מה שסתיו עושה, ומה שעושות חברותיה לחוג מגדר באוניברסיטה כזו או אחרת, זה בדיוק מה שהן מטיפות נגדו:
הן מבקשות להשתלט בשם הצדקנות והמוסרנות העליונה שלהן - כביכול - על תודעתן של העוסקות במקצוע העתיק ביותר בעולם ולמנוע בהן - בכוח הזרוע או בכוח החוק שהן מבקשות לקדם (לקוחות=עבריינים) - את השימוש בגופן כפי שהן מוצאות לנכון.
שהרי לדידה של סתיו וחברותיה לתנועה הפמיניסטית (הרדיקלית, יש לומר), אותן נשים העוסקות במקצוע העתיק בעולם הן "נחותות" לאלו העוסקות בפמיניזם. רק לפמיניסטיות מותר להגדיר מה מותר ומה אסור (בעיקר אסור) לאותן נשים לעשות עם גופן.
שהרי נשים העוסקות במקצוע העתיק בעולם הן בוודאי "מסכנות", "חלשות", "בעלות מעמד חברתי נמוך", "לא משכילות" (לבטח אין להן תואר בלימודי מגדר...), "מנוצלות" וכו'.
לעומת המגדריסטיות הן נשים "חזקות", "בעלות תודעה עצמית מפותחת" והן - ורק הן - יכולות להגדיר מה ראוי שאשה תעשה בגופה, מה לאו.
פמיניסטיות יקרות, אתן אלו העושות שימוש בגופן של הנערות העובדות לצורך קידום מטרותיכן הפוליטיות-חברתיות. אתן אלו המורידות את אותן נשים לדרגת חפץ או אובייקט פסאבדו-מחקרי וראוי לומר זאת אחת ולתמיד - אתן אלו האונסות את אחיותכן (למגדר, לא למקצוע - חלילה...) חודרות את גופן ואת נפשן, יום יום ושעה שעה.
"משטרת המוסר" שהקמתן לכן, מזכירה גופים דומים הפועלים בחברות בלתי-דמוקרטיות (לרוב בעלות מאפיינים דתיים רדיקאליים). אתן דומות - יש לומר זאת בצער - לחמאס או ל"משטרת הצניעות" של העדה החרדית.
בנסיונכן "להציל" את אותן נשים "מעצמן", אתן מפשילות מהן כל סממן אנושי, כל אינדבידואליזם ומקטלגות אותן - את כולן בלי יוצאת מן הכלל - תחת קטגוריה אחת בלבד ותחת הכותרת של מי שאינן רשאיות להחליט לבדן על אורח חייהן ועל האסור או מותר להן בסגנון חייהן, משל היו הן כקולקטיב של בהמות ולא - חלילה - בנות אנוש.
מי שאיננה מאמצת את הקודים המוסריים שלכן, איננה ראויה להחשב כאדם חופשי ויש לכפות עליה - כך אתן סבורות (וכך - חמור מכך - אתן נוהגות בפועל) את כללי ההתנהגות "ההולמים" שאתן הגדרתן בעבורה.
זהו אונס של ממש של נשים אינבידואליסטיות בידי אחיותיהן המוסרניות. אתן מחללות את האינדבידואל בשם "המטרה הקדושה" שלכן.
אני יודע שלא תסכימו איתי ואני משוכנע שממילא אני לא ראוי להביע כלל את דעתי בהיותי פושע מן הזן המסוכן ביותר:
אני גבר
ואני צרכן של שירותי מין
אבל אני לא הסוגיה כאן. אתן עצמכן הסוגיה.
פשוט2009-6-17 17:26:41