כ מקום חדש...... / בבדיקה - דף 2 - סקס אדיר

מקום חדש...... / בבדיקה

11
זאת לא הייתה השאלה שלי. זה לא בעיה לדבר ואת האיזור אני מכיר. השאלה - מי מומלצת? ואם מישהו בכלל היה שם ונהנה. סתם בא לי לנסות מסאז', שזה בד"כ לא הקטע שלי, אבל משום מה עכשיו בא לי, אז לא רציתי ליפול סתם.

מקום חדש...... / בבדיקה

13
חחחחח.... איזה מצחיקים אתם!!! אני חבר בפורום סקס ב-YAHOO (פורום ישראלי כמובן)... כבר למעלה מ6 שנים. מעולם לא שמעתי בדיחה כזאת כמו יחצ''ן!!! תמשיכו לחשוב מה שבא לכם. יחצ''ן אני לא! חשבתי שכל הקטע כאן זה לחלוק מידע איכותי עם החברים אז כנראה שטעיתי.במקרה הדיווח הראשון שלי היה על הספארקס כי אני מהאיזור. אבל קראתי את רוב הדיווחים לחדש לכם אין לי כ''כ. אולי על הבנקוק שהייתי בחמישי בערב. קיבלה את פני בחורה מלאה ממוצא רוסי העונה לשם אנג'ל... המסאז' היה חלומי יש לה כוח בידיים לבחורה הזאת משהוא!לאחר מכן קיבלתי תפריט של אקסטרות :בין החזה=15,מציצה עם =100,סקס מלא =200... העדפתי לקבל את המסאז' ולסיים במציצה טובה! יום ליפני ביום רביעי בערב הייתי בסחרוב 10 לאחר המתנה ארוכה נכנסתי עם בחורה ישראלית ונחמדה אם כי רזה מידי לטעמי העונה לשם אדווה. שחרחורת עם שיער גולש. מסאז' לא משהו (העדיפה כנראה לספר לי איך הגיע לענף) בסוף כמובן הרפיה נחמדה וחושנית.. לא היתעמקתי על תוספות כי השעה היתה כבר 4 וחצי בבוקר!!! אז לכל חברי בפורום ובמיוחד לאדון מנהל הפורום חזרו בכם מן ההחלטה לעשות בי סוג כזה של לינץ ובאותה נשימה מר מנהל שנה נא את הסטטוס שלי בבקשה ממך(משתמש הנחשד בחוסר אמינותו)אז נכון הדיווח הראשון שלי היה מוגזם מעט. אבל זה אני!!!
חיידק של מסאג'ים....

מקום חדש...... / בבדיקה

15

טילפנתי לספארקס בשביל לבדוק את העניין ואולי להגיע לשם. אז קודם כל הערה חשובה: הם עובדים רק בערב משעה 18:00.

דבר שני: הערה ליחצ"נים ובעלי המקומות שכותבים כאן כאילו הם לקוחות רגילים- נכון שאתם הולכים ונעשים מתוחכמים יותר ויותר, אבל בחייאת: אם מישהו הוא בעל מקום באשדוד, ואז משחרר לנו דיווח מאיזה מקום שהוא היה בו בראשון ועוד מקום בפתח תקווה, אז זהו? אנחנו אמורים להבין שהוא לקוח רגיל כמונו?? תעשו לנו טובה, חברים, ואל תזלזלו באינטליגנציה שלנו ושל הנהלת הפורום!!! זה רק טבעי שאתם בודקים עוד מקומות, ואם זה מקום שהוא רחוק גיאוגרפית מהמקום שלכם, אז מה אכפת לכם לפרגן למקום או לבחורה שעובדת שם? הרי זה לא לא עולה לכם כסף... ככה אתם גם פוגשים בנות שבמקצוע ומנסים להעביר אותן למקום שלכם.

סקס טוב הוא מהות החיים!
שלח תגובה

חזור אל “המחסן המוסתר”