היי סתיו,
אני מצטרף לבקשת קופידון 00, זה יעזור לכולם אם התמונות יהיו קצת יותר ברורות (אני לא מתייחס להסתרת הפנים כמובן).
את עונה לפרטי ?
כ
היי סתיו,
אני מצטרף לבקשת קופידון 00, זה יעזור לכולם אם התמונות יהיו קצת יותר ברורות (אני לא מתייחס להסתרת הפנים כמובן).
את עונה לפרטי ?
חברים יקרים!
האם מישהוא ניסה להתקשר? כל היום עונה לי בחור צעיר
נראה לי שייש כאן צחוקיה על מישהוא
כבר נורה אדומה !!
ממתין לדיווח אמיתי.....
היי סתיו מי שרוצה מציצה בלי קונדום
מה העלות תודה
[/QUOTE]
כאשר שאלתי אותה בפרטי אם היא מעניקה מין אוראלי ללא קונדום, היא ענתה שהיא מוצצת רק עם קונדום.
בנים,בנים,בנים.
אני רוצה להודות לכם,להודות לכם על אישוש המסקנות מהמחקר שאני עושה ללימודי מגדר שלי.
האמת שתיכננתי להמשיך אותו עד יום חמישי בלילה,אבל גלי הבחילה והגועל שעוררתם בי ב3 הימים האחרונים התישו אותי.
מי שהתקשר אלי ממספר שהוא לא חסוי יכול להרגע,אין לי עניין לעשות עם המספר דבר,למעשה אני מעדיפה להדחיק את העובדה שמדובר כאן באינדוודואלים שתורמים לאחת התופעות המשפילות והמבזות שיש בחברה ההישראלית כי אז זה נהיה פשוט אישי מדי,אני מעדיפה לראות אתכם כקוקלטיב שמייצג את כל מה ששפל ובזוי בחברה פסאדו סוציאליסטית כמו שיש לנו כאן.
כמה עובדות בשביל לסבר לכם את האוזן,ככה שתהנו יותר כאשר אתם משתמשים באדם שלם בעל צרכים,רגשות ובעיקר כאבים לסיפוק הצרכים החולניים שלכם
70% מעובדות המין כיום נוצלו מינית בילדותן,רובן חוות תופעה הקרויה דה פרסנולוזציה-מצב בו אדם מתנתק מן הגוף הממשי כדי לא לחוות כאב.אז בפעם הבאה שאתם גוהרים מעל עוד קורבן של החברה הפטריאכלית נסו לדמיין היכן היא נמצאת כרגע,אולי היא בדיוק חווה שחזור של השכן/אבא/דוד שביצע בה מעשה מגונה כשהיתה ילדה.