כ סתיו המזוייפת - דף 6 - סקס אדיר

סתיו המזוייפת

51

לדורון

גם אני אוהב את הפורום בגלל העובדה שגיליתי שיש כאן אנשים מכל גווני הקשת והרבה מאוד חברה על רמה!

מה שמראה לדעתי שצרכנות מין אצל גברים היא מכל הקשת הסוציו-דמוגרפית והמקצועות זהו כנראה צורך לא נשלט אצלנו הגברים ומי אומר שצריך לשלוט בו ! זה חלק בלתי נפרד מהחיים.

ולגבי הערתך האחרונה לגבי כך שבחורות עובדות היו מעדיפות לוותר אם היתה להם פרנסה אחרת מכניסה טוב!

וודאי שהיו מוותרות , גם אני הייתי מוותר על עיסוקי המכובד אך הקשה אם היו נותנים לי כסף ללא עבודה ! העניין הוא שחלק מהבחורות העובדות המוכשרות והאינטליגנטיות שבינהן עושות הרבה כסף למען מטרה שכראה הציבו לעצמן.

חלק מהבנות עושות זאת על מנת לממן לימודים ועושות זאת בסטייל נתמכות/מזדיינות וחלקן גם יודע לשלב הנאה ועבודה.

החלק האומלל הם מהבנות שנדחפו לכך בגלל סמים או מצוקות אחרות הם באמת מסכנות ורובן נמצאות כנראה גם באיזור דרום ת"א.

לשעבר גלגל עמוק

סתיו המזוייפת

56
מה שסתיו עושה, ומה שעושות חברותיה לחוג מגדר באוניברסיטה כזו או אחרת, זה בדיוק מה שהן מטיפות נגדו:

הן מבקשות להשתלט בשם הצדקנות והמוסרנות העליונה שלהן - כביכול - על תודעתן של העוסקות במקצוע העתיק ביותר בעולם ולמנוע בהן - בכוח הזרוע או בכוח החוק שהן מבקשות לקדם (לקוחות=עבריינים) - את השימוש בגופן כפי שהן מוצאות לנכון.

שהרי לדידה של סתיו וחברותיה לתנועה הפמיניסטית (הרדיקלית, יש לומר), אותן נשים העוסקות במקצוע העתיק בעולם הן "נחותות" לאלו העוסקות בפמיניזם. רק לפמיניסטיות מותר להגדיר מה מותר ומה אסור (בעיקר אסור) לאותן נשים לעשות עם גופן.

שהרי נשים העוסקות במקצוע העתיק בעולם הן בוודאי "מסכנות", "חלשות", "בעלות מעמד חברתי נמוך", "לא משכילות" (לבטח אין להן תואר בלימודי מגדר...), "מנוצלות" וכו'.

לעומת המגדריסטיות הן נשים "חזקות", "בעלות תודעה עצמית מפותחת" והן - ורק הן - יכולות להגדיר מה ראוי שאשה תעשה בגופה, מה לאו.

פמיניסטיות יקרות, אתן אלו העושות שימוש בגופן של הנערות העובדות לצורך קידום מטרותיכן הפוליטיות-חברתיות. אתן אלו המורידות את אותן נשים לדרגת חפץ או אובייקט פסאבדו-מחקרי וראוי לומר זאת אחת ולתמיד - אתן אלו האונסות את אחיותכן (למגדר, לא למקצוע - חלילה...) חודרות את גופן ואת נפשן, יום יום ושעה שעה.

"משטרת המוסר" שהקמתן לכן, מזכירה גופים דומים הפועלים בחברות בלתי-דמוקרטיות (לרוב בעלות מאפיינים דתיים רדיקאליים). אתן דומות - יש לומר זאת בצער - לחמאס או ל"משטרת הצניעות" של העדה החרדית.

בנסיונכן "להציל" את אותן נשים "מעצמן", אתן מפשילות מהן כל סממן אנושי, כל אינדבידואליזם ומקטלגות אותן - את כולן בלי יוצאת מן הכלל - תחת קטגוריה אחת בלבד ותחת הכותרת של מי שאינן רשאיות להחליט לבדן על אורח חייהן ועל האסור או מותר להן בסגנון חייהן, משל היו הן כקולקטיב של בהמות ולא - חלילה - בנות אנוש.

מי שאיננה מאמצת את הקודים המוסריים שלכן, איננה ראויה להחשב כאדם חופשי ויש לכפות עליה - כך אתן סבורות (וכך - חמור מכך - אתן נוהגות בפועל) את כללי ההתנהגות "ההולמים" שאתן הגדרתן בעבורה.

זהו אונס של ממש של נשים אינבידואליסטיות בידי אחיותיהן המוסרניות. אתן מחללות את האינדבידואל בשם "המטרה הקדושה" שלכן.

אני יודע שלא תסכימו איתי ואני משוכנע שממילא אני לא ראוי להביע כלל את דעתי בהיותי פושע מן הזן המסוכן ביותר:

אני גבר
ואני צרכן של שירותי מין

אבל אני לא הסוגיה כאן. אתן עצמכן הסוגיה.

פשוט2009-6-17 17:26:41

סתיו המזוייפת

59

אלחננדו

הנושא מעניין ונמצא במקום הראוי לו וההנסחות היא עניינית ומעשירה אז מה בדיוק הבעיה שלך

תן לדברים להתנהל בטבעיות ואולי כפי שאמרת אתה הנושא יגלוש מדיון בסתיו עצמה לסוגיות הקשורות בנו ובמניעים שלנו ללכת לנערות עובדות.

רימינג מעשי2009-6-17 19:45:34

סתיו המזוייפת

60

פשוט
כל הכבוד פשוט הכון אחד לאחד.

אלחנדרו אני לא יודע מה אתה רוצה יש פה אין ספור נושאים ושרשורים .

תבחר מה שאתה רוצה .

התגובה האחרונה שלך לא במקום במיוחד כי כבר הגבת בנושא כפי שאולי אחרים יעשו בעתיד.

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”