כ אינטר ספא בפתח תקווה עובדת ערבייה . - דף 3 - סקס אדיר

אינטר ספא בפתח תקווה עובדת ערבייה .

21
[QUOTE=טל טל]

אכן בובו הרחיק לכת, ויש צורך לנקוט בהליכים נגדו. אני כולי פליאה למה הוא לא נחסם עדיין.

[/QUOTE]

הבחור שיחרר מידע על לפחות 5 מקומות שונים בפ"ת ובראשל"צ ...

תפקידכם רבותיי לסתור או לאמת את דבריו ועל ידי כך להאיר לנו את הדרך לבדוק אם יש לו מגמה נסתרת או שהוא אכן מתמצא בשטח ויש מידע מועיל בדבריו לטובת הכלל.

זאת כמובן מלבד העובדה שהוא צריך להתיישר לפי רוח הפורום.

הכדור אצלכם חברים.

המלאך רפאל.

19LOLx82009-4-6 14:0:55
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

22
טוב, אז בשעה טובה, מצאתי זמן ונכנסתי לאינטר-ספא והכי הייתי סקרן לראות מי זאת שקד שבובו דיבר עליה כאלה נפלאות. טוב, אז אני לא מוצא שהיא כזאת יפהפיה הורסת, לא נכנסתי איתה, נראית בחורה ישראלית ממוצא מזרחי כלשהו, עיראקית או מרוקאית, רזה עם גוף חביב, אבל לא משהו יוצא דופן. עושה רושם נחמד, אבל כאמור לא נכנסתי איתה, אז אני לא יכול לתת פרטים מהמסאז' שלה. יש שם עוד ישראלית בשם ליאל, גם ממוצא מזרחי, לטעמי יותר יפה וצעירה משקד, אבל גם איתה עוד לא נכנסתי. נכנסתי עם קרן, רוסיה קומפקטית שעושה מסאז' טוב, קצת בישנית ולא מדברת הרבה במסאז', אבל כמו שמישהו דיווח כאן עליה לפני כמה ימים, גם אני ממליץ עליה.
סקס טוב הוא מהות החיים!

27
מה אתה מקלל אי חמור???? מה חשבת? שאני בחורה???????? אני התכוונתי שלמי אכפת מאיפה הבחורה שבא לעשות לך מס'ג? כל פעם ש אני נכנס לטיפול. אני סתם שואל שאלות.אבל יודע מאה אחוץ שזה לא נכון מה שהם אומרים.לא כל הבנות אוהבים להגיד מה ו מו???כי יש כאלא שעובדים והמשפחה לא יודע. אני הולך לענות.להתפנק. לקבל מס'ג או תוספת וללכת הביתה.מה אכפת לי למה היא עובדת שם?? אם באמת קוראים לה א' או ב'??? אני הולכת למכון לחפש זיון...מכניס מוציא הולך הביתה.מה אכפת לי אם רוסיה או זיןןן?? על זה התכוונתי.אני לא הבנתי מה רוצה ממני??
מה קורה חברה?
שלח תגובה

חזור אל “המחסן המוסתר”