כ שלום לכולם אנג’לינה - דיווחים - דף 3 - סקס אדיר

שלום לכולם אנג’לינה - דיווחים

21
מצטערת.... בגלל ההטרדות שעברתי מאחד מהפורום.. אני קצת היסטרית
ממשתמשים כביכול חדשים שמראים בלי שום ידע קודם על הפורום.. התענינות בי- אני צרכה לצאת מהפראנויה
בסה"כ רוב האנשים טובים, לא?
אז ההתנצלות תתקבל??

אנגלינה2009-6-27 17:4:10

26

אני שמח שההודעה הראשונה שלי בפורום היא כולה חיוביות.

רבותי ורבותי - הייתי אצל אנגלינה ואין, אין דברים כאלה.

אנגלינה היא בחורה שנראית מ-ה-מ-ם. דוגמנית לטינית לא פחות.

היא מארחת בדירה באוירה חמה וביתית בשכונה טובה ושקטה.

האירוח היה מלבב, בלי לחץ של זמן ופשוט התענגתי. היא לא ראתה בי כעוד לקוח בפס ייצור אלא בתור פרטנר להעברת הזמן בכיף - הן בשיחה והן בסקס. והסקס - לראות כוכבים, הבחורה יודעת בדיוק איך לתת לגבר הרגשה של מלך.

הייתי בעבר עם נערות ליווי ועם בחורות פרטיות, יקרות יותר ויקרות פחות, אנגלינה היא קלאסה ומספר אחד ללא מתחרים. להערכתי היא לא מקבלת הרבה לקוחות, ולא מרגישה שחוקה וכך שהשירות שלה הוא 100% GFE.

הציון שלי -10 האירוח הכי טוב שהייתי עם נערה עובדת.

אנגלינה מותק, תודה.

לחברי הפורום שהמליצו עליה - תודה.

בברכת שבוע טוב וקחו הכל בקלות - הפנתר

27

לפנתר הוורוד - כדאי שתודיע לכולם שגם מבחינת המחיר שאנג'לינה לוקחת - אין אין דברים כאלה !!!

אנג'לינה שודדת מפראיירים כמוך 600 שקל אז באמת שאין אין דברים כאלה !!!

לגבי המראה של אנג'לינה - אנג'לינה בחורה נאה ולא יותר מזה.לבוא ולומר שיש לה לוק של דוגמנית

זה פשוט להעליב את הדוגמניות. אם לאנג'לינה היה לוק של דוגמנית היא היתה הולכת לעבוד בתור דוגמנית ולא היתה עובדת במקצוע העתיק בעולם.

28

ff2010,

מה שאתה עושה זה לא לעניין, הפנתר הוורוד נהנה ברמות על, למה לקלקל לו את הפנטזיה ואת החלום?

אני בטוח שכל מי שהולך לאנג'לינה יודע את המחיר וכל אחד יעשה את החשבון שלו.

לפעמים עדיף לשלם יותר ולקבל הרבה יותר מאשר לשלם חצי ולא לקבל כלום - תחשוב על זה.

ובעניין היופי - היופי הוא בעייני המתבונן ואם זו דעתו אז תכבד את זה.

סקס זה כמו כדורסל, צריך לדעת לקלוע.

29

לאנתוני פרקר !

אני בטוח שהפנתר הורוד נהנה אצל אנג'לינה. גם אני כשהייתי אצלה נהניתי. לא על זה הויכוח ולא על הנק' הזו דיברתי.

כמו שיש אצל אנג'לינה דברים חיוביים - השירות שלה.יש לה גם דברים שליליים - המחיר שהיא לוקחת.

לגבי המראה שלה - נכון שהיופי בעיני המתבונן אבל תסכים איתי שהתמונה שהיא מפרסמת היא תמונה שקרית שאפילו

ילד בן שנתיים יבחין שזו לא היא בתמונה. התמונה אפילו לא דומה לה.

.

30
מעניין שאתה בנאדם שהצטרף רק היום...
ואני תמיד הייתי רק עם חברים בפורום שחברים תקופה לא מעטה...
מוזר בעני כל העסק....
אני לא אתפלא... עם אתה אחד מהמציקים....

זה לא שיש לי בעיה לקבל דעה שלילית אבל אני מכוון שאני לא מקבלת לקוחות בקצב מסחרי יודעת ומכירה כל אחד ואחד שהייתי איתו עם רשימה מדוייקת מתי... מעולם לא קבלתי אנשים שהם לא חברים בפורום, גם שפרסמתי מודעה, זה ברור לי שעכשיו יש כאלו שינסו להציק ולהרוס- רק שידעו שאני יודעת בדיוק מי הם ומה המטרות שלהם...

אז
שיהיה לכולם שבוע טוב
אוהבת אתכם

אנגלינה2009-7-8 6:11:4

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”