כ בקרות מקרה - פשיטות משטרה - דף 2 - סקס אדיר

בקרות מקרה - פשיטות משטרה

11
לפני שנתיים בערך הייתי בז/בוטינסקי 10 עליו השלום (שעבר לדיזנגוף 184), אחרי שסיימתי את מה שעשיתי ומאוד נהנתי התקלחתי והתלבשתי כנשנערה העובדת עדין בחדר, לפתע 2 דפיקות על הדלת ומישהו צעק "משטרה לפתוח" באותו רגע החסרתי פעימה או שתים, היא פתחה את הדלת ופתח עמד שוטר שביקש להתלבש ולצאת במהירות, כשיצאתי מהחדר הבנתי שמדובר בפשיטה של מס הכנסה ומע"מ שבדקו את ספרי החשבונות במקום. השוטר ביקש ממני ומעוד לקוח לעזוב את המקום, כמובן שלא שאלנו שאלות וברחנו במהירות. מרוב בילבול ומהירות גם לא שילמתי באותו הפעם..... לא נעים בכלל להיות במצב של פשיטת משטרה.... אבל היצר ממשיך לתעתע בנו ואני ממשיך להגיע לנערות עובדות...אוח...החרמנות שלנו
באתי..גמרתי..הלכתי

12

לפני שלוש או ארבע שנים פעמיים זה קרה לי

המזכירה דפקה בדלת ואמרה שיש ביקורת משטרה וביקשה מהנערה לצאת ושאתן לה תעודת זהות היא יצאה וחזרה אחרי חמש דקות ואמרה שהכל בסדר והמשכנו כרגיל ואפילו התחילה מהתחלה כולל הזמן

קצת לא נעים אבל כמו שכתבו עם יש תעודת זהות הכל בסדר

הם עושים לפעמים ביקורות

לגבי פשיטות בשביל לסגור את המקום ניראה לי קצת יותר בעייתי אבל ללקוחות לא עושים כלום מקסימום תישאר עם הזין עומד

אם יש לך מזל אולי תהיה שוטרת שתסכים לעשות לך טובה

תאמין לי ג'ינג'י כל הריצה הזו אחרי בחורות זה סתם ביזבוז אנרגיה

14
[QUOTE=היורד לנשים]רציתי היום לבקר בדירה שבבן יהודה 38 . כשהיגעתי בצהריים היתה כנראה פריצה של המשטרה .רציתי לברר מה קורה עם לקוח שנמצא עם זונה בזמן ביקור המשטרה משהו התנסה בחויה ?[/QUOTE]

שוב שאלה מיותרת !!

שאלתך הועברה לדיון זה שעונה על שאלתך !!

מביצוע חיפוש נוסף נעלתי דיון ישן נוסף בעיניין זה: http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=761

אל תתפלאו אחר כך למה תגובות נעלמות/נמחקות.

המלאך רפאל
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”