כ שאלה על הערביות בארלוזורוב - דף 2 - סקס אדיר

שאלה על הערביות בארלוזורוב

11

הבטחתי כלתוב על הבחורה השניה (מרים) אז הנה:

אתמול בצהרים הגעתי אליה, היא פתחה לי את הדלת וכשהיא לובשת בגד ים ביקיני בצבעים של גדל אמריקה.

איך שראיתי אותה נעמד לי כמו טיל, היא גבוהה והחזה הענק שלה היהבדיוק ליד הפנים שלי.

נכנסנו לחדר, הכסף החליף ידיים וכאשר היא חזרה היא החלה להתפשט, מה אני אגיד לכם כמעט גמרתי רק מלראות את החזה הענק שלה. יש לה חזה סיליקוני ענק עם פיטמות כהות טעימות, ישר התחלתי ללקק לה את הפיטמות. היא התפשטה, התיישה על המיטה והחלה למצוץ לי (בלי) במשך מס' דקות תוך כדי שאני משחק לה בפיטמות.

לאחר מכן היא נשכבה ואני עליתי עליה. אני רוצה לציין, את מי שזה מעניין, שהיא נשארה במין מגפי עקב לבנות שהקנו לה מראה עוד יותר של שחקנית פורנו.

החלפנו מס' תנוחות תוך שאני כל הזמן משחק לה בפיטמות וממזמז לה את החזה עד שגמרתי.

מה אני אגיד לכם, עד עכשיו אני חרמן על הגוף שלה. היא יותר גבוהה ויותר רזה מנטלי ולכן היא נראית יותר סקסית, החזה שלה הוא סיליקוני אבל ענננננק.

אני נהניתי ובטח אחזור אליה שוב.

שאלה על הערביות בארלוזורוב

17

ל- 1234 אני מקווה שנכנסת עם אחת מהן ואם לא אז פיספסת את הזיון הכי טוב שתקבל בחיים שלך.

איפה תקבל עוד זיון עם מציצה בלי ואנאלי ב- 200 ש"ח.

לגבי המראה של הנשים זה "על טעם וריח אין מה להתווכח" אבל בעיני, הבחורה היותר מלאה היא נטלי והיא מזדיינת כמו שפן איך שתרצה. הבחורה השניה היא מריים והיא הרבה יותר כוסית מנטלי עם חזה יותר גדול ויותר יפה ויודעת איך להזדיין.

רק שתדע.......

לשניר- הכתובת היא ברח' ארלוזרוב בחיפה. יחס מעולה עם שתיהן. דיסקרטיות- לא ממש.

אני ממליץ על שתיהן אבל אוהב יותר להזדיין עם מריים כי יש לה גוף יותר רזה וחזה יותר גדול.

שלח תגובה

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”