אני היום הייתי אצלה (חמישי לשישי) והיה פשוט מדהים מבחינת יחס!!
התקשרתי אליה היא הייתה קצת מופתעת שהתקשרתי בשביל לקבוע איתה
היא אמרה לי באיזה שעה נוח לי בערך שעה וחצי מאז שדיברנו הגעתי אליה עם הקדמה של 10 דקות כי האיזור חדש לי למרות שלא רחוק מאיזור מגורי.
פתחה לי את הדלת עם חיוך מה שלפי דעתי תמיד יוצר תחושה נעימה.
לא היה לה נעים ממני היא שאלה אם אני מרוצה מאיך שהיא נראית ואם היא לטעמי
ואמרתי שאני מרוצה בהחלט והיא אכן נראית לא רע בכלל יחסית לגילה(היא לא מזניחה את עצמה זאת הכוונה)
היא מחלקת הרבה מחאמות ולא היה לי נעים כל הזמן אמרה לי שאני ילד יפה וזה והאמת הרגשתי קצת נבוך בחלק מהזמן.
טוב אז זה התחיל בזה שהיא פתחה לי תדלת החלפנו מספר מילים ושאלה אותי מה אני שותה
כמובן שאמרתי נס.
שתינו שנינו נס על הספה היא פתחה לי שוקולד וזה היה דווקא טעים חחח ודיברנו על כל מיני.
משהו כמו 15-20 דקות (יותר אני דיברתי היא פשוט הביעה עניין חחחח והרגשתי מאוד בנוח איתה)
לאחר מכן היא שאלה שנמשיך למסג'? עניתי כמובן בחיוב.
היא לא דיברה איתי בכלל על כסף אני "הזכרתי" לה ואמרתי לה שאני מעדיף לשלם לפני מפאת נימוס והרגל אני מניח חח
שאלתי כמה זה אמרה 250 למרות שבגלל הפורום ידעתי תמחיר לפני
שמתי לה את זה על השולחן בצד והיא כזאת צנועה אומרת לי "ממש תודה באמת" הייתי מזה מופתע מכל העניין הזה
שמה סדין לבן על המיטה ואמרה לי לשכב. נשכבתי על הגב והיא התחילה במסג' מאוד מפנק ולא מלחיץ בכלל!!!
היא אמרה לי לפני שהתחילה שאם משהו לא נעים שאני יגיד לה. אמרתי לה כמובן שלא נראה לי שלא יהיה לי לא נעים
התחילה בכפות רגליים ומשם עלתה כמובן לאט לאט מסג' של 25 דקות מאוד כיף היה באמת
המסג' מאוד מעייף והיה לי קשה לנשום תוך כדי חח למרות שזה היה צרוף בהנאה! כמובן שדיברנו תוך כדי אבל לא הרבה אני אוהב טיפה לשתוק ולעצום עיניים ולהנות פשוט מהרגע.
היה קטע מאוד נחמד שהיא עשה שהיא ישבה עלי כשהגב שלה פונה לכיוןן הראש ועשתה לי מסג' עם הכוס והתחת שלה. התלהבתי מזה מאוד כי זה היה חדש לי.
באיזה שהוא שלב היא אמרה לי להסתובב נשכבתי על הגב היה לי מאין זיקפה כזאת
והיא ישר החמיאה ואמרה איזה זין יפה חחח (תמיד נחמד לשמוע מחמאות עליו אני מניח)
היא התחילה לרדת לי ללא גומי כמובן גמרתי דיי מהר היא יורדת דווקא לא רע בכלל
אחרי זה הלכתי להתקלח שטפתי תגוף והיא אמרה לי לשכב עוד פעם עשינו מסג' עוד 20 דקות היה מאוד כיף אך זה מאוד מעייף מה השפיע עלי אחרי זה
היא אמרה לי להסתובב עוד פעם על הגב ירדה לי במשך איזה דקה וחצי ואז שאלה אם אני רוצה לשכב עליה אמרתי כמובן כן
היא נשכבה על הבטן תפסה לי תזין עם היד ואיכשהו זיינתי לה תיד כזה נתן תחושה כאילו אני עושה אותה לא להיט אבל דווקא נחמד זה היה בלי קונדום כמובן וזה סבבה לגמרי
אחרי זה שאלה אם אני רוצה גומי היא שמה לי גומי והחלה לרכב עלי
ואז עברנו לסוג של מסיונרי לא הרגשתי לחץ ממנה בקטע של לזרז תזמן והכל היה באיזי
לא גמרתי בפעם השניה ואני הצעתי לה להפסיק את האקט כי לא ראיתי את עצמי גומר אז הפסקנו את זה.
לא הייתה לי תחושה של פיספוס כי מאוד נהניתי הלכתי להתקלח עוד פעם. היא התקלחה אחרי ואז ישבנו בסלון והיא עשתה לי עוד נס
היא מאוד נינוח אצלה
היא כזאת חמודה ניסתה לשכנע אותי לאכול בננה שיהיה לי מרץ חחחחחח
זהו בגדול חוץ מזה ישלה אחלה אופי היא כל הזמן החמיאה לי שאני נראה טוב וזה ושאני ילד טוב חחחח
באמת היה הרבה פירגון עושה לי שישראליות אוהבות זין גדול חחח ושאני רק צריך להראות לבנות תזין ושיהיה בסדר חחחחחח
מה שמאוד הפתיע אותי זה שהיא הודתה לי כמה פעמים לא הבנתי כלכך למה אבל
היא אמרה לי המון תודה יותר מפעם אחת כמובן אמרתי לה תודה לך ושאני אשמח לחזור עוד פעם ואם זה בסדר
היא אמרה בוודקא פשוט להתקשר אליה להגיד לה שזה אני ושהיא תזכור ושנוכל לקבוע
נפרדנו בחיבוק ונשיקה אמרתי לה תודה על הכל והיא אמרה לי שיש לי ריח טוב של תינוק
זהו.
יחס :10
שירות: 10
מראה: 6
סקס: 7 לא גמרתי כי הייתי מאוד עייף מהמסג'ים חח ובצהריים היה חם וגם אחרי הקפה אבל יצאתי עם חיוך
אירוח וסבלנות: 10
נ.ב. שהגעתי אליה היא גם התנצלה שהיא לא אמרה לי שהיא יחסית מבוגרת אלי אמרתי לה שהיא נראית מצויין ושאני מאמין שיהיה לי מאוד כיף היא מאוד הייתה מאושרת מזה
היא אמרה שמה שחשוב לה בלקוחות שלה זה רק שהם יהיו אנשים טובים ושידעו איך להתייחס ודרך ארץ.
דיווח ראשון רציני שלי! מקווה שעשיתי אותו מובן ופשוט.