תודה על המחמאות חברי פורום יקרים. כשאני קורא את דעתכם על הדיווחים שלי אני נמלא בגאוות יחידה
לגבי חיי הנישואים, כבר אמרתי שאני שומר על הסטטוס קוו הנוכחי ואולי זה יגרום לשיפור ותפנית. רק האל יודע.
שלכם ניאו.
כ
תודה על המחמאות חברי פורום יקרים. כשאני קורא את דעתכם על הדיווחים שלי אני נמלא בגאוות יחידה
לגבי חיי הנישואים, כבר אמרתי שאני שומר על הסטטוס קוו הנוכחי ואולי זה יגרום לשיפור ותפנית. רק האל יודע.
שלכם ניאו.
בעקבות הדיווח המצויין של ניאו הגיע תורי לבקר את יסמין.
ניאו היטיב לתאר את ביצועיה וכנראה שרוב האפקטים הינם מוטיבים שחוזרים על עצמם.
הסתייגות אחת שאמורה להיות חשובה היא פתחה לי את הדלת יחפה ומעט מרושלת כך שבתחילה לא הייתי בטוח שהגעתי לגברת הנכונה אבל די מהר החששות נעלמו ולבסוך יצאתי מחוייך מאוזן לאוזן תודה.
דיווח קצרצר, אחרי הדיווח של ניאו אין הרבה מה להוסיף.
אל תצפו לילדונת בשנות העשרים המוקדמות שלה אלא לאישה בשלה בתחילת השלושים שנראית מצויין, מחזיקה בשני נכסים מדהימים ונעימים בחזית ונתנת תחושה אמיתית של מאהבת.
כמו כל בחורה עובדת היא מושפעת מהיצר וצריך לדעת לתת לו להתפרץ בצורה שתשאיר אותנו פעורי פה
.
בת שיחה נעימה ביותר בעיקר בגלל רכות וטון הדיבור שלה.
בלי ציונים: מקבלת וי חיובי
בשעה טובה ההבטחה לחוויה אירוטית מומשה. לדעתי לא מעט בזכותי.
צריך שניים לטנגו. תודה והשדיים שלה מופלאים.
מצטרף לממליצים בהסתייגות קלה מדובר במישהי באיזור גיל 30-32 מי שמחפש צעירונת או פרגית /לחמניה טריה היא לא היעד. מעבר לכך צריך לצפות שתצא כשחצי תאוותך בידך מאחר והספקת רק פעם אחת (הרבה זמן מתבזבז אם לא מזדרזים)
בכל זאת נהניתי תעשו את השיקול או תפעלו בהתאם.
מדהים מדהים מדהים מדהים!!!!!!!!!!!!!!!1
הייתי אצלה ביום שישי האחרון ואין לי מילים לתאר את התחושה שעברתי פשוט חוויה לא נורמאלית המגע שלה הגוף שלה העור הרך והנעים שלה ,מזמן לא חוויתי דבר כזה ממש הרגשתי שאני נמצא עם החברה שלי בערב מטורף חושים ,ממליץ בחום למי שיודע להעריך מגע של אישה ולהרגיש תחושה מטורפת של חוויה סקסית גדולה מהחיים
בקיצור תודה לך יסמין אני מאוד נהנתי