כ סטראפ און+פרוסטטה יאנה משלמה המלך בתא - דף 3 - סקס אדיר

סטראפ און+פרוסטטה יאנה משלמה המלך בתא

21

אשחרר עוד דיווח אבל זה מיועד לאוהבי הסטרפאון והעיסוי מכיוון שהבחורה הזאת לא עושה סקס...

את שמה אינני זוכר אך היא מארחת ברחוב שלמה המלך בת"א בדירת מרתף נעימה ודיסקרטית לוקחת 150 שקלים לחצי שעה ואני הוספתי מההתחלה עוד 50 ועיגלתי ל 200

הגברת בת 40 בערך גובה 160 בלונדינית שיער קצר די רזה וחזה יפה אבל קצת נפול שלחה אותי למקלחת חמה ולאחר שיצאתי השכיבה אותי על מיטת עיסוי והחלה מעסה אותי בחושניות כאשר היא עם תחתונים וחזיה בלבד.

העיסוי היה עם שמן חם והיה די מגרה אך לאחר כ 5 דקות הסברתי כי אני רוצה את התכלס כלומר את פנטזית הסטרפאון שעדיין לא הגשמתי....

היא הוציאה מגוון צעצועים ושאלה איזה גודל אני רוצה בחרתי אחד בינוני אך רוטט .

היא ביקשה שאשכב על קצה מיטת העיסוי ואז החלה מחדירה לי אצבע לאט בעדינות ואז כשראתה שאני נפתח החלה מחדירה את הויברטור.

חברה מה אגיד לכם אינני הומו ומעולם לא הייתי עם גבר אך התחושה בישבן שלי גרמה לי לרטט בכל הגוף והרטט של הויברטור רק עשה את זה הרבה יותר מגרה...

ביקשתי שתדבר מלוכלך וכאן היא היתה קצת חלשה לצערי אך פמפמה בקצב טוב ולאחר כ 15 דקות השפרצתי תוך כדי שהיא עושה לי ביד.

האורגזמה בנוסף לתחושות העונג מהישבן גרמו לי לחיוך גדול ולאחר מקלחת חמה אמרתי לה תודה היא מאוד נחמדה ויחסית למחיר שווה למי שאוהב את זה.

הטלפון-0544886712 והמחיר הוא 150 תהנו....

22

הייתי אצלה לא מזמן .

יחס חיובי מאוד , בעיני מקסימה גם מבחינת מראה (אבל מבוגרת).

מסאג לא רע בכלל , בלי שום לחץ או חיפוף .

לצערי (או למזלי) לא זרם לסטרפ און (אני סקרן מטבעי )

אבל גמירה בהחלט מן הטובות שהיו לי במסאז, בהחלט חוויה חיובית בספר.

נ.ב יש לה סריטה קלה , היא לא נוגעת בכסף בכלל. וטיפ היה לה די מוזר (שהייתי צריך להשאיר על הריצפה ...)

אבל אם זה החסרון של הבחורה מי אני שאתלונן .

אז תודה לרואי טל על הדיווח והייתי רוצה להצתרף להמלצה

24

היא לא הכי טובה במחוזותינו מהסיבה שהיא קטנה ,לא אטרקטיבית ומבוגרת

וחבל שאתם מטעים אנשים .

השרות שלה ללא ספק הוא בהחלט ללא שום רבב .

אבל היא לא מושכת ,לא יפה גם אם תוריד את הבגדים אין משהו שמושך או מגרה .

אז איך היא הטובה במחוזותינו .

ניגמרו הבחורות שיודעות לתת פרוסטטה ולעבוד עם סטרפאון כשהן עדיין בשנות ה 20 ???

יש לא מעט צעירות שיודעות לעבוד עם סטרפ ולתת עיסוי פרוסטט

אוהב רימינג ואנאל

26
[QUOTE=מרטין88]

גם אני מעוניין מאוד בפרטים נוספים .

תודה מראש

[/QUOTE]

מרטין שלום

קוראים לה יאנה זה יוצא בשלמה המלך 108 פינת ליברמן 10

מטופחת נקיה ואסטטית עם הרבה נעימות וסבלנות
תתן לך את הזמן גם אם גמרת לפני
אתה יכול לקרא דיווח בפורום עליה מתאריך 7.8.8

תחת הנושא: דיווח-עיסוי+סטרפ-און/פוסטטה

היא עושה גם בודי

אם אתה נראה לה. אחרי פגישה ראשונה היא תתן לך מס' טל' VIP
אם משאירים לה במענה הקולי היא חוזרת אליך(כשהיא בטיפול היא לא עונה לטלפונים באמצע

הטלפון שלה 054-4886712 / 03-5220456
רגליה אוחזות בהם...

27
[QUOTE=DDDD] רק חבל שהיא עובדת עד שמונה בערב, מה מידת החזה? תחת? גובה? שיער וכ'ו?[/QUOTE]

שיער קצוץ צבוע בלונד
חזה טבעי ומושלם למרות גילה. (מאוד רגישה שלא נותנת לגעת לה בפיטמות)
תחת די שטוח. לא מלבב במיוחד (נתון זניח יחסית למה שאתה מקבל אצלה

שווה לנסות
רגליה אוחזות בהם...

28
שלום
מצטרף למחמאות ולהמלצות.
אני די קבוע אצלה.
לדידי ועבורי יחס עלות תועלת מהגבוהים ביותר ביחס לכל המקומות שאני מכיר בתחום.
אסביר:
בחורה נעימה ביותר, פשוט מקסימה שמשרה סביבה אוירה נעימה חיובית ומאירת פנים. ניתן לשוחח עימה על כל נושא והתחושה שהיא משרה חיובית.
נראית סביר ביחס לגילה (למען הסר ספק היא אינה צעירה ויפה היא בת 40+ נאה, שיער בלודיני קצר), די רזה, (סיפרה לי שעובדת הרבה במכון כושר) חזה קטן יחסית. לאחרונה הוסיפה קעקוע של פרחים על החזה ויש לה אחד נוסף בגב תחתון. לא נוהגת להתפשט לגמרי מעדיפה להישאר בתחתונים וחזיה, ולמיטב ידיעתי אין זיונים וכד' (למרות ששמעתי אותה נותנת פרטים בטלפון שהיא עושה אוראלי עם גומי - אותי זה לא מעניין).

מומחית בעיסוי פרוסטטה וסטרפ-און ומביאה אותי לרמות הנאה בלתי נתפשות.

אני ממליץ במיוחד למי שאינו מנוסה ורוצה להתחיל להיכנס לתחום עיסוי הפרוסטטה והרקטום להתנסות איתה שכן היא סובלנית, סבלנית ומאוד עדינה, וכך יכולה להשרות נינוחות על הגבר ועל פי הטבעת הכי מכווצים שבעולם עד להנאה מושלמת.

המקום נמצא במיקום סביר (הכתובת נמסרה על ידי החברים לעיל), שקט דיסקרטי ודי נקי (מעין מרתף של בניין מגורים).

לאחר מקלחת אני מתחיל איתה מיד בעיסוי ראשון של פרוסטטה עם האצבעות ועבודה על האיבר עד לגמירה הראשונה.

מנקה אותי. ממתינה שארגע מגלי ההלם שבעקבות האורגזמה החזקה, ולאחר מכן עיסוי גוף ממש טוב ומרגיע.
יש לה ידיים טובות, היא משקיעה את הנשמה ולא גורמת לך לחוש שהיא מתקתקת אותך או ממהרת. היא גם לא עונה לטלפונים בעת הטיפול וגם זה יתרון.
לאחר סיום עיסוי הגוף עוברים לסטרפאון. היא פתוחה לכל ווריאציה ויש לה מבחר לא מבוטל של דילדואים להלבשה. היא מציגה בפניך את המבחר להחלטתך (תזהרו לא לבחור לפי העין [משהו גדול מידי], צריך לבחור לפי "הזין", קרי לפי יכולת הקיבולת שלך, לא להיות חזירים...:-). היא מקפידה לשים קונדום על הדילדו (חשוב ביותר!!)

יש אפשרות לרכון על 4 על מיטה נמוכה הסמוכה למיטת העיסוי כשהיא טוחנת מאחור - יש לה יכולת מאוד גבוהה של ביצוע מס' פעולות בו זמנית (יכולה להיות טייסת קרב:-) - מפעילה את הרטט שבדילדו, אוחזת במותניים, דוחסת את הדילדו לתחת בפעולות אגן קצובות (היא סיפרה לי שהיא מאוד אוהבת לזיין את הגבר שאיתה ושזה מדליק אותה), ובד בבד שולחת יד מקדימה לעיסוי הכלי עד לגמירה שעל פי רוב גורמת לי לקרוס על המיטה לכמה דקות בלי יכולת לדבר או לתקשר בכל דרך עם הסביבה.
והיא....מחייכת בסיפוק כשמבינה שאיני מסוגל להקשיב או לענות לה...

(אגב, יש אפשרות להיות עם הפנים אליה זה פחות נוח לה אבל אם תתעקש היא כמובן תשתדל למלא אחר דרישתך. יש אפשרות לשכב על קצה מיטת העיסוי על הגב והיא טוחנת אותך מקדימה בעמידה).

מקלחת נוספת, שיחה קצרה, תשלום 150 ש"ח (מאוד זול יחסית), ויציאה לעולם שבחוץ.

לסיכום:

כפי שהבהרתי, מבחינת הדרישות/ציפיות שלי ותחומי העניין שלי - לי היא מספקת את השירות הטוב ביותר בתחום והיא המועדפת עלי ביותר.

תהנו, ואני מקווה שכולם יתייחסו אליה בהגינות ובנעימות. מגיע לה.

29
שימון. הערה בנוגע להתפשטות.
היא אכן מעדיפה להשאר בלבוש תחתון. אבל מנסיוני אין לה בעיה להתפשט לגמרי. אם מבקשים היא מתרצה בכיף.

מה גם שהיא עושה בודי. ובודי הוא בערום מלא.

אגב, כל השירותים שהיא נותנת במשך הזמן הקצוב כלול באותו מחיר 150 ש"ח .

רק אל תנסו לבקש סקס או צרפתית.כאן חצית גבול אדום ובלתי נסלח מבחינתה.היא אפילו עשוייה להעלב

טיסה נעימה

רגליה אוחזות בהם...

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”