כ דעה אישית ועוד קצת - סקס אדיר

דעה אישית ועוד קצת

1

שלום

אני בענין של עיסוי + כבר מס' שנים ורק עכשיו הכרתי את הפורום הנפלא הזה.

חוויות שלי, השבוע הייתי בסחרוב אצל אחת בשם ויק, בחוררה גבוהה עם חזה מלא (סיליקון) נתנה שירות נעים. היו לי יותר טובים אבל בהחלט היה בכיף. לא נפלתי משום חלק בטיפול אבל בהחלט היה נחמד.

קראתי כאן על אלו שמדברים על מיקי הג'ינג'ית, שעבדה בפנקס ובה באייר אין לי מושג איפה היא היום. אבל להבנתי הבחורה היא מלאה מחלות מין. חבר שלי סיפר שראה אצלה בתיק פעם אוסף תרופום נגד וירוסים ומשחה נגד פטרת וגינאלית אז, להזהר. מה גם שהיא תקתקנית. יש לה שירות טוב אבל...

אם מישו מכיר את מור שהיתה בראשון ברח המכבים, ולפני זה בסחרוב ופלאטין ספא לא מכיר את כל המקומות... היא מפנקת חבל"ז לא הצלחתי מעולם לקבל ממנה אקסטרה אבל אם מישו הצליח אשמח לשמוע פרטים ודעה.

תודה

המחפש...

דעה אישית ועוד קצת

2
אם זו אותה מיקי הג'ינג'ית שאני מכיר (ודובר בפורום רק על אחת) אז אני יכול לאמר לך בביטחה שהיא ממש לא נושאת מחלות מין, מה שכן הוא שהיא משעממת ואני באמת לא מבין מה כל המהומה סביבה, אבל כל אחד והטעם שלו...

דעה אישית ועוד קצת

4

למחפש- אם היית מחפש כאן קצת בפורום אז היית יודע איפה מיקי הג'ינג'ית עובדת עכשיו. היא כמעט כל ערב נמצאת באינטר-ספא בפתח תקוה, ודווקא למיטב ידיעתי אין לה שום מחלות, ובכל מקרה אין מה לפחד אם אתה עושה איתה רק מסאז', אבל מן הסתם אתה לא מעוניין בה.

לגבי מור מהמכבים- בפעם האחרונה ששמעתי היא עובדת בדירת המסאז'ים ברחוב הסדנא ( ליד רחוב שוקן ) בדרום תל אביב, אבל ייתכן שהיא כבר במקום אחר.

לגבי ויקי מסחרוב- היא בסדר ונראית לא רע, אבל יש לה נטיה לדבר הרבה ולחפור במוח, ויש טובות ממנה ( גם בסחרוב ).

סקס טוב הוא מהות החיים!
שלח תגובה

חזור אל “המחסן המוסתר”