כ האם לאפשר למוסדות ערוץ בפורום הפרסומי ? - דף 2 - סקס אדיר

האם לאפשר למוסדות ערוץ בפורום הפרסומי ?

12

אמממממממ...

אני דווקא סבור שמתן במה לגופים אלו בגבולותיו של הפורום הפרסומי, אין בו דופי והוא אף עשוי להועיל.

אני לא רואה את ההבדל הגדול בין המפרסמות הפרטיות לבין בעלי המכונים. אלו גם אלו מעוניינים לשווק את מרכולתם לסקס בתשלום לקהל היעד הרלוונטי, ואלו גם אלו מעוניינים בכספם של הלקוחות.

כל עוד מדובר ביחצנות מוכרזת [ופרסום בפורום הפרסומי היא יחצנות מוכרזת ולא מוסווית או שתולה], היא לא מטעה את הקורא, ומאפשרת לצדדים אינטראקציה הדדית שעשויה אפילו [הנה הנאיבי התעורר], להביא לשיפור השירות, לאיפיון המקום בעיני הצרכנים, ולהבנת צרכי המשתמש על ידי המפעילים.

מי יודע אולי מעז ייצא מתוק.

ביחצנות מוסווית בפורום המרכזי, או בהטעייה - יש להלחם מלחמת חורמה ולגדוע אותה באיבה. ההנהלה עושה זאת ביד רמה. כה לחי.

אבל דווקא פרסום גלוי בפורום הפרסומי מנתב למקומות נכונים את היחצנות, נותן לה במה [ואולי מנקז אותה מהמקומות שהיא לא אמורה להיות בהם], ומאפשרת דיון פורה בין המשתמשים למפעילים.

זו דעתי הצנועה.

Biv

13

דיון מעניין !

אני בעד לאפשר בשתי תנאים:

1. כאשר יהיה סימון ברור שהכותב הינו נותן השירות או בתת פורום יעודי.

2. אך ורק אם מישהו מהנהלת הפורום או מטעמה יכול לאמת את המפורסם.

ואם כבר הולכים על זה, אז למה לא גם לבנות שעובדות לבד ?

14
"דלת אחורית" - הוצאת לי את המילים מהפה!

בעקרון אני בעד כל דיון בפורום בין שהוא עם משתמש קונה שרות ובין שהוא עם משתמש/ת נותן שרות. המבחן איננו בזהות המשתמש (גם אם הוא פותח את השרשור), אלא בנכונות של המשתמש לקבל על עצמו את כללי הפורום ולתרום באופן מועיל.

יח"צנים למיניהם אינם בהכרח פסולים. יש להבהיר למי מהם שמעוניין לפרסם כאן, את הדרך המתאימה לעשות כן ובמידת הצורך אף "לעזור" לו להואיל לעצמו ולנו. אם היח"צנים יתפסו את הפרנציפ, הדבר יועיל לכולם לאורך זמן.

מנגד, הצפה או דיבור אשר מקומו לא אצלנו, יש למחוק ויפה שעה אחת קודם.

הנהלה יקרה, לדעתי אין לפסול דברי יח"ץ רק בשל היותם כאלה וממילא אין לפסול את היחצ"ן רק באשר היותו יחצ"ן.

15

עכשיו אני בפלונטר

יש לי דיווח מלפני שבוע וחצי במקום הנ"ל עם בחורה בשם אלמוג
הייתי שבע רצון ממנה בכל המובנים האפשריים כמעט ומה יהיה דינו של הדיווח עליה ?
האם מותר או אסור לי לכתוב עליה דיווח (מתאימה לפורום עיסוי) ?

never look back
שלח תגובה

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”