למרות שלפני מס' ימים קצת חלקת עלי:
[QUOTE=UNICORN]סנדרה לוקחת את נופר במראה החיצוני היא יותר כוסית ממנה ה- GFE שלה גם מצוין [/QUOTE]
אופס... סליחה שזה יצא לי בשתי הודעות...
כ
למרות שלפני מס' ימים קצת חלקת עלי:
[QUOTE=UNICORN]סנדרה לוקחת את נופר במראה החיצוני היא יותר כוסית ממנה ה- GFE שלה גם מצוין [/QUOTE]
אופס... סליחה שזה יצא לי בשתי הודעות...
אך פורום פורום - כמה טוב שיש את הפורום !!!
לפני שלושה שבועות "גיליתי" כאן את "איילה", היום הייתי אצל "לירז" ובשבוע הבא מקווה לפגוש את "נופר".
וזאת בנוסף לאחרות אליהן הגעתי באמצעות הפורום, כמו טלי מחיפה (הסקסית המהממת עם GFE שלא מהעולם הזה), ושרון מבוגרשוב 18 (כתובת ישנה) המקצוענית והמוצצת האולטימטיבית.
אז חבר'ה אין לכם מושג (בעצם יש לכם ), כמה טוב שעושה לי הפורום הזה - עד שגיליתי אותו נאלצתי לנדוד בין תוקתוקיות מגעילות - ותקופה ארוכה לפני גילוי הפורום פשוט התייאשתי והפסקתי לזיין (למעט את אישתי האהובה והטובה מכולן !!! - רק חבל שהיא "מתחממת" לעיתים רחוקות כל כך, משהו כמו אחת לשלושה שבועות - אולי זה מה שקורה אחרי 20 שנות נישואים - אך לא נורא - מעדיף שלא להטרידה ולפטור את הבעיה "בשקט" עם בנות צעירות ומדהימות כמו איילה, לירז, נופר, טלי, שרון וכו').
אז זיינו ותיהנו.
ואם בא לכם, תקראו את הדיווח המפורט שמסרתי היום על "לירז" - הצעירה והמדהימה.
בקרוב מקווה להביא כאן דיווח מפורט על נופר (אחרי שאבקר אצל הגב').
הסרט המטורף בדירה הזו, היא הארגיה שנופר הציעה לי יחד עם סנדרה, זה באמת היה טירוף חושים משגע, ובהזדמנות אולי אפרט יותר בדיווח נרחב, על החלום המתוק הזה שהתגשם.
[/QUOTE]שלום למייסד הפוסט, המגיבים, חברי פורום נכבדים...
ביקרתי היום (בעצם זה כבר אתמול) אצל נופר.
אז בניגוד גמור לסגנון שלי בעבר אני לא אחשוף הרבה פרטים ואגיע ישר לסיכום.
נהניתי זו לא מילה. התחלנו במיקלחת משותפת וזרמנו למיטה. קצת ליטופים הדדיים ופינוקים והגענו לאקט עצמו. היא לימדה אותי תנוחה חדשה שלא היכרתי. סוג של דוגי, רק שהבחורה כמעט לגמרי שוכבת, והגבר מתאים את עצמו מאחוריה. היא כיווצה ושחררה את השבלול שלה פעם אחר פעם בתיאום מושלם עם קצב החדירות שלי. גמרתי בתנוחה הזו. הזעתי מאד... התקלחתי ושוב פעם למיטה לקצת ליטופים ודיבורים. הייתי מאד סקפטי האם אצליח להנות ב 40 דקות והאם זה לא זמן מועט מידי ויקר מידי ל 400 השקלים שהיא דורשת. אבל לקחתי סיכון והסיכון יותר מהשתלם. כנראה שהכמות לא מספרת את כל הסיפור...
במידה ואכן אתה מוצא חן בעיניה אתה זוכה לחוויה צרופה. למעשה כל מילה שאני אכתוב רק תוריד מעוצמת החוויה. הבחורה מסננת לפי טיב האדם שמדבר איתה. סינון ראשוני הוא בשיחה, סינון שניוני הוא במיפגש עצמו. לא לדאוג, כל מי שרואה את עצמו כבן אדם איכותי (מנומס, מטופח, נחמד ועם טיפה אינטליגנצייה) כנראה יעבור את הסינון. חשוב להדגיש - מי שמחפש זיון וזהו, כנראה מקומו לא איתה. נופר יותר בקטע של פינוק הדדי לפני ואחרי - מה שנקרא GFE במחוזותינו. אבל זה לא אומר שהיא לא יודעת להזדיין כמו שפנפנה סקסית.
מספר מילים על איך היא נראית. הבחורה לא גבוהה כל כך (באיזור ה 1.70 ומטה). רזה עם גוף חטוב. פנים נאות. שדיים קטנים, רכים ונעימים. נוצר בינינו קשר טוב במהלך המפגש. בשיא של המפגש אני חשבתי שהיא יפהפיה. כניראה אבל שמי שמצפה לפגוש כוסית עם פנים וגוף של דוגמנית יתאכזב.
אז לסיכום, מדובר בנערה עובדת חברותית ביותר, נחמדה, אינטליגנטית, מפנקת ואיכותית, רזה ואתלטית עם פנים נאות ביותר.
לשוחרי איכות בלבד.
הענק הירוק.
נ.ב. תודה לאדון יוניקורן שהביא אותה בכלל לתשומת ליבי. אתה הרוח החיה של המסיבה.
וטיפ אישי שלי - תחנו בחניון. פשוט כל שאר האפור זה מקום חנייה לביניינים הסמוכים כפי שלמדתי על בשרי.
הודעה ראשונה שלי בפורום
הייתי אצל נופר, אכן כל מה שנכתב עליה נכון,שירות יוצא דופן ברמתו שווה את המחיר ללא ספק ,
הבחורה די נאה בפנים וגוף מעט מלא ( אם כי בשום אופן לא שמנה)
יחס נפלא כמעט "הכריחה" אותי לגמור פעם שניה מתוך טענה "יש עוד זמן , לא חבל לא לנצל אותו"
אני חושש שבאשמת מורנו הדגול יוניקורן התאהבתי.
יש לי עוד דיווחים להוסיף אך אוסיף אותם בשירשורים הנכונים
יום נפלא
הגנרל