כ סתיו המזוייפת - דף 4 - סקס אדיר

סתיו המזוייפת

31

אכן דיון מענין.

מבחינתי זה נראה לי אפשרי לנהל עם סתיו דיון ולתת לה לנהל לה אפשרות לכתוב לצורך, דיון או ויכוח. אבל זה כבר תלוי בהנהלה.

אבל, סתיו צריכה ללמוד להשתמש במילים רגילות או פשוטות יותר כמו גם צריכה לבוא בגישה פתוחה להקשבה ולא רק להשתמש בקלישאות או סיסמאות.

ובשבילנו, המלחמה היא לא בסתיו כמו המלחמה היא בכל המצב אליו נקלענו בשנים האחרונות בארץ שברוב המקומות נסגרים כתוצאה מלחץ של בחורות כמו סתיו. בניגוד למדינות אחרות בהם יש מועדוני סקס או אורגיות , כפי שפורסמו בפורום. כמו מועדון הסקס בלונדון, גרמניה, האחות הגדולה בפראג, מועדוני הסקס והאורגיות ביפן.

הדעה של צרכני הסקס כמו גם הבחורות שעובדות בתחום לצורך פרנסה או אפילו רואות בזה כתחום ההתמחות שלהן, מעולם לא נשמעת בתקשורת.

וכבר העלו את הצעת החוק בעבר , שצריכת סקס בתשלום תחשב כעבירה.

בהקשר של הפורום , דעתי רק מתחזקת גם בגלל סתיו כמו גם בגלל פירסומים אחרים על חוסר דיסקרטיות של צופים בפורום שכתוצאה מכך הדיווח על איימי כמו גם על אנגלינה פגע והזיק יותר מאשר הועיל. והיו גם פירסומים על בחורות עובדות אחרות שפשוט מאוד נעלמו או החליפו פון כתוצאה מלחץ של חבריי או בעצם צופי פורום.

לכן דעתי היא שכדי ורצוי לא לאפשר לאורחים להיכנס בלי שם משתמש כמו גם לחסום חלק מהפירסומים/אשכולות רק למשתמשים ידועים ומוכרים. ( מסתננים תמיד יכולים להיות אבל לפחות נוכל לשלוט בנושא).

נ.ב

אחרי חודשים על חודשים הפסיכולוגית חוזרת וגם תומכת בנו . נראה לי שהחבר'ה פה התגעגעו אליך ,,,

19LOLx82009-6-16 1:0:37

סתיו המזוייפת

32

נימפה סתיו עדיין לא כותבת באנגלית שייקספירית . היא ילדה קטנה המשתמשת בביטויים מקצויים מתחום מדעי החברה על מנת להישמע נבונה וחכמה אך צחוק הגורל הוא שהיא יצרה כשל לוגי עם הצרופים המנופחים שלה.

תקרא את הביקורת הראשונית שכתבתי לה ותוכל להבין בדיוק איך מצאתי את הכשל המחשבתי בביטויים של הנפיחה הזאת. אומנם את הקורס במבוא לפסיכולוגיה לקחתי לפני די הרבה זמן , אך עדיין חיפוש קל באינטנט גישר במהרה את אשר שכחתי. לא צריך יום לימודים ארוך בשביל זה כי זה לא כל כך מסובך , תאמין לי.

סתיו המזוייפת

33

חברי היקרים אנא ממכם זה בדיוק מה שהיא רוצה היא יושבת כעת בבית ווממשיכה לכתוב את העבודה שלה על סמך מה שנקרא ממצאים אמפירים שמספקים לה חברי הפורום אנא תנו לדיון זה לשקוע ולמות היא לא תסכים לפגישה אישית היא פוחדת מזה פחד מוות ואני בספק עם מעורבת פה אלימות פיזית

ההנהלה

אולי תסגרו את הדיון הוא לא תורם כלום לאף אחד חוץ מליוצרת הפרובוקציה הדיון הזה כמה שהוא נראה מענין לא תורם או משנה דבר

סתיו המזוייפת

34

חברי לפורום כן יודע לי שהגבתי לגבי עניין זה והאמת שהתגובות היו בהרף עין

ברשותכם ארצה לתת דעה לאחר מחשבה שנעשתה באישון הליל על המיטה

אךזהירות-זה הולך להיות ארוך

ראו חברים יש המון סוגים של אנשים בעולם אני אומר שני סוגי אנשים( לשם השוואה ואתעכב על אחת מהן

1. אנשים שרומסים ודורכים ותוקעים סכינים מאוחרי גבם של אנשים על מנת להתקדם בחיים

2.אנשים שמתקדמים בחיים בדרך הישר ללא דריכת אנשים בדרך כמובן כי המוסר זה ערך נעלה ראשון אצלם

אני לא אתעכב על הסוג השני כי סתיו במדוברת לא נכללת ( לפי מעשה זה) בקטגוריה הזו( ובנינויש מעט יחידי סגולה שפועלים לפי דרך זו בעולמנו)

הסוג הראשוןשאליו צליל דווקא כן שייכת ואסביר זו:

ראו חברים

כמו רוב האנשים ומודה אנוכי גם אני חוטא בזה בשביל להתקדם בחיים צריך לדרוך ולרמוס על אנשים אין מה לעשות זה טבע העולם לצערי אין פה ענין של מוסרי או לא כי אנשים שפועלים בדרך זו אין להם מוסר

לכן( עזבו לרגע אם המרצה כן יקבל תעבודה לא יקבל תעבודה זה עניין אחר לדון בו)כדי שסתיו תתקדם ותקבל ציון טוב בעבודתההיא עשתה צחוק מכמה אנשים ורמסה לכן עניין המוסריותלא היה פה עניין בשבילה

היא פעלה כדרך העולם ועל זה שאפואין מה לעשות כדי להתקדם בעולמנוצריך לרמוס ולדרוך

אבל שהיא הביאה אנשים אליה הבייתה באישון הליל זה כבר לא היה לעניין כי גם אדם שדורך ורומס עושה את זה באלגנטיות

והדרך שבה היא עשתה זו לא היתה כלל אלגנטית

אבל בואו נודה על האמת חברים גם אנחנו לא מוסריים

אנחנו הולכים ( ואומר זו בהכי בוטות כדי שתבינו תענין)לזונה כדי שהיא תפתח בשבלינו את הרגלים ויאלה לעבדה

בטוחני שידש פה נשואים וכאלה שיש להם חברות והם עושים זאת מה שהופך את זה לא מוסרי כבר כאן

הרי עם סתיו הייתה רושמת שלום אני סטודנטית לפסיכוליגה והאני רוצה לעשות עבודה( נקרא לזה)" למה גברים הולכים לזונות" מסופקני אם מישהו עוזר לה

הרי כבדרך האדם שרוצה להתקדםולא אכפת לו מרמיסת האנשים שבדרך היא פעלה כראוי

כתבה שהיא זונה והיא רוצה כסף בשביל זה

הרי אנחנו הגברים שהזין עומד אנחנו אפילו נצא לציד גרושות בפאב דבלין בהרצליה( או רחובות תלוי איפה אתם גרים)

אבל הבאת האנשים עלייה הייתה לא לעניין

לסיכום אנשים כול מה שאני אומר

שסתיןו פעלה כמו 90 אחוז מאמנשים בעולם שעושים הכול בשביל להתקדם

אבל הדרך שבה היא עשתה זו הייתה לקויה כי יש גם צורה אלגנטית לעשות את הדברים

קראו שוב את הנאום אם לא הבנתם את דברי

וחשבו על כך

בכול אופו אשמח לשמוח תגובות על דעתי

סתיו המזוייפת

35

הי כולם מדברים על כך שהבנות מסכנות ועברו ניצול או איזשהי חוויה פעם

אולם מתעלמים או שוכחים לספר שזה הן שמנצלות אותהו שזה הן שמשקרות אותנו שזה הן שמבטיחות ולא מקיימות

אני לא אתחיל לרשום את כל ההבטחות וכשמגיעים רואים שאין כל קשר בין המודעה והשיחה בטלפון למציאות

ברוב המקרים אתה מגיע ואתה רואה מישהי שאם היית רואה אותה ברוחב לא היית מאמין שהיא בכלל עושה סקס

ואלה המקרים הטובים שאתה עוד מקבל בום ולא נכנס

ואיפה המקרים שאחרי שהיא מתפשטת אתה רואה גוף מצולק נפול ורופס ואתה ישר חושב אך מה אני עושה פה

תראה על מה אני משלם -היא צריכה לשלם לי

ואיפה עניין הזמן שכולנו מכירים מהתקתוקיות והבאזר המפורסם שאולי זה רק אצלי ומניין הדקות שלו יותר מהיר משלי

ובהנחה שהמראה הוא מה שהבטיחו והחדר הוא גם מה שהבטיחו ובהתחלה יש חיוכים שאתה בטוח שהנה היא התאהבה בך אז מגיע האכזבה האמיתית שכל הליברליות שהבטיחו בטלפון או במעמד החלפת הכסף מתחלפת למסיונרית רגילה עם המשפט "אין לי זמן אין לי זמן " תזדרז עוד מעט נגמר הזמן ובחישוב נטו אחרי נתינת הפרטים ואחרי שהיא הלכה עם הכסף וחזרה ואחרי שהיא התקלחה ,אתה רואה שמקסימום היא הייתה אית 15 -18 דקות

אה .... ואיפה השקרים שאני נותנת את הטלפון רק לך ואתה היחיד שעשה לי את היום ו יו איזה חתיך אתה למה אתה צריך לבוא למכון בטח בחורותננופלות עליך

יאלה חברים זה הם שמנצלות אותנו וזה הם שמרויחות יותר מכולנו וזה הם שצוחקות עלינו או מעבירות ביקורת(כמונו כאן בפורום) ישר אחרי שאנחנו הולכים

בקיצור בסיפור שלנו ידם היא על העליונה ,אז בואו לא נרחם עליהם מאחר וזו פרנסתם ו90% מהן אם לא יותר בוחרות בזה מרצונן החופשי ומההבנה שזה הרבה כסף

יאלה תחנתי תראש מספיק

סתיו המזוייפת

37

• ראשית דבר לאלחנדרו - מצטערים, קבל לפחות את התנצלותנו.

• למרות בקשתה של סתיו, השעייתה מהפורום לא הופשרה וזאת עקב ההונאה שלה ...

היא כתבה תשובה לתגובתו של א.א ושניהם ביקשו לפרסם אותה כאן בפוסט ולאחר לבטים החלטתי להציג כאן את תגובתה וזאת בגלל העובדה שאני אוהב את הרוב המכריע של התגובות שנרשמו כאן ואת התנסחותכם.

אני גאה בכם !

עמית המנהל הכללי של הפורום.

למרות חוסר הרלוונטיות של הדיון לאחר שיחה טלפונית ארוכה ביותר עם סתיו, בכל זאת להלן תגובתה האמורה.

[Quote=סתיו]

אז ככה,

1.מעולם,אבל מעולם לא עברתי איזשהי התעללות בטח שלא בילדות וגם לא בבגרות.הדבר הכי קרוב להתעללות שחוויתי היה שנולדתי אדם רגיש(יש יאמרו רגיש מדי) ופגיעות בחלש,במסכן ובחסר האונים מותרים אותי כואבת לא פחות ובתור אחת שכזו חוויתי לא פעם מהלומות מילוליות משכמותך וחבר מרעייך.

2.העובדות הן אותן עובדות,בעבודה האיזוטרית הזו לא ניסתי להמציא את הגלגל מחדש,קטונתי.הנתונים שהצגתי לא מסתמכים על העבודות שלי בנושא אלא על מחקרים ארוכים ומסועפים של שנים על גבי שנים(אתה מוזמן לחפש

באם תמצא לי נתון מהימן אחר,אני אשפיל את ראשי בהכנעה)

3.מאין לך מה עשיתי ולא עשיתי? מאין לך שגם בנושאים אלו לא התעסקתי?,יותר מכך זה שיש רעה חולה אחת שנתפסת תרבותית כרעה וחולה יותר לא הופך את הרעה השנייה לטובה.זאת ועוד,אני בכוונה הלכתי על הנושא היותר שנוי במחלוקת,על "הזנות הלגיטימית" זאת שמלווה בקריצה שובבה כדי להוכיח שהיא פסולה לא פחות למרות התגובות הסלחניות אותן היא מקבלת.הכי קל להוכיח שרוע אבסולוטי הוא רע..אבל מה בעצם עשינו כאן?

4.לא,אין צורך שתשאל אותה,אתה מראש לא צריך ללכת לשם.גם אם היא מאותן 30 אחוז שלא חוו פגיעה הרסנית בילדותן,בעצם השימוש בגופה,בעצם התמכור שלך אותה אתה רק ממחיש את הניצול הפטריאכלי על אוכלוסיה שלמה.בנוסף,באוכלוסיה הכללית ניצול מיני נע בין 5 אחוז ל7 אחוז,באוכלוסיה הספציפית שעוסקת בזנות השיעור הוא 70 כאמור,לכןהאנלוגיה שלך לא נכונה.

גם אם נכונה הטענה שלך לגבי החסדים הכספיים שאתם מעיקים בטובכם לאותן נערות,גם אם אכן תהליך הדה דפרסוליזציה השוחק שהן עוברות מדי יום בימו אכן הודחק והן הצליחו לסיים תואר,עדיין עצם המעשים שלכם מדגישים את תופעת "ההחפצה" הנשית.תפיסת הגוף הנשי כפרוץ,כדבר שניתן לתמכר אותו כמו רכוש,למה כמו בעצם? בדיוק כמו רכוש.אתם משלמים לה בעצמים דוממים כך שהיא בעצמה הופכת לעצם דומם,גופה הוא עצם דומם שאתם משתמשים בו ללא הקשר לכך שנמצאת בו נפש,נפש שלמה.

5.עצם זה שתופעת הזנות היתה מאז ומעולם לא הופכת אותה ללגיטימית או מוסרית יותר.שים לב,אתה גוזר כאן מהמצוי לרצוי.גם רצח היה מאז ומעולם,SO?

6.יורד בגדול-הדבר האחרון שמעניין אותי בעבודה הזו היא הציון,נשבעת לך.דע לך שאם זה היה כך לא הייתי נחשפת בכלל ופשוט נעלמת כי בצורה הזו המהימנות נפגמת.ובכל זאת,אכן השתמשתי בכם לצרכיי,איך זה מרגיש אגב? איך זה מרגיש להיות כלי בידיי האחר??

התמונות אכן שלי ואני מספרת זאת רק בשביל למנוע אישומים בנוגע לכך שברדיפותיי אחר הצדק השתמשתי בנערה חפת פשע.

אני מבקשת לא לרדת לפסים אישיים,תאוריות אישיות לגבי עברי המיני או חסרונו לא רלוונטיות לדיון ומעבר לכך גרעות מחשיבותו.

תארו לעצמכם שהייתי מתחילה לנתח כל אחד מכם ספיצפית לגבי מדוע הוא בוחר להשקיע את מירב זמנו, כספו ומרצו בנערה עובדת במקום לפתח זוגיות אינטימית אמיתית עם בחורה אמיתית שרוצה להיות עימו בלי קשר לגודל הארנק שלו

[/QUOTE]

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

סתיו המזוייפת

38

יותר מכל דבר אחד סתיו היא מטומטת.

אם היא הריצה גברים לרמת השרון באמצע הלילה סתם...

נכון שרוב הכותבים בפוןרום הם נחמדים, אבל מספיק הרי חולה נפש אחד.....

תראו לעצמכם שהיא היתה מריצה בתואנות שווא חולה נפש לרמת השרון.... הוא היה כבר מוצא אותה וכתובת מגוריה בדרך זו או אחרת... והיה סוגר איתה חשבון. אבל לסתיו יש מח של ציפור והיא לא מבינה שיש סביכונים שלא לוקחים ויש משחקים שלא משחקרים, בפרט כשמדובר בזרים שאין דרך לדעת מתי קופץ להם הפיוז ומה הם מסוגלים לעשות.

סתיו המזוייפת

39

חברים יקרים. [אני אפ' לא פונה לסתיו, כי היא אינה ראוייה לתגובה ישירה]

כשכתבתי את תגובתי הראשונה שפתחה ופיתחה את הדיון כאן, לא הייתי מודע לגודל מעשיה הנלוזים של סתיו.

רק לאחר שיחות עם החברים כאן ועם ההנהלה, הבנתי שלא רק שעבדה עלינו בשיחות עקרות בפלאפון, אלא אף טירטרה אנשים עד למיקום כלשהוא ברמת השרון בשעת לילה מאוחרת.

ומכיון שהנתון החשוב הזה היה חסר לי - אז למרות שהייתי נסער על צורת ההשתלחות שלה בנו, עדיין ראיתי מקום לענות לה - וכמו שכתבתי - אף להיפגש עימה.

אבל מרגע ששמעתי על הטרטור, הבנתי שבעצם מדובר בילדה חצופה שהחליטה לקחת את החוק לידיים ולהעניש אותנו על לא עוול בכפנו.

ומכיון שזה המצב, אז אין בכוונתי לבזבז את זמני לשווא ולהתווכח איתה בצורה תרבותית.

אין בכוונתי לנסות להיפגש עימה, מאותה הסיבה שלא הייתי נפגש עם נציגי החמאס/אל קעידה/המחתרת היהודית [ההקבלה נעשתה בכוונה!] לשיחות של שלום אלא רק למטרות אחרות...

מילא להתחזות ל'נערה עובדת' לשם שיחות עם לקוחות.

מילא לעשות 'מחקר' עלוב ורדוד ואז להכפיש ולהוציא אותנו רעים, לא מוסריים, אנסים ומשתפי פעולה לניצול המיני.

אבל לקחת צעד מעשי קדימה ולהעניש את חברי הפורום בנסיעה לילית ואז לשבת בבית ולצחוק 'איך דפקתי אתכם'?

זה פשוט 'לקחת את החוק לידיים' ולכן זה כבר דבר שלא ייעשה ופשע גמור!

ועל מעשה כזה לא מפתחים דיון תרבותי ופילוסופי.

כי בכך אנחנו בעצם מדחיקים את הפשע שעשתה לנו ובעצם מגישים את הלחי השניה לסטירה הבאה.

אנחנו צריכים להוקיע את מעשיה, לשלול ממנה בכלל זכות כניסה לפורום [שלא תוכל לשוחח גם בהודעות פרטיות].

כמו שכתב עמית המנהל הכללי בקצרה:

הימים האחרונים העמידו את הפורום במבחן תרבותי ומסוכן ואנחנו צריכים להיות גאים בעצמנו שהוכחנו שאנחנו בדיוק הפוך מכל מה שסתיו זרקה לנו בפרצוף!

אנחנו תרבותיים, ערכיים, מוסריים ובעלי מודעות עצמית גבוהה שיודעים לקבל ביקורת ולהתמודד עימה בצורה משכילה ומכובדת.

והיינו כאלה למרות שהיא לא הייתה אמורה לקבל יחס כזה מאיתנו אחרי מה שעשתה.

אני מבקש את סליחתם של חברי הפורום ש'נעקצו' ע"י סתיו, על כך ששיתפתי פעולה עם סתיו בכך ששוחחתי עימה בפרטי ופעלתי למען פרסום התגובה שלה וכמעט אף נפגשתי עימה.

למרות שאת התגובה הראשונה הייתי כותב בכל מקרה.

כמו שכבר כתבו כאן כמה חברים, הדיון הזה חשוב ומעניין ללא קשר למקרה עם סתיו ואפשר ורצוי להמשיך אותו בפורום אחר ובפוסט חדש ללא הרקע העכור של המקרה עם סתיו.

מקווה שהפקנו את הלקחים המתאימים מהמקרה הזה:

ההנהלה - בתחום האבטחה והליך האימות של הבנות.

ואנחנו החברים - בתהליך יצירת הקשר הראשוני עם נערות לא מוכרות.

בברכת 'שלא נדע עוד צער וטירטור'...

א.א.

דרשו חז"ל: 'מצצו, מצצו עמי'

'כי כל המוצצת לנפש אחת מישראל - כאילו מצצה עולם ומלואו'...

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”