כ רבתי עם זונה - סקס אדיר

רבתי עם זונה

1

לא להאמין אבל ממש נכון

היום הייתי חרמן וחתכתי מהעבודה ישירות לאחד המכונים בדרום ת"א שמוזכרים כאן רבות

אני לא יכול לציין את שם המקום מחמת הדיסקרטיות שלי

מקרה שקרה כך קרה

נכנסתי למכון והבנות היו עסוקות ואחרי 2 דקות שתיהם יצאו ואני קראתי ל"קבועה " זו שרוב הזמן אני נכנס איתה

היא התעלמהממני ובנתיים השנייה אומרת לי בוא כנס איתי,אני מסרב בנימוס ואני מצביע על השנייה והיא עדיין מתעלמת

אבל אז היא פונה לשומר פקיד בעל ביית או איך שתקראו לזה והיא שולחת אותו לקנות לה משהו

ואיך שהוא טיפה מתרחק היא פותחת עליי את הפה

מה אתה לא מתבייש פעם שעברה נכנסת עם מישהי אחרת ,מה אתה חושב שבגלל שאני זונה אין ל כבוד

אני אומר לה תירגעי אני לא הלקוח היחיד שלך ובאותו היום חיכה עוד מישהו לפניי ואת כבר היית בפנים עם מישהו

(זה ממש מצחיק אותי שהייתי צריך להסביר את עצמי)

ולי לא היה זמן אז נכנסתי עם אחרת ,צקשיבו זה לא להאמין היא המשיכה לפתוח עלי את הפה ובקול

והיא אומרת מה פתאום או שאתה נכנס איתי או שאתה לא נכנס בכלל

טוב כאן הגיעה הסגה לסיומה אמרתי לה שלום ולא להתראות והיא ישר הצטערה לא מאמי בוא אני אפנק אותך

אני יעשה לך טוב והחברה ישר קפצה כן תכנס גם אני אפנק אותך בלי שום תוספת

חברה תאמינו או לא עמדתי על שלי וחתכתי הביתה חרמן כדי למצוא מישהי בפורום

חבל דווקא נהניתי שמה בכל הפעמים ולחשוב שהזונה רכושנית זו שכל יום יש לה עשרות גברים

יאלה ביי חברי פורום

רבתי עם זונה

6

אכן מאמין שזאת קטיה יקירתנו. איזה מצחיקה שהיא עושה את זה. היא כ"כ ריגשי שזה מחרמן בטירוף.

לשמחתי יש לי את הנייד שלה (ובבקשה אל תבקשו אותו כי אני לא יכול לתת - זה האישי שלה), ואז לפני שאני מגיע אני מאים אליה טלפון לראות שהיא לא עסוקה.

יום אחד הגעתי בלי טלפון והיא חשבה שהגעתי למרינה. היא רצתה לקרוע אותו והתחילה לקלל אותי ברוסית, אבל אח"כ קרעתי אותה חבל על הזמן.

רבתי עם זונה

8
[QUOTE=אדון דון]

אני חושב שמין הראוי תגיד לנו איפה זה קרה כדיי שנדיר רגליינו משם !!!!

הפורום כאן נועד גם כדי להרחיק אותנו מצרות כאלו לא רק נפילות .

[

/QUOTE]

אני כרגע לא יכול לומר היכן זה קרה אבל מה שאתה צריך לדעת שהמקום נותן שרות דה בסט אוף דה בסט

ומה שהיה זה מקרה משעשע ותו לא

רבתי עם זונה

10
[QUOTE=אדון דון]

אני חושב שמין הראוי תגיד לנו איפה זה קרה כדיי שנדיר רגליינו משם !!!!

הפורום כאן נועד גם כדי להרחיק אותנו מצרות כאלו לא רק נפילות .

[/QUOTE]

נדיר רגלנו ????

רק תגיד איפה המקום ואת שם הבחורה ואני מקווה שגם עליי היא תשתולל ככה רק בשביל שאחרי זה אני אשתולל עליה

שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”