כ לירז פרטית שובבה מופרעת וסקסית בת19+תמונה - דף 4 - סקס אדיר

לירז פרטית שובבה מופרעת וסקסית בת19+תמונה

31

לירז ילדת הסקס החלומית

ביליתי עם לירז , למזלי שכנעתי אותה לבוא אלי והיא הסכימה , ללא הגבלת זמן . כך שבילנו ללא לחץ, זמן איכות .

לירז תהיה מלכת המאהבות העתידית האולטימטיבית .

היא נותנת לך הרגשה של האהבה ראשונית ושל המאהבת האישית שלך . עם זאת היא מיקצוענית , נימפומנית אמיתית ואוהבת סקס בכל נפשה .

זוהי חויה שאסור להחמיץ .

ממליץ בכל ליבי ואוני .

מאושר להיות בין הראשונים

לירז היקרה שמרי על הרעננות והחושניות שרק לך יש

קופידון002009-6-11 0:31:40

34
ביקרתי אותה ולא דגמתי. דיברתי איתה בטלפון ואמרה לי שאי אפשר לקבוע(מינוס גדול) צלצל שתגיע . מכוון שאני נמצא באיזור הגעתי אליה המקום מוזר תעשייתי -מסחרי נכנסתי וראיתי אותה וממש לא אהבתי את מה שראיתי ושמעתי. הדיבור שלה זול אבל בסגנון "הבא בתור"( אני מודע לכך שאני תמיד יהיה הבא בתור אבל יש דרך לגרום לגבר לחוש אחרת ) וגם המראה שלה לא היה סקסי במיוחד ולכן ביקשתי להתחרט והיא הסכימה וחזרתי כלעומת שבאתי. אני מודע לכך שהכל סובייקטיבי , הכל בעיני המתבונן , אבל אני חשתי שמולי יש "פרחה" צעירה והחלטתי לוותר.
לשעבר גלגל עמוק

38

חברים יקרים

דגמתי אותה אתמול. היא הייתה בבנק המטרות שלי מאז ההתחלה אבל כמעט ומחקתי אותה ע"ר הדיווחים האחרונים..

אתמול החלטתי לנסות (נופר הייתה תפוסה....)

במילה אחת......תענוג

בשתי מילים...........תענוג אלוהי

בשלוש מילים.............חוויה בלתי נשכחת

(ואפשר להמשיך...)

הבחורה חולת סקס, מדהימה, בדיוק הטעם שלי, תמונה אמיתית. כל מה שכתוב למעלה - נכון

בין לבין גלגלנו שיחה, מסתבר כי היא חולת סקס אמיתית......

אוהבת ויודעת העבודה, מה יודעת - פרופסורית.....

סיפרה לי כי בעבר שכבה ביום אחד עם 400 איש.... בתחרות שעשתה, נשמע דמיוני אבל לא על פי הביצועים.

בנוסף חובבת שירה, הראתה לי מחברת שירים שכותבת (נראה לי שזה מן טרנד חדש אצל בחורות עובדות, היא לא הראשונה..)

לסיכום - אל תעוטו עליה ואל תרוצו.....כי אני מתכוון להגיע שוב בקרוב.......

39

הייתי לפני שעתיים - התקשרתי, הייתה פנוייה - ניסיתי "לסגור" על שעת הגעה ולא הסכימה - הגעתי לבניין (בית עובד 9-11 (בין הבניינים יש פסג', הכניסה משם או מדלת שנמצאת ליד הירידה לחניון, משאל לבניין), למזלי עדין הייתה פנויה.

הייתי כ- 50 דקות, גמרתי פעמיים. אכן צעירה מאד (טוענת לגיל 20 - וכך גם ניראית), קומפקטית, תמונה אמיתית, לא מפסיקה לחייך חיוך ממזרי ומתוק, גם בזמן שזיינתי אותה זיון אגרסיבי (מעניין אם גם בזמן המציצה החא מחייכת - סתם בצחוק ).

מזדיינת ומוצצת בכל תנוחה שתבקש. אמרה שמעדיפה זיון בדוגי, אך לא הסכמתי, הייתי פשוט עייף, עלתה עלי לפי בקשתי ואחרי שהתעייפה התפשרתי על זיון כשאני על הצד והיא בפוזה מוזרה על הגב, פשוט דאגה איכשהו שיהיה לי קל להשחיל אותו לכוס שלה מהפוזה שהייתי, וטענה שאוהבת לנסות תנוחות חדשות, בהחלט היה מעניין ומהנה - זיינתי ממש באגרסיביות, לא התלוננה (גם לא לכפות קלות שנתתי לה בטוסיק מידי פעם).

סיימתי פעמיים - ביקשתי שתבלע את השפיך - הסכימה. את שתי הפעמים סיימתי בגמירה בפה של הגב' - לכן גם בלעה פעמיים - שאלתי מה עושה אם יש למישהו השפרצה בכמות, טענה שמרגישה את הטעם בהתחלה ואם לא חמוץ בולעת בלי בעיה. אצלי כמות השפריץ לא גדולה, ובכל זאת נהינתי לראות אותה בולעת, בפעם השנייה ביקשתי שתראה לי את השפריף על הלשון לפני שתבלע, שכחה ובלעה מייד.

כיף לזיין בחורה אנרגטית, צעירה וחייכנית כזו, כמו לזיין נערת תיכון או חיילת צעירה.

400 ש"ח ל- 40 דקות, 600 לשעה, התפשרה על 500, אך בפועל נתנה 50 דקות - הקיצר לוקחת 10 ש"ח לדקה, עם "חבילה" מינימלית של 40 דקות - אך לא מגבילה מספר גמירות - טוב לשפנים שביננו (לא אני).

אנאלי לא בתחום, גם לא הכנסת אצבע לטוסיק (שלה), מתנשקת גם עם לשון (טלי מחיפה מתנשקת טוב בהרבה), הזיון בסדר (אני בכללי לא מת על זיון), מציצה טובה, איפשרה כניסת עומק של 2 אצבעות לכוס הלח שלה אגב מציצה מושקעת, עושה רימינג וגם מכניסה את הלשון די עמוק לחור שמאחור.

ליוניקורן - וודאי תשאל אם הרימינג טוב, אז באקט השני כשהפסיקה מהרימינג, צחקתי, שאלה למה אני צוחק ? עניתי שהיא רוצה אך לא יודעת לעשות רימינג מושקע, ענתה שעד לפני שובעיים לא ידעה מה זה רימינג, אמרתי שהיא יורדת לחצי דקה, מלקקת לעומק אך מהר מידי חוזרת לליקוק ביצים ולמציצה, אמרתי שצריכה ללמוד להשקיעה יותר ברימינג, הסכימה איתי ואמרה שגם לזיין לא כל כך יודעת למרות שמזיינת המון, הסכמתי איתי (אך בפועל מזיינת בכלל לא רע - ולדעתי הזיון רק יילך וישתפר - שהרי פתוחה לחלוטין לכל פוזה שתבחר), גם אמרתי לגב' שלדעתי עם הזמן הזיון שלה השתפר - לדעתי בגיל 25 בטוח תזיין טוב בהרבה מהיום.

לסיכום - שווה בהחלט. כנראה אחזור, לפחות לעוד פעם אחת.

טוענת שהיא ממש חדשה בתחום (מסרה לי תאריך התחלה - ממש לאחרונה).

אני יילך שוב בעוד כחודש, אחרי שתצבור מעט ניסיון, ולפני שתתקלקל (או תבקש הרבה יותר).

אגב, ממש ירדתי עליה על זה שלא מוכנה לקבוע שעה, אמרה "מבריזים לי ומי שרוצה שימתין" הגבתי שקבועים לא יסכימו להמתין, הסכימה ורצתה שאשאיר לה שם, החלטתי שלא להשאיר "ושכחתי" מזה בסוף הזיון. הבהרתי לה שגם אם 1 מ- 5 יבריזו, אז שתנוח 40 דקות עד לבא בתור, וזה טוב יותר ממה שהיא עושה כיום. מעריך שככל שיהיו לה יותר קבועים תסכים יותר לקבוע זמנים, כרגע מנהלת עצמה כמו ילדת תיכון מפונקת (קרי, ניהול בגובה הריצפה), וצריך להיות סבלני.

טוענת שהשעות הבוערות זה 12:00 עד 16:00 - ומ- 21:00 פחות עמוס - עובדת כנראה עד השעות הקטנות של הלילה - ונראה שכרגע כדאי להגיע מאוחר.

ליונקורן - תלך לדגום במקום - אין טעם להוציא אותה מהמקום (ממלא תגיע עם הנייד שלה) - פשוט תגיע אחרי שעה 20:00 (ועדיף אפילו מאוחר יותר), אל דאגה גם בשעות מאוחרות הבחורה אנרגטית בטירוף - כשסיימנו את המספר השני התקלחה ובזמן שהתלבשתי החלה לרקוד לצלילה המוסיקה בלי הפסקה ועם חיוך מדהים - מגניבה הגב'.

אגב - אל תצפו למכת יופי, שחומה (טוענת למוצא הודי מצד אחד ההורים), ציצים קטנים וצעירים (כמו של ילדת תיכון), לא גבוהה, רזה, ועם המון המון אנרגיות חיוביות (טוענת שחוסכת ללמוד רפואה באיטליה).

shlom8

40

Guys

I caleld her now to see if possible, luckily she answered but it seems impossible to fix time with her. so it is your own risk to get there and if she is available then you are welcomed. people like me that do not have much time and time is expensive, it is not very comfortable to use such service provider

what do you think?

-----------------------------life is full of beautiful surprises

use them for your advantage

חזור אל “מצויינות בדיווחי סקס בתשלום - הדיווחים לדוגמא הטובים ביותר”