כ המלצות - דף 2 - סקס אדיר

המלצות

11

יש לה צלקות לא רציניות בגלל ניתוח הקטנת החזה שהיא עשתה. אף אחד גם לא טען שהיא מלכת היופי. פנים ממוצעות לחלוטין. מבנה גוף רזה. בחורה נחמדה סך הכל. דיברו על אבן גבירול ומצאתי לנכון לציין את ורד שנותנת סקס תמורת טיפ קטן, למי שהולך למקום הזה ועל הדרך מחפש אקסטרות בלי לרוקן את הכיס.

pinky,

לגבי אלינור, יש פרחות ויש פרחות. היא פשוט פרחה לא מושכת.

ואילנה דווקא תעשה לך את זה. הבעיה היא בגישה ובמחירים.

מכל הבנות שעובדות באבן גבירול, בוגרשוב, ולסל - היחידה שהייתי אצלה בחודשיים האחרונים היתה לי הבלונדה. גם נראית מצוין, גם נותנת מציצה טובה, מעבירה לשון על כל הגוף (חוץ מהביצים והחור של התחת), וזורמת לצרפתיות. מומלץ ביותר.

המלצות

13

חזה קטן, פטמות גדולות, 1.70 בערך, מבנה גוף רזה, פנים די יפות, קעקוע מגרה מעל התחת, בת 21. אף פעם לא ניסיתי אצלה את הבודי. אנחנו ישר ניגשים לעניין. מחרמנת אותי עם נשיקות ולשון רטובה בצוואר, בפטמות ובטן תחתונה, ממשיכה למציצה עמוקה, ומשם צרפתית ארוכה עד הגמירה המיוחלת. מנשקת מצוין.

אם כבר בחורה עם חזה שופע בלסל, תנסה את סמדר שכולם מדברים עליה.

המלצות

14
[QUOTE=pinky]

אם אבן גבירול 24 הוזכר כבר, אז אמנם לא ראיתי שם FTV. אבל יכול להמליץ על אלינור. שחרחורת, שער ארוך, חזה מלא בינוני עד גדול סקסית ממוצא תימני - מרוקאי. ליברלית וזורמת. יש אקסטרות.

[/QUOTE]

אהה אותה אני זוכר דווקא! בפעם הראשונה שנכנסתי למקום אני זוכר ש2 אנשים המתינו לה ולא הבנתי למה עד שעכשיו נפל האסימון.

המלצות

15
[QUOTE=UNICORN]

ללא אישה

הצחקת אותי ...

מה זה נקרא אצלך "ליברלית שלא דורשת על זה כסף" ?

אתה ראיתה בחורה עובדת שפותחת את הרגליים בלי לדרוש כסף...

או שאולי התכוונת רק לרדת אתה לבחורה ולגעת בה באופן חד-צדדי ללא שום התייחסות מצידה כלפיך ? ..

נראה לי שאתה חייב למצוא לך דחוף יזיזיה/או חברה קבועה לפני שיגרם לך נזק בלתי הפיך
במוח בגלל עודף מטען בשק האשכים שלך ....(סתתתאאאאםםםם אל תיקח אותי ברצינות )

עכשיו אני רציני..תציע את הטיפול שאתה רוצה לתת (נגיעות ליקוקים) ביד2 לבחורות ...תאמין לי שתמצא את הרווקה או הבודדה התורנית שתשמח לחיטוט של מגע אצבעותיך ולשונך באבריה המוצנעים ...ואולי אפילו ליותר מזה ...

אתה בטוח שזה עובד???

אני הולך ליפתוח מודעות גם ביד 4...

[/QUOTE]
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”