כ אזהרה - סקס אדיר

אזהרה

1

טוב אז מנהל הפורום מחק לי הודעה,,לא ברור למה אבל אני רק מקווה שאין פה אינטרס אחרת חבל על כולנו

אני אנסח מחדש

היום הלכתי לדירה הנה הקישור - עלק החתולה של ת"א - לא הייתי נותן לה להיות עטלף

http://www.sexadir8.com/place.asp?CategoryID=13&Adverti seID=2394

הובטח לי ב400 שקל אנאלי עם גמירה בפנים ושעה מלאה ודיסקרטית וכמובן כמו שכתוב - למה להתאכזב במקומות אחרים

העובדות:

בחורה כונפה ברמות קשות- שמנה מכוערת ומבוגרת - נכנסתי בגלל הפינוק שהובטח 0 יש לי פטיש לגמירות על הפנים

כבר בהצלחה כשיצאתי מהמקלחת ראיתי עוד בחורה בדירה- לא דיסקרטית ולא נעליים - שניהן פתחו עלי את הפה שאני אלך להתקלח, כיוון שידעתי שכבר את הכסף אני לא אראה וכנראה שנדפקתי עדיין קיוויתי שאולי יצא פינוק לא רע

שכבתי על המיטה בחדר הדלוח על מזרן המסריח שם, היא התחילה לתת לי פקודות איפה לשים את הרגליים ואיך..פה כבר הבנתי שהולך להיות סיוטט..התחילה למצוץ ואחרי 12 שניות באה לשים קונדום, כשהערתי לה שיש לי שעה ושאני רוצה עוד מציצה היא התעצבנה והתחילה לצעוק ולדבר מלוכלך, הבנתי שזה הסוף, גמרתי לה על הגב (כמובן שלא הסכימה לגמירה על הפנים) והלכתי תוך שאני מבטיח לה שהיא תקרא על הכל בפורום, לצערי מנהל הפורום כמחק את ההודעה שלי ואני מקווה שזאת תישאר

האינטרס שלי זה רק להזהיר, אני שילמתי ואני מקווה שבשביל כולם

תודה על הקריאה

בלוגרי2009-6-22 20:30:11

אזהרה

3
[QUOTE=בלוגרי]

טוב אז מנהל הפורום מחק לי הודעה,,לא ברור למה אבל אני רק מקווה שאין פה אינטרס אחרת חבל על כולנו

אני אנסח מחדש

[/QUOTE]

? תרגיע את עצמך .... קח קצת אוויר אף אחד לא מחק לך את הדיווח ...

דיווח האזהרה החדש שפתחת צורף לדיון : תקתקנית מגעילה ושקרנית בת"א

תיכנס לסוף שלו ותראה גם למה צירפנו אותו לשם למרות שהטלפונים שונים כנראה שמדובר באותה הגברת בשינוי האדרת.

מאחר ומדובר בדיון כפול הדיון הזה יינעל ויימחק ... חבל שמיהרת לשפוט לפני שבדקת.

התנצלות תהיה במקומה.

גילעד שכרגע במישלט.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !
שלח תגובה

חזור אל “נפילות הסקס הכואבות ביותר של חברי הפורום - ריכוז דיוני אזהרה”