כ האם לאפשר למוסדות ערוץ בפורום הפרסומי ? - סקס אדיר

האם לאפשר למוסדות ערוץ בפורום הפרסומי ?

1

"ספא ים" על טיילת תל אביב באלנבי:

יום עמוס ומייגע?! מרגיש לחוץ? גופך דורש שיחרור?!

אתה מוזמן אלינו בכל שעות היום!

בודי מסאז' אירוטי (ללא מין) עם שמנים ארומטיים ע"י הבנות הכי

אבל הכי שוות בארץ!

אנחנו ממוקמים ברח' יונה הנביא 7 [ע"י המזרקה באלנבי]

עובדות משעה 9:30 בבוקר ועד לתוך השעות הקטנות של הלילה...

מחכות לך...

035101197

0508861000

ספא הכי מפנק בארץ! פתוח כל יום משעה 8:30 בבוקר עד השעות הקטנות של הלילה...

035101197    0508861000

3

יונה הנביא 7,

מיכוון שההנהלה המכובדת השאירה אותך, נראה לי שכולם ישמחו לפירוט יותר נרחב מאשר :

"הספא הכי מפנק, והבחורות הכי שוות ..."

פרט מראה של הבחורות או שים תמונות אמיתיות.

שאלת תם : האם יש מין אוראלי תמורת תוספת תשלום? כמו שאני זוכר ביל קלינטון אמר שזה לא סקס .

אפשר לענות לי גם בפרטי למרות שנראה שרוב חברי הפורום מעונינים לדעת.

והכי חשוב - תציע לחברי הפורום הנחה בכניסה.

לדוגמא : להגיד לפקידה שאנחנו מפורום סקס אדיר ונקבל הנחה של ...

5

[QUOTE=נמפה]
מיכוון שההנהלה המכובדת השאירה אותך,
[/QUOTE]

השאלה הנשאלת כאן רבותיי חברי הפורום היא האם לתת פתח להידברות
של חברי הפורום עם הנהלות ממוסדות של יותר מבחורה אחת ... כגון מכוני עיסוי/דירות סקס וכו ...

אבקש להגיב עיניינית למרות שלי באופן אישי אין הדבר נראה כלל ועיקר.

דעותיכם המנומקות רבותיי ...

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

7

אני נוטה לגישה מאוזנת. כן לתת אפשרות ביטוי להנהלות ממוסדות של יותר מבחורה אחת, ובתנאי :

שיינתנו פרטים מלאים, כולל תמונות אמיתיות של הבחורות שמבצעות את השירות בפועל, מפרט מחירים דוגמאת "המחירון של שרון", ומענה ל"שאלון" שיורכב על ידי חברי ההנהלה, והכולל את השאלות הנפוצות שנשאלות חזור ושאול בכל פעם שעולה שמה של נותנת שירות חדשה בפורומים.

יחצנות סתמית כדוגמאת הפוסט הפותח את הדיון בשרשור זה, בסגנון "הבנות הכי אבל הכי שוות בארץ", דינה לדעתי להימחק, כי אלו סתם מילים כחול ואין מה "לאכול".

לדעתי , עם נתונים מתאימים, עדיף לקבל את ה"יחצנות" בפורום מסודר, המוגדר והמיועד כ"פורום סקס פרסומי", מאשר לעקוב כל פעם מחדש אחרי יחצנים שמנסים לחזור ולהסתנן לפורומים הכלליים. כמובן, כאשר ה"יחצנות" ממוסדת בפורום פרסומי שנועד לכך, הרי כל אדם יכול וצריך להביא בחשבון את ה"בערבון מוגבל" של הנתונים, אלא אם הם מגובים לאחר מכן במעשים ובמשוב, כדוגמאת השרשור הבלתי-נלאה של שרון (וכל הכבוד לה על כך שהיא שומרת על סטנדרט השירות שלה לאורך זמן, עם עשרות לקוחות מרוצים).

לילה טוב,

נסי להורידני לרגלייך באמצעות סטירות לחי מצלצלות. אני מבטיח להפגין יכולת עמידה ראויה לסטירות שלך, אבל אם תצליחי, תזכי לניקוי יסודי של רגליך ומסאג' מענג של אצבעות רגליך בפה.

8
[QUOTE=לחי חזקה] אני נוטה לגישה מאוזנת. כן לתת אפשרות ביטוי להנהלות ממוסדות של יותר מבחורה אחת ...[/QUOTE]

התיאור הגישה "המאוזנת" נראה לי תמים משהו, ואסביר:

1. " ... יינתנו פרטים מלאים, כולל תמונות אמיתיות ..."
תשובה: אין לי ספק שהיחצנים יכתבו מה שהם רוצים. אם יהיו חברים שיגידו שקיבלו שרות מחורבן, אז היחצן ישמיץ את החבר כדברי האמרה "בויכוח עם נבזים, הם מורידים אותך לרמה שלהם ומנצחים אותך בניסיון שלהם" (אני לא זוכר את הפתגם במדויק, אלך זו רוח הדברים).

2. "... עדיף לקבל את ה"יחצנות" בפורום מסודר ... מאשר לעקוב כל פעם מחדש אחרי יחצנים שמנסים לחזור ולהסתנן לפורומים הכלליים... "
תשובה: קיום פורום הסקס הפרסומי לא מונע מיחצנים להסתנן לפורומים האחרים ולכתוב שם ככל העולה לרוחם.

3. "... כדוגמת השרשור הבלתי-נלאה של שרון ..."
תשובה: אילו היינו חיים בעולם שכל נותני שרותי מין בתשלום היו הגונים ובעלי תודעת שרות גבוהה כמו של שרון, היינו כולנו יותר מאושרים. לצערי שרון יוצאת דופן אפילו בין הבנות העצמאיות, שלא לדבר על הטיפוסים המפוקפקים שמנהלים את הדירות למיניהם, ואשר גובלים לפעמים עם העולם התחתון. אני לא ארגיש נח להגיע איתם לויקוח. קראת עיתונים לאחרונה?

9

המשתמש "יונה הנביא 7" הושעה ע"י ההנהלה עקב המשך הצפת הפורום בפרסומות במדור עיסוי.

אך הדיון ממשיך להתנהל בפורום "דברו אלינו"

עוד תגובות מנומקות רבותיי ...

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

10

אני בעד לאפשר למוסדות לפרסם את עצמם במדור הפירסומי. זה יאפשר להם לתאר את מראה הבחורות ותיאור של אופי וזמן השירות. זה יחסוך גם להם זמן וגם לנו זמן כי הדברים יהיו ברורים יותר.

כמובן, שכפוף לכללים מסוימים שיהיו דומים לכללים החלים על הבחורות הפרטיות שמפרסמות .

לא בטוח שהמקומות ירצו לפרסם את עצמם פה בפורום ולהיות כפופים לכללים וחוקים.

נמפה2009-4-21 21:25:57
שלח תגובה

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”