כ הטוחן מדווח בתמונות: איימי—אנג’לינה ג’ולי - דף 8 - סקס אדיר

הטוחן מדווח בתמונות: איימי—אנג’לינה ג’ולי

71

תראו לא צריך ללכת לדעתי רחוק מדי ואפילו כדאי להוציא לה את המיץ ואת העיניים מקרוב.

אם יקבלו ממנה פרטים ויבטלו אותה אבל להיכנס עם אחת החברות שלה היא תראה שהאחרות מרוויחות והיא נשארת עם הזין ביד.

ככה אני עשיתי ונכנסתי אחרי פרטים איתה עם אחת אחרת במקום שקוראים לה שובל בחורה ישראלית גם קוסית נראית טוב מאד ואת הטיפ נתתי לשובל אז לא חייבים לגמור לאיימי בפה אבל הפה שלה ישאר פעור מאד לרווחה אחרי שהחברות שלה יעקפו אותה ברוורס ואז היא תצטרך לחזור לסכומים השפויים. אם כולנו נתאחד זה יכול להצליח.

או ללכת בשיטה אחרת ולהיכנס איתה לטיפול של 40 דק' מלאות ולהבהיר מראש את הנקודה לרמוז על טיפ מההתחלה ולהשאיר אותה תפוסה 40 דקות עד ללקוח הבא ובגלל שלא עשתה שום אקסטרה לא מגיע לה טיפ

פשוט מאד ואפילו לא לדבר איתה על אקסטרות היא לבד תציע אבל אנחנו לא נסכים נעשה רק מה ששילמנו בשבילו מקלחת משותפת הפקידה מראש מתחייבת הרפיה מראש מגיע לנו לגעת צריך לסכם מראש את העיניין וככה בילינו 40 דק' בשביל 200 שקל והיא תקועה כל הזמן הזה. אחרי כמה זמן היא תבין לבד.

מה אומרים החברה ?

74
[QUOTE=אנטוניו]

ראשית אני רוצע לפרוע מספר דיווחים קצרצרים רלוונטיים לגבי המקום שבו איימי עובדת

1. איימי
    עדיין לא נס ליחה - רעננה כמשב משיב נפש והשירות שקיבלתי לא יסולא בפז למרות החשיפה הרבה לה זכתה.
    טיפול נאמן למקור אחד על אחד בזכות "החבר של אלון" ורב תודות לטוחן !

2. בר
    סטודנטית
    (דיברנו הרבה מעבר לזמן) יפה במיוחד וחדשה לחלוטין בתחום !! יעב"ץ 30 תחנה ראשונה שלה ולכן כנראה עדיין נעדרת ליבראליות. כמו שנראה על פניו מתאימה רק לחלק מחברי הפורום.

מראה: 1.7מ'+,דקת גיזרה בעלת בטן שטוחה לחלוטין חזה קטן ויפה (לא ללכת שולל אחרי חזיית הפוש-אפ) עיניים ירוקות עם מבט הורג. קיבלתי אצלה טיפול שבפירוש לא נחשב לסטנדרטי מבחינתה ולכן לא אפרט.

לסיכום: מנייה שכדאי להשקיע בה.

3. בנות נוספות שניצפו במקום:

אלכס
    רוסייה על גבול ה-30 יש מה לתפוס בעלת חזות אסתטית לעין וסקס אפיל לא מעט בזכות הפרונט היפה והמרשים שלה זוג שדיים שרק יודעים להגיד: הושט היד וגע בנו

מיקי
    ממוצא בוכארי או קווקאזי צעירה פנים לא משהו, עושה רושם שניתן בקלות לסגור כמעט על כל אקסטרא אפשרית

מירב
    ישראלית בעלת חזות צפונבונית ירוקת עיניים רזה מאד ולדעתי חזה קטן מאד.
    קיבלתי עליה המלצות שהיא אלופת מסאז' מקצועי. אולי אבדוק בשעת הצורך.

לכל מקניטי שיטת הדיווחים כדוגמת הדיווח בראש נושא זה - במקום להוסיף ולחדש דיווחים זה מה שיש לכם להגיד ?

תתחילו להרביץ כולכם דיווחים שמרוב דיווחים אנשים יתחילו להתבלבל כאן... אחרת מה אתם עושים כאן בכלל ?

עוד דיווחים שאני חייב במהלך הערב כנראה ...

חייב עכשיו לזוז - אנטוניו

[/QUOTE]

מישהו יכול לדווח על מיקי שאנטוניו הזכיר ? או אם יש לפחות מציצה עם מירב.. תודות

שרמן

75

חזרתי משם לא מזמן במסגרת סיבוב יעבץ 30 רב קוק 7 (סגור) וסיום בפלטין כניסה עם שאנל

דיווח בשרשור של סטפני .

ביעבץ עבדה מיקי לא לטעמי כלל .

ועוד אחת רזה ..לא זוכר את שמה ???נראה לי מירב.

מירב נראת בסדר יחסית ...לא יודע עדיין לא ניסיתי .

play the game

76

מה יש לכם מהסיליקון שלה ? שילשום הייתי איתה בלילה לקחתי 200 ל 40 דק בלי לבקש תוספות נגעתי בה חופשי והציצים שלה לא כאלה קשים כמו שכתבתם בסוף גם ניצלתי מקלחת משותפת.

אחחח שכולם ילכו להיזדיין היא לא יודעת לעשות מסאז שישחרר לך את הגוף באמת רק מחרמנת אותך.

לשלם 300 לגמירה בפה זה סתם. זה יהיה נסבל אם תוריד חזרה מהמחיר השערורייתי מקווה שתרמתי למאמץ להחזיר אותה לשפיות כי בכל זאת יש לה פוטנציאל מצויין

תן בראש טוב

אחוק מחוק

77

אחיי היקרים אם לא נייבש אותה היא תסחת את כולנו

ואני אחד שהיה אצלה ופירגן לה ,תנו לה להתייבש קצת ואז היא אוליי תבין שלא מתקתקים אותנו

חבר קרוב תוקתק אצלה ובחוצפתה רמזה לו על טיפ לאן הגענו ????

תותח נישאר תותח

78

אם אפשר בבקשה עוד דיווחים על בר ושיטות ההרפיה הידניות שלה אם היא עושה גם תנועות ספיראליות ולוחצת מתחת לביצים ??

משתחווה מראש בפני מי שיפרט ואני זוכר לטובה שלפני מספר חודשים היו כאן חברה נחמדים שעזרו לי עם הבעיה שלי

[QUOTE=אנטוניו]

ראשית אני רוצע לפרוע מספר דיווחים קצרצרים רלוונטיים לגבי המקום שבו איימי עובדת

1. איימי
    עדיין לא נס ליחה - רעננה כמשב משיב נפש והשירות שקיבלתי לא יסולא בפז למרות החשיפה הרבה לה זכתה.
    טיפול נאמן למקור אחד על אחד בזכות "החבר של אלון" ורב תודות לטוחן !

2. בר
    סטודנטית
    (דיברנו הרבה מעבר לזמן) יפה במיוחד וחדשה לחלוטין בתחום !! יעב"ץ 30 תחנה ראשונה שלה ולכן כנראה עדיין נעדרת ליבראליות. כמו שנראה על פניו מתאימה רק לחלק מחברי הפורום.

מראה: 1.7מ'+,דקת גיזרה בעלת בטן שטוחה לחלוטין חזה קטן ויפה (לא ללכת שולל אחרי חזיית הפוש-אפ) עיניים ירוקות עם מבט הורג. קיבלתי אצלה טיפול שבפירוש לא נחשב לסטנדרטי מבחינתה ולכן לא אפרט.

לסיכום: מנייה שכדאי להשקיע בה.

3. בנות נוספות שניצפו במקום:

אלכס
    רוסייה על גבול ה-30 יש מה לתפוס בעלת חזות אסתטית לעין וסקס אפיל לא מעט בזכות הפרונט היפה והמרשים שלה זוג שדיים שרק יודעים להגיד: הושט היד וגע בנו

מיקי
    ממוצא בוכארי או קווקאזי צעירה פנים לא משהו, עושה רושם שניתן בקלות לסגור כמעט על כל אקסטרא אפשרית

מירב
    ישראלית בעלת חזות צפונבונית ירוקת עיניים רזה מאד ולדעתי חזה קטן מאד.
    קיבלתי עליה המלצות שהיא אלופת מסאז' מקצועי. אולי אבדוק בשעת הצורך.

לכל מקניטי שיטת הדיווחים כדוגמת הדיווח בראש נושא זה - במקום להוסיף ולחדש דיווחים זה מה שיש לכם להגיד ?

תתחילו להרביץ כולכם דיווחים שמרוב דיווחים אנשים יתחילו להתבלבל כאן... אחרת מה אתם עושים כאן בכלל ?

עוד דיווחים שאני חייב במהלך הערב כנראה ...

חייב עכשיו לזוז - אנטוניו

[/QUOTE]
אנימה וקומיקס אמריקאי

חזור אל “המחסן המוסתר”