כ למה לעזאזל לגמור פעמיים? - דף 3 - סקס אדיר

למה לעזאזל לגמור פעמיים?

21

שלום8 ויוניקורן ידידי,

אין לי אלא להסכים לדבריכם המלומדים. כבעלי ניסיון אנחנו יודעים שהאיכות חשובה הרבה יותר מהכמות וזה נכון גם בסקס. ולכן אנו נמשיך לחפש את הבחורות היותר מיוחדות שיש, אלו שנותנות לנו GFE אמיתי, אלו שגורמות לנו לריגוש אמיתי ולא רק גמירה מכנית.

סקס זה כמו כדורסל, צריך לדעת לקלוע.

למה לעזאזל לגמור פעמיים?

22

אני מסכים עם מה שכתב shlom8. זאת אחת הסיבות שאני נמנע כיום מתקתוקיות בטווח המחיר של- 250 .

בעבר הפרטים היו- "שני אקטים עד 45 דקות" וזה בדיוק מה שהייתי צריך.

אח"כ שינו את זה ל- "עד 40 דק', אם אתה רגיש אפשר שני אקטים" שזה אומר תקתוק. כשזה עוד עלה 200 יכולתי לפעמים להוסיף כסף אחרי האקט הראשון ולהמשיך לעוד אחד, אבל אחרי שזה עלה ל-250 כבר אין לי מה לחפש שם.

לא מתאים לי להוציא 250 ל"חצי זיון", ו-500 זה כבר הרבה מעבר..... (וזה עוד לפני טיפ!!)

אם כבר אז בדרום ת"א נכנס לאקט אחד ואם אני רוצה תמיד אפשר להוסיף עוד 120 ולצאת רגוע ומסופק

KAMIKAZA2009-5-12 16:19:30

למה לעזאזל לגמור פעמיים?

23
אם לתמצת את מה שרבים פה אמרו לכמה משפטים:
מי שגומר מהר חשוב לו שיהיו שני אקטים.
מי שגומר לאט מספיק לו אקט אחד.
צעירים שייכים יותר (אבל לא רק) לקבוצה הראשונה ואילו
מבוגרים שייכים יותר (אבל לא רק) לקבוצה השנייה.
אז אגמור בשיר מזמור

למה לעזאזל לגמור פעמיים?

25
זה כמו לאכול דאבל במקדולנדס, או שאתה חלש ואוכל חצי והזמנת את זה כי אתה באמת רעב, או שאתה מאוד רעב וחזק ואוכל אותו בלי לראות פעמיים ומגדיל ב1.90 חחחחחח
גם לי נמאס מתיקתוקיות אבל זה לחיות או לא להיות

למה לעזאזל לגמור פעמיים?

26

אני אישית כבר מזמן לא מצליח לעבור לסיבוב שני אבל מאוד מחפש את האחת שתלהיב אותו שיעבור להקפה נוספת.

אני חושב שפעם שניה היא עם הרבה פחות לחץ ומאפשרת תנוחות נוספות שעקב להט לא הגענו בסיבוב ראשון.

בהמשך למטאפורה של Xtcon - זה כמו ללכת למסעדה להזמין מנה ולא לסיים. אחרי שעה אתה מת לעוד ומתבאס שלא סיימת את מה שנשאר. (צריך לבדוק אפשרות Take away אצל הבחורות )

מענג משמיים2009-5-18 14:27:14

למה לעזאזל לגמור פעמיים?

27
בא נאמר זאת כך. לגבי לפחות במשך שעה אני מסוגל (טפו טפו) כמעט תמיד לגמור פעמים ועוד יש לי זמן ל GFE ושיחה עם הבחורה וכל הכיף שמסביב. כמובן שמדובר בבחורה פרטית. זאת גם הסיבה שאני בדרך כלל לא מסופק בתיקתוקיות: פעם אחת לא מספיקה לי להגיע לפורקן, ופעמיים בלחץ של זמן לא מאפשרים לי להנות מהתהליך.

למה לעזאזל לגמור פעמיים?

28

אני איתך בנושא גם לי מאד חשוב פעמיים ואם הבחורה באמת מפרגנת לזה ולא אומרת אחרי הראשון (במקרה הטוב) או לפני שנכנסת בכלל (במקרה הרע) "אתה בטוח שאתה יכול פעמיים" אז תמיד אני עושה פעמיים בחצי שעה.

זו בדיוק הסיבה שאני גם לא אוהב תיקתוקיות.

מי שמאונן לא מזיין

למה לעזאזל לגמור פעמיים?

29

אני לא זוכר מתי היה מצב שיכולתי ויותר נכון רציתי לגמור פעמיים אצל נערה עובדת. גם אם הייתה לי מחשבה בראש לעשות את זה, אז זה פשוט הצריך ממני "עבודה קשה", כי תכלס אין כמו הפעם הראשונה.

כאשר אני חוזר אחורה בהיסטוריה הפעם היחידה שגמרתי פעמיים היה לפני כמה שנים עם בחורה סקסית חבל על הזמן בסלמה 151 בקומה השניה. אחחחח....

למה לעזאזל לגמור פעמיים?

30

כן היו ימים בסלמה 151 - שהייתי גומר פעמיים בחצי שעה בלי בעיות - אך היום אין את הבנות הרוסיות שהיו שם אז - ועם ההיצע שקיים כיום קשה לגמור פעמיים בחצי שעה - מה לעשות יופי ממהמם של בחורה (ואני מת על הרוסיות), בשילוב עם סקס שניתן באופן מקצועי ומכל הלב = מתכון בטוח לסיום שני סיבובים בהצלחה ובתוך זמן קצר יחסית.

בעוד זמן קצר אני ממזרח אירופה - ינסה להיפגש עם מקומית או שתיים - מעניין יהיה להשוות מול ההיצע כאן בישראל.

shlom8
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”