כ עיסוי- עם הלשון בחוץ *דיון שירז וגלית/זמנ - דף 8 - סקס אדיר

עיסוי- עם הלשון בחוץ *דיון שירז וגלית/זמנ

72
תקשיב...אני שומע פה כבר כמה זמן על כל מיני בנות כמו ג'וליה, מרינה מיונה הנביא וכו'.בנות שהקשר ביניהן לבין סקס מיקרי בהחלט. הפילוסופיה שלי אומרת שאני הולך רק לבנות שלא רואים כל יום - כאלו שקשה להשיג במסגרת לא כספית. שירז היא בדיוק זה - עזוב עכשיו טיפוח או עייפות החומר - יש לה גוף מטורף חזה מושלם ודרך אגב גם הטיפול שלה נשאר מה שאני ספציפית צריך היות ולא משנה לי שתהיה עייפה עד מחרתיים, אם אני גומר פעמיים הכל טוב.

73

[QUOTE=mooki111]וואי אחי אתה כנראה צריך משקפיים מספיק לראות את התמונות שלה ביד 2...[/QUOTE] אין לי שום עניין להשמיץ. אני לא צריך הסברים למה שאני רואה, אני במקרה מאמן כושר כבר מספר שנים. גוף חטוב בטח שאין לה ואפילו הערתי על כך. אמרה שאני צודק, ואולי אני יכול לעשות לה שיעורי כושר. לבחורה יש עודפי שומן לא מעטים אם כי היא עדיין סקסית אבל חסרת אנרגיות לחלוטין, פשוט עייפה ושחוקה. לגבי התמונות מיד-2 הם אכן אמיתיות, אבל ידידי היקר התמונות לא משקפות את מצבה הנוכחי כעת. מה גם שאנשים משתנים ולא נשארים אותו דבר, גם אם מדובר במספר חודשים. בן אדם יכול להשמין מספר קילוגרמים לא מעטים בתקופה כזאת. שוב הבחורה היא לא שמנה אבל היא רחוקה מאוד מלהיות חטובה.

אני לא בא להקניט אותך אבל כניראה שהסטנדרטים שלי ושלך לחטובה הם שונים.

74

גלית חזרה לעבוד באבן גבירול 24.

עדיין לא ברור אם זה היה רק היום באופן חד פעמי או שהיא באמת מתכוונת לעבוד שם בתקופה הקרובה.

לפני שלושה-ארבעה חודשים, שירז, השותפה של גלית, אמרה לי שיש לה גג 3-4 קליינטים ביום, ככה שזה די מתקבל על הדעת.

בכל אופן, יש לי סידורים ליד המקום הזה אז כנראה שהקאמבק שלנו קרוב.

לא מומלץ, כי בכל זאת מדובר בתיקתוקיה, ואפשר לקבל הרבה יותר ממישהי אחרת (גג נשיקה רטובה ומציצה, וגם זה בגלל ההיכרות), אבל יש לי חולשה לבחורה הזאת משום מה...

75

אז ככה.. סנדר

אני מאוד מזדהה לגבי החולשה שלך לגלית, הבחורה פשוט נדירה.

הייתי אצלה מס/ פעמים בנחלת יצחק.. ולפני שבוע הייתי אצלה ביונה הנביא, ממש צמוד למלון סאן סיטי.

מוזר לי שעברה לאבן גבירול 24..בכל מקרה בימים הקרובים אבקר אותה ואתן יותר פרטים.

למישהו יש פרטים על אבן גבירול..יש שם עוד בחורות ששוות הגעה?

77

חולה מיזמוזים,

סייגתי את דבריי בהקשר של גלית ואבן גבירול 24 בהמשך התגובה הקודמת שלי וציינתי ש"לא ברור אם זה היה מקרה חד פעמי".

מה שבטוח, גלית עבדה באבן גבירול ביום ראשון האחרון.

התקשרתי לאבן גבירול 24 ביום ראשון. שאלתי את המזכירה איזה בנות נמצאות. היא אמרה שגלית ומישהי נוספת. הופתעתי בדיוק כמוכם, ואפילו שאלתי את הפקידה אם מדובר בגלית הבלונדה חברה של שירז. המזכירה אמרה שכן. מה שכן, המזכירה לא ידעה להגיד לי אם מדובר במקרה חד פעמי או קבוע.

הממספר, אני לא חושב שגלית כזאת נדירה.

79

"השירות של גלית",

שנינו יודעים ש"השירות של גלית" תלוי בכימיה ובהיכרות שלך איתה, והיא נתונה מאוד למצבי רוח.

זה שהיא נחמדה איתי ואיתך, לא אומר שהיא לא מסוגלת לתקתק מישהו אחר שלא ימצא חן בעיניה.

כבר שלחתי אליה איזה מישהו מעבודה (איזה חנון שמנמן) שאמר שהיא שידרה אנטי בכל הטיפול, לא הורידה אפילו את החוטיני, לא נתנה לו לגמור עליה, עשתה לו ברפרוף בודי, בלי שום צ'אנס לאקסטרה. פשוט עמדה ליד מיטת הטיפולים בחוסר עניין ושיחקה לו עם הקטן.

אז בוא נזהר לפני שאנחנו מספרים בגאווה על "השרות של גלית" ומישהו שקורא את ההמלצה יחזור עם הזנב בין הרגליים, או שאולי אתה מדבר על המסג' של גלית שמעולם לא ניסיתי.

לגבי המראה של גלית, היא דווקא מאוד הטעם שלי. הפנים באמת יפות, הגוף (כולל הסיליקון) לא כזה מפיל לרצפה, אבל שיהיה.

מעבר לזה, כתבתי לך בפרטי למה יש לי חולשה לגלית...

לגבי בחורות אחרות,

יש לי אחת חדשה בקנה, אבל אני צריך לבדוק אותה יותר לעומק לפני שאמליץ עליה כאן בפורום.

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”