כ חצי צ’ט הזוי / מה הכי מבאס את הגברים ? - סקס אדיר

חצי צ’ט הזוי / מה הכי מבאס את הגברים ?

2

הכי מתבאסים בסקס... וזה טעמי האישי שאחרי שאתה גומר אתה מתבאס שזה נגמר ...ההרגשה כמו נרקומן

בהיייי ואחרי זה דאון...ושיש על מחקרים בדוקים

בזוגיות חוסר הקשבה ...בכל המובנים לנשים קשה לקבל את החופש שהגבר רוצה לפעמים

ובחיים בכלל זה אופרה אחרת לגמריי

3
אצל נשים זה היכולת שלהם להיתעצבן ממשהו שעשינו ולחשוב שיש לנו מושג מה הן רוצות רק בגלל שהן כועסות.Confused

בסקס בתשלום או לא בתשלום זה אשה שמשדרת סקס וכאשר זה מגיע למיטה היא בדיוק ההיפך מזה.

בחיים חוסר יושר.
[QUOTE=אנגלינה]שאלת סקר: מה הדבר שגברים הכי מתבאסים עליו אצל נשים?
בסקס, בזוגיות... ובחיים בכלל.....

וכנות.....
הכי....
חשוב.....

[/QUOTE]

4
אני מאוד אוהב נשים ומסתדר איתן מצויין. מבאס אותי שלא חוקי
ולא מקובל להתחתן עם יותר מאישה אחת. הייתי בכיף מתחתן עם
שתיים או שלוש ומקים בית לתפארת.
אם לא הייתי נשוי+ ואם זה היה מותר, הייתי מתחתן עם טלי מחיפה
ואיתך, אנג'לינה. ואז היינו חוגגים שלושתינו בכיף ומגדלים
ילדים חמודים ביחד. אני (עדיין) לא נפגשתי איתך אבל לפי מה
שקראתי עליך, אנחנו מתאימים בטוח.

אז אגמור בשיר מזמור

6
תגובתי:
למישל הגבר: הדאון אחרי הסקס... מוכיח קצת על ריקנות וחוסר סיפוק אישי העצה שלי זה לבדוק למה זה קורה, כי אם בסקס זה קורה אז זה בוודאי קורה כל הזמן...
ולגבי חוסר ההקשבה והחופש שאתם צריכים.... אולי אם היית ממלא את כל החסרים של הבת זוג שלך היא היתה נותנת לך למלא את אלו שלך...

אחים שלו גברים: אין לי תשובה, אכן אנחנו בחורות כאלו, אנחנו אוהבות שאתם לבד מנחשים מה עשיתם לא בסדר מראשית האבולוציה אנחנו מלקטות מידע... ובניגוד אלכם קל לנו להבין מה לכם מפריע ועל מה אתם כועסים... אין מה לעשות.. אתם גברים...
ולגבי הסקס בתשלום... אין ספק שלא כולן שחקניות טובות ( אגב לא רמזתי כלום על עצמי אני לא משחקת אני אני בכל סיטואציה בחיים).

maxmax: אין דבר העומד בפני הרצון.. תהיה מיליונר ויהיו בחורות שיסכימו אולי לקבל עוד נשים בבית.. אני אישית היתי מסכימה אבל בתנאי שאני מנהלת את כל שאר הנשים ואני בעדיפות ראשונה
unicorn: בשביל זה יש נערות ... לימים שלאשה כואב הראש... אין מה לעשות כמו שלכם נמאס מאותה אשה כל החיים גם לאישה נמאס מהגבר ( זה החיים ... גם אותי ימאס לבעלי לספק יום אחד והוא יטען שכואב לו הראש

שאלת סקר הבאה: לנישואים האם גבר יבחר חתולת מין פראית או באשה היפה כמו ברבי?
( צאו מתוך הנחה ששנהם בחורות טובות)

19LOLx82009-6-30 18:19:46

7

כמובן שכול תשובה פה היא אינדבדואלית לחלוטין וכול אחד נותן את התשובות לשאלה על פי מה שהוא עבר בחיים

מה אצלי מבאס? הממממממממ.....

בסקס-אני די תופס מעצמי בחורשכן יודע לפנק את הפרטנרית שלואבל (וזה קורה) ובמידה ואני לא מצליח אני מצפה מהפרטנרית שלישתבוא ותגיד לי ותלמד אותי מה הכי טוב שיגרום לה לעונג כי מה שאני עושה לאחרת לא בטוח טוב בשבילה

לכן אני אוהב פתיחות אצל הפרטריות שלי כמו שאני יהיה פתוח איתן חוסר הפתיחות הזו בסקס בקטע של להגיד אם תעשה לי ככה יהיה לי הכי טוב זה מבאס אותי

זוגיות-המממ ....שאין כנות והדדיות בין השנים בדברים הקטנים של הזוגיות כי ברגע שאין א זה עוד לפני ששמים לב הכול הולך פאקטולצערי היום נדיר למצוא בזוגיות שתהיהה נורא הדדית ומתפשרת

בחיים- אני לוקח את המונח החיים על האדם עצמו- אז אני לדוגמא מבאס אותישאני לא מצליח לעמוד במטרות שלי כאדם שמציב לעצמו מטרות ובדרך כלל עומד ברובן אם אני לא יעמוד באחת מהן אפילו אני יכנסס מזה לדאון

8

אני תמיד טוען ואטען תמיד ( כי זה גם בעצם הבחורה האידאלית בשבילי)

שבחורה שאיתי צריכה לביות עם תאבון מיני מאאוד גבוהה

ומצד שני גם שקטה מתי שצריך להיות

כך שגם מחתולת מין וגם מבובת ברבי( ואני לא מדבר על יופי)

9

על מנת לענות עלי שתי שאלות הסקר אני מיעץ לקרוא את הספר של ד"ר ג'ון גרי " גברים ממאדים ונשים מנוגה "

המטאפורה היא שגברים ונשים באים משני כוכבי לכת שונים ( עולמות שונים). כל עוד שני המינים קיבלו ברצון את ההבדלים בינהם החיים היו מאושרים , אבל יום אחד הם נחתו על כדור הארץ ולקו בשכחה להכיר בהבדלים בין המינים

אנג' י נכון הנשים הם מלקטות ( בעיקר מותגים לא דווקא מידע ) בזוגות ,הגברים הם צידים ( לוחמים) והצידים פועלים לבד . כאשר ירד הצורך בציד והוא נהיה קל יותר( לעומת תקופת האבן) רמת החינוך עלתה הפער בין המינים הצטמצם הגבר נקלע לבעיה כי הוא פחות חיוני החברה נהיתה פחות פטריאכלית זה משפיע על הסקס על זוגיות ועל החיים ככלל . ממליץ מאד לקרוא את הספר הוא קל לקריאה וכתוב משעשע

קופידון002009-6-30 18:40:31

10
מה שמבאס
זה חוסר כנות, חוסר רצון לדון על כל דבר, והכי חשוב העדר סקרנות, תמיד יש מעבר לפינה עוד משהו חדש ללמוד לנסות לחוות.....גם כשהתגובה הראשונה זה "אויייש לא....."

אני אוהב לספור אנשים אחרים לראות אותם.
אני מתבאס כשלא סופרים אותי כשלא רואים אותי

בעצם זה נכון לכל אינטראקציה עם בן אדם אחר,,,

גם שהסקס הוא בתשלום זה עדיין סוג של יחסים בין בני אדם.

בשנות ה 20 לחיי לתקופה קצרה הייתי נער ליויי, אני זוכר שפעם בעל הזמין אותי לאשתו וביקש שאקיים עם יתה יחסים אנאלים. היא לא רצתה בזאת, וככה בעצם יצא שאשתו ואני היינו כלי לסיפוק צרכיו. כמובן שלא קיימתי את מבוקשו, לחוצפן עוד הייתה תלונה על סרובי, ואני אמרתי שיגיד תודה שאני לא מביא משטרה אליו.

סתם סיפור שקשור לסקס וכסף.

יאלה
בי אנג'לינה

נימרוד_M2009-6-30 18:43:21
its 4 in the morning the end of December

חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”