי הספר ובלי תחושת תקתוק. 250 ש"ח הלכו לבלי שוב בערך בין 2 ל 2.5 בלילה.

שתו עוד מיץ לחיזוק השפיץ!
שלח תגובה

חזור אל “סינון סקס מרוכז”