שלום לכל הותיקים והמנוסים.
מבקש לדעת מה הסיכויי לבלות בתיקתוקייה ולהיתקל בפשיטת משטרה על המקום ????
תודה
כ
שלום לכל הותיקים והמנוסים.
מבקש לדעת מה הסיכויי לבלות בתיקתוקייה ולהיתקל בפשיטת משטרה על המקום ????
תודה
תגיע למקומות אחרי 10 בערב ואין מצב לפשיטה!!!!!
מנסיוני!!!
ד"א בתקופת הבננה ערכו פשיטה במהלך ההמתנה עם "עיתונאים ומצלמות" ואמרו לנו שזה יפורסם באינטרנט,,,,חחחחח
משהו ראה את זה באינטרנט?...? אף-אחד?...חבל כי עשיתי שם שרירים (אז שקלתי 45 ק"ג וזה קצת הצחיק אותם...לא את השוטרים , , , )לא היה לי ספק שזה לא יפורסם..מה שכן ביקשתי יפה מהשוטרים שלא ייעקבו אותי יותר מידיי כי עוד מעט יהיה לי האוטובוס האחרון , ואין לי כסף למונית,,,,,,מה שזה אומר שזה היה אחרי 00:22
קרוב ל 23:00 ..... העיניין של מה השוטרים וה"עיתונאים /צלמים" יעשו,,,, לא ממש העסיק אותי.
ד"א בתקופת הבננה ערכו פשיטה במהלך ההמתנה עם "עיתונאים ומצלמות" ואמרו לנו שזה יפורסם באינטרנט,,,,חחחחח
משהו ראה את זה באינטרנט?...? אף-אחד?...חבל כי עשיתי שם שרירים (אז שקלתי 45 ק"ג וזה קצת הצחיק אותם...לא את השוטרים , , , )לא היה לי ספק שזה לא יפורסם..מה שכן ביקשתי יפה מהשוטרים שלא ייעקבו אותי יותר מידיי כי עוד מעט יהיה לי האוטובוס האחרון , ואין לי כסף למונית,,,,,,מה שזה אומר שזה היה אחרי 00:22
קרוב ל 23:00 ..... העיניין של מה השוטרים וה"עיתונאים /צלמים" יעשו,,,, לא ממש העסיק אותי.
[/QUOTE]כן אבל ללקוחות לא עושים בדרך כלל כלום לי זה קרה ביקש השוטר תעודת זהות ראה שאני מעל גיל 18 וזה הכול
הריי מה הם בודקים בפישטות האלו שהנערות שעובדות חוקיות בארץ זה הכול אם הנערות חוקיות הם פשוט הולכים לדרכם וזהו זה
חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”