אשחרר עוד דיווח אבל זה מיועד לאוהבי הסטרפאון והעיסוי מכיוון שהבחורה הזאת לא עושה סקס...
את שמה אינני זוכר אך היא מארחת ברחוב שלמה המלך בת"א בדירת מרתף נעימה ודיסקרטית לוקחת 150 שקלים לחצי שעה ואני הוספתי מההתחלה עוד 50 ועיגלתי ל 200
הגברת בת 40 בערך גובה 160 בלונדינית שיער קצר די רזה וחזה יפה אבל קצת נפול שלחה אותי למקלחת חמה ולאחר שיצאתי השכיבה אותי על מיטת עיסוי והחלה מעסה אותי בחושניות כאשר היא עם תחתונים וחזיה בלבד.
העיסוי היה עם שמן חם והיה די מגרה אך לאחר כ 5 דקות הסברתי כי אני רוצה את התכלס כלומר את פנטזית הסטרפאון שעדיין לא הגשמתי....
היא הוציאה מגוון צעצועים ושאלה איזה גודל אני רוצה בחרתי אחד בינוני אך רוטט .
היא ביקשה שאשכב על קצה מיטת העיסוי ואז החלה מחדירה לי אצבע לאט בעדינות ואז כשראתה שאני נפתח החלה מחדירה את הויברטור.
חברה מה אגיד לכם אינני הומו ומעולם לא הייתי עם גבר אך התחושה בישבן שלי גרמה לי לרטט בכל הגוף והרטט של הויברטור רק עשה את זה הרבה יותר מגרה...
ביקשתי שתדבר מלוכלך וכאן היא היתה קצת חלשה לצערי אך פמפמה בקצב טוב ולאחר כ 15 דקות השפרצתי תוך כדי שהיא עושה לי ביד.
האורגזמה בנוסף לתחושות העונג מהישבן גרמו לי לחיוך גדול ולאחר מקלחת חמה אמרתי לה תודה היא מאוד נחמדה ויחסית למחיר שווה למי שאוהב את זה.
הטלפון-0544886712 והמחיר הוא 150 תהנו....