כ אורטל GFE+רימינג+ לגמור על הפנים[+תמונות] - דף 7 - סקס אדיר

אורטל GFE+רימינג+ לגמור על הפנים[+תמונות]

66

אחרי ימים רבים הגעתי לאורטל כאשר הקטע שלי הוא לגמור על הפנים. אבל אמיתי, בלי לכסות את העיניים ובלי חשבון ורצוי שהבחורה תסתכל עלי שאני גומר לה על הפנים.

מכיוון שבדר"כ יש לי גם כמויות די נכבדות של חומר אני מרגיש בסרט.

וכך הגעתי לאורטל שדובר כבר רבות עליה והאמת שאת הקטע של לגמור על הפנים היא נותנת בגדול, אכן מקבלת לפנים, אמנם בירייה הראשונה עוצמת עיניים אבל אפשר להבין כי לקבל שפריץ ישר לעין ואח"כ צריך להמשיך לעבוד - לא נעים. אחרי השפריצים הראשונים פתחה עיניים והסתכלה עלי כמו שאני אוהב.

מכיוון שהכל כבר נכתב עליה בשרשור למעלה אני רק אוסיף את התרשמותי:

יתרונותיה: נעימה, נחמדה חייכנית ושירותית מאוד. גם אפשר לשוחח איתה.

חסרונותיה, לא מאוד אטרקטיבית חיצונית- קצת גדולה לטעמי וגם הריחה מהכוס. לגבי חיסרון נוסף, אני מחפש גרון עמוק והיא אמנם עושה מאמצים ונותנת לזיין לה את הפה (נקודה ביתרונות) אבל לא יודעת לקחת גרון עמוק אמיתי.

המציצה אינה סתמית אבל גם לא גדולה.

אנייכול להבין למה בשרשור אין עליה ביקורת רעה כי באמת לא ניתן להגיד עליה דבר רע, יחד עם זאת כדברי הפרסומות: "זה טוב , אבל לא מצויין"

וכדברי מבקר המסעדות של הארץ דניאל רוגוב- בספק אם אחזור עליה, אא"כ אני ממש ממש אהיה חייב פנים להשפכה

אורטל GFE+רימינג+ לגמור על הפנים[+תמונות]

68

לשני החברה למלה:

איפה רשום בדיוק שהיא בחורה קטנה? - 180 ומלאה לא יכולה להיות קטנה

דבר שני - מי אמר שהיא עושה גרון עמוק!!!????? - זה לא רשום לא בפרטים שלה ואם תשאל היא תגיד לך שהיא לא עושה.

גם אני וגם שאר החברה רשמו - בחורה גבוהה, מלאה (לדעתי בפרופורציה יפה מאוד), יפה בפנים ומפנקת מכל הלב.

אז אם אתה מחפש בחורה קטנה/דוגמנית שעושה אקסטרות (גרון עמוק, אנאלי או גמירה בפה) היא לא הכתובת - פשוט תקראו טוב טוב את הדיווחים ותסתכלו על התמונות לפני שאתם באים ואחר כך מתלוננים שהיא לא מה שציפיתם!

על אורטל הכל רשום במפורט איך היא נראת, מה היא עושה וגם בפרטים היא לא משכנעת להיכנס איתה - אומרת הכל בפנים - את זה עושה ואת זה לא.

גם אני אוהב לנסות דברים חדשים ולמרות שאני מת על הילדה הזאת לפעמים מגוון (לצערי לא תמיד מוצלח - תקראו את דיווחים אחרים שלי), אבל אם בא לי באמת להשתחרר ולהתפנק ולהרגיש שאני הכי הכי אני - בא לאורטל.

life is sex & sex is life

חזור אל “סינון סקס מרוכז”