כ שירן 19 - מאהבת סקסית.. הגשמת פנטזיות - סקס אדיר

שירן 19 - מאהבת סקסית.. הגשמת פנטזיות

1

אח שירן שירן

אין כמוך !!!

http://www.sexadir8.com/place.asp?CategoryID=13&Adverti seID=3168

ביקרתי אצל שירן לקראת הערב - חיוכה הילדותי לא יוצא לי מהראש.... בא לי לשוב

הגעתי לדירתה ..תקתוק קל פתחה לי "ילדונת" (19) עם חיוך ממזרי כובש והדביקה לי נשיקה רטובה- אהבתי את זה

.. סימן לזרימה טובה

תוך דקותיים שנינו במקלחת מסתבנים בתאווה (לא מובן ..)

לשירן גוף חלק נערי,ציצים בנוניים קטנים וחמודים עם פטמות קטנות וזקורות(מראה שדיים וגוף של ילדה בת 15)

אני מתעכב במיוחד על מזמוז מסובן של שדיה אשר מזקיפים לי את ה.....

לאחר שפשוף קל.... אנחנו מנגבים אחד את השני עם כמה צרפתיות רטובות.... ממש תחושת חברות

ועוברים

לחדר המבצעים....

אני נשכב במיטה על הגב ושירן מעליי מלווה בחיוך ממזרי ... מתחילה בסדרת ליקוקים בגופי טיפול מלוקק לפיטמות ויורדת באיטיות לכיוון "השרביט" .. מלקקת סביב ומחדירה אותו לתוך גרונה במציצת עומק עם הרבה רוק ואהבה (מציצה חלומית).. ממשיכה לרדת כל ביצה מקבלת פינוק מיוחד עם הרבה רוק .. (מקצוענית).. מעבירה את לשונה בתנועות סיבוביות למעלה למטה... אני באקסטזה.. וממשיכה לרדת לעבר החריץ... גופי רטט ..ושוב תנועות סיבוביות (רימינג יסודי מאוד) ומגבירה את השאיבה.... (אין מילים לתאר)

שירן אכן יודעת את העבודה

*** אני בשכרון חושים מוחלט ..גמרתי אל תוך גרונה בזרימה עצבנית***

לאחר מנוחה קלה

עברנו לחלק האמנותי שירן התמקמה בתנוחת דוגי עם ישבן קטן ורוטט הרגשתי מייד שהדם עולה לי לראש..והחדרתי את "שמוליק" בן פלחי ישבנה, פוזת זיון ברמה טובה כזו.. הרבה זמן לא חוויתי (מחורמן בטירוף), חדרתי אליה בדחיפות חזקות ומהירות תוך כדי נישוק וליקוק עורפה וכמה כאפות קלות על ישבנה הנערי.... שירן ממש רטטה לי .. צרחה ונאנחה בטירוף ואני גמרתי בעוצמה...... ונשכבתי לצידה

יצאתי ממנה בתחושת סיפוק וחיוך של אושר שנמרח לי על השפתיים

*** ממש פינוק מהסרטים..... בטוח אשוב***

שלח תגובה

חזור אל “המחסן המוסתר”