כ דיווח - סקס אדיר

דיווח

1
יש דירה ברחוב רבנו חננאל 2 יש שם שתי פצצות דו מיניות סוף הדרך אורטל וסינדי בטלפון אמרו 600 שקל אך בתעריף כפול 1200 אתה חי בסרט ללא גבולות רק למסוגלים שווה כל אגורה

דיווח

3
הייתי שם מזמן , כלכך לא התלהבתי בקבלת הפרטים ,שאפילו לא התלהבתי לדווח,,,וד"א הייתי מאוד חרמן.
תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה

דיווח

4

[QUOTE=כיופון]יש דירה ברחוב רבנו חננאל 2 יש שם שתי פצצות דו מיניות סוף הדרך אורטל וסינדי בטלפון אמרו 600 שקל אך בתעריף כפול 1200 אתה חי בסרט ללא גבולות רק למסוגלים שווה כל אגורה [/QUOTE]

כיופון יקר,

תתפלא אבל אני מניח שמלבדי יש עוד כמה אנשים שרוצים לדעת כמה תכנים מהסרט כמו גם את הגבולות של שני השכבניות שתארת למשל מה הן מוכנות לעשות תמורת הסכום שציינת ומה לא, ולכן פרטים על איך ומה מקבלים לא יזיקו כמו גם מספר טלפון.

רימינג מעשי2009-6-12 16:31:56

דיווח

5
חביבי הכול ... בוא אני אגיד לך מהעבודה אני לא יכול לגלוש באתרים רגילים אז אני גולש ביד 2 במדור למבוגרים ניתקלתי במודעה של 2 לסביות חשבתי לעצמי עוד תיקתוקיה של כסף אמרו תמונות אמיתיות והאמת בינגו אמרו ישר שבה 600 שקל זה רק אורגיה ללא מגע בינהם בתחילה התעצבנו חשבו שאני לא רציני אך נכנסנו למו"מ וסגרנו על 1200 לשעה והייתי קצת יותר מקלחת משותפת יצאנו והם הרביצו זיון מטורף מולי ואז שיתפו אותי מציצות בלי קונדום רימינג עד הסוף שאתה מרגיש את הלשון שלהם בתחת הייתי בעננים נשיקות ירידות זיון פעם אחת אם כל אחת מהם ואנאלי אשכרה להרגיש מלך העולם כשנגמר הזמן גמרתי על שתיהם בפנים והם התנשקו סינדי הייתה ממוצא רוסי ואורטל תימנייה שילוב רצח יצאתי מהחדר והם המשיכו להתגפף מה שעשה לי את זה עוד יותר ולכל אלה שחושבים שאני יחצן אין לכם מושג עד כמה אתם טועים אני בעל אמצעים ובדרך כלל נופל כמו כולם על מתקתקות סידרתיות אבל ניראה לי שמעכשיו אני מסודר

דיווח

6
יום טוב לכם אחי התותחים שוב אני מוסר לכם את רשמי ותבינו אני לא יחצן ולא מיחצן אף אחד. הייתי בדירה ברחוב רבנו חננאל 2 מה להגיד לכם המקום בחוץ קצת מפחיד ולא כלכך נעים אבל בפנים אתה בהרגשה של 1000000$ יש שם בבוקר 4 בנות ובערב 3 בנות ובאמת כאשר אתה ניכנס אתה מקבל יחס של מלך היום הייתי והצדתי בחורה מגניבה בשם סינדי בחורה סוף הדרך מצחיקה קלילה ומדהימה ממש מעניינת ומהמת הבטיחה מציצה פצצה עם גומי וזיון בפוזות שונות ומגוונות 2 אקטים עד 40 דקות 250 שקל והטיחה מאסג בין לבין מה אני אגיד לכם הייתי שם באורגיה אם בחורה נוספת שם בשם סינדי ולא התאכזבתי אז הפעם אמרתי שאני הולך על סינדי הזאת ומזה לא התאכזבתי ניסתי לשכנע אותה למציצה בלי גומי אבל לא הייתה מוכנה בשביל שום סכום לעומת זאת נינסה לחדר הרביצה וואחד סטרפטיז שישר עמד לי התמזמזנו ביקשתי נשיקה אך היא אמרה רק "אחרי החתונה " וצחקה אמרה שהיא שומרת על עצמה ואין אצלה ירידות נשיקות ומציצה בלי אז שאלתי אם אפשר לקבל דברים מיוחדים והיא אמרה שבתוספת תשלום יש מצב לסקס מהסרטים שאלתי כמה ואמרה עוד 300 שקל לאחר מו"מ סגרנו על 200 שקל כאשר אני נכנס איתה להתקלח ומזיין אותה במקלחת ולאחר מכן בישיבה מול המראה ובכורסה וגם בעמידה על היידים שלי אחים שלי אין עוד דבר כזה הבת זונה יודעת להזדיין שומרת על עצמה ויודעת להזדיין הבטיחה סקס מהסרטים וקיימה מזה קיימה הבחורה חולת זין נימפומנית ומשתוללת ברמות והעיקר אתה בלי מחשבות של מה עשיתי בלי גומי גם נהניתי וגם הייתי משוחרר מדאגות.הבחורה הזאת באמת לא עושה "פוזות" של לפני ואחרי התשלום מה שהיא מבטיחה היא עושה הפוזות היחידות היו פוזות של זיון משהו בן זונה לדבריה היא עובדת מהצהרים עד 3 בבוקר מומלצת בחום דיגמו ותיראו רבנו חננאל 2 ליד ה"האומן 17" 03-6835959 קוראים לה סינדי והיא מקבלת אצלי ציון 11 מתוך 10 לא יחצן נישבע לכם.

דיווח

9
בחיי דירת ההפתעות... יש כאן אתיופית משהו בן אלף זונות רבנו חננאל 2 ליד "האומן17" אין עוד דירה כזאת אילנה דיין יכולה לעשות על זה תכנית עובדה. 03-6835959 חובה חובה חובה .

דיווח

10
אתיופית ,תימניה ,רוסיה,ישראלית ולסביות רק בחלום . . . והחלום הזה נמצא רק ברבנו חננאל 2 והמומלצת שלי היא סינדי רוסיה ישראלית ומזדיינת ברמות פצצות באתי התמכרתי פותח אצלה כרטיס מועדון. ליותר פרטים [email protected]
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”