למי שמכיר אותה * היא נכנסת להגדרה של מילפיות קלאסיות?
לזיין כוכבת פורנו עם קצפת-יסמין [+תמונות]
72לשואל מעליי, כן יש מצב.
לדיווח- זכרתי ליסמין חסד נעוריה ונכנסתי איתה, אותה יסמין אבל עם תוספת שתלים נחמדים רק מעט שחוקה יותר ועם הרבה יותר מצב רוח מרומם.
בין השאר העלנו זיכרונות מימים עברו ..
כאב הלב הגיע כשיצאתי וראיתי את שירלי הקטנטונת שלא מצאתי אותה כבר כמה זמן, מחייבת ביקור נוסף.
73[QUOTE=דב גריזלי]
לשואל מעליי, כן יש מצב.
לדיווח- זכרתי ליסמין חסד נעוריה ונכנסתי איתה, אותה
אבל עם תוספת שתלים נחמדים רק מעט שחוקה יותר ועם הרבה יותר מצב רוח מרומם.בין השאר העלנו זיכרונות מימים עברו ..
כאב הלב הגיע כשיצאתי וראיתי את שירלי הקטנטונת שלא מצאתי אותה כבר כמה זמן, מחייבת ביקור נוסף.
[/QUOTE]
מי זאת שירלי ואם אפשר פרטים מראה/גיל/מה מיוחד בה או בטיפול שלה ?
74[QUOTE=maximum]בן יהודה 38
האמת שפעם כשהם היו באידילסון, עד שאמנון לוי הרס הכל, היה מצויין
בזמן האחרון המקום לא משהו והיחס של הבנות שם גרוע
אני מגיע לשם רק שיש שם את הפקידה שמכירה אותי מימי אידילסון העליזים ואז אני מקבל יחס אחר מהבנות
או שיש בנות שמכירות אותי ואז זה אחרת
הייתי עם כמה וחלקן זה היה עדיין בוולפסון
ירדן - בחורה חמודה עם חזה מדהים, בגלל זה נכנסתי, כוס צר לא יורדת בלי ולא נותנת לרדת
לקח לה עשר דקות להכניס אותו עם הפסקה של דקה לנשום, כבר ביקשתי להחליף בחורה אבל היא הצליחה. לא הולך שוב, אמנם התברכתי בגודל אבל לא מתאים לי להיות במקומות צרים מדי
הילה - חמודה לא יותר מזה, יותר מדי קרירה, לא אהבתי. ירידה בלי וזיון סתמי פעם אחת הספיקה לי.
אלינור - אין מה להגיד יחס טוב, ירידה בלי וזיון טוב שממש נהנתי בו. חזרתי כמה פעמים וחבר שלי שהבאתי לשם כמעט התאהב בה.
ג'ני - תיקתוק ואין מה להוסיף.
כמובן שעניין הכימיה עם הבנות עוזר ואני מנסה ליצור כימיה טובה מהתחלה ולרוב זה משתלם.
היו עוד הרבה בנות אבל כבר לא עובדות שם וחלקם אני לא זוכר את השם אז אשוב לדווח ברגע שאזכר או ששוב אבקר
דרך אגב מישהו זוכר את הימים של אידילסון?
הייתה שם אחת ילדונת עם עניים מלוכסנות
מדהימה
אבל זה לפני כמה שנים טובות
[/QUOTE]
למה אתה מתכוון במשפט ... "עד שאמנון לוי הרס הכל" ?
האמת שפעם כשהם היו באידילסון, עד שאמנון לוי הרס הכל, היה מצויין
בזמן האחרון המקום לא משהו והיחס של הבנות שם גרוע
אני מגיע לשם רק שיש שם את הפקידה שמכירה אותי מימי אידילסון העליזים ואז אני מקבל יחס אחר מהבנות
או שיש בנות שמכירות אותי ואז זה אחרת
הייתי עם כמה וחלקן זה היה עדיין בוולפסון
ירדן - בחורה חמודה עם חזה מדהים, בגלל זה נכנסתי, כוס צר לא יורדת בלי ולא נותנת לרדת
לקח לה עשר דקות להכניס אותו עם הפסקה של דקה לנשום, כבר ביקשתי להחליף בחורה אבל היא הצליחה. לא הולך שוב, אמנם התברכתי בגודל אבל לא מתאים לי להיות במקומות צרים מדי
הילה - חמודה לא יותר מזה, יותר מדי קרירה, לא אהבתי. ירידה בלי וזיון סתמי פעם אחת הספיקה לי.
אלינור - אין מה להגיד יחס טוב, ירידה בלי וזיון טוב שממש נהנתי בו. חזרתי כמה פעמים וחבר שלי שהבאתי לשם כמעט התאהב בה.
ג'ני - תיקתוק ואין מה להוסיף.
כמובן שעניין הכימיה עם הבנות עוזר ואני מנסה ליצור כימיה טובה מהתחלה ולרוב זה משתלם.
היו עוד הרבה בנות אבל כבר לא עובדות שם וחלקם אני לא זוכר את השם אז אשוב לדווח ברגע שאזכר או ששוב אבקר
דרך אגב מישהו זוכר את הימים של אידילסון?
הייתה שם אחת ילדונת עם עניים מלוכסנות
מדהימה
אבל זה לפני כמה שנים טובות
[/QUOTE]
למה אתה מתכוון במשפט ... "עד שאמנון לוי הרס הכל" ?
בלי לחץ ...