בסקס, בזוגיות... ובחיים בכלל.....
וכנות.....
הכי....
חשוב.....

כ
הכי מתבאסים בסקס... וזה טעמי האישי שאחרי שאתה גומר אתה מתבאס שזה נגמר ...ההרגשה כמו נרקומן
בהיייי ואחרי זה דאון...ושיש על מחקרים בדוקים
בזוגיות חוסר הקשבה ...בכל המובנים לנשים קשה לקבל את החופש שהגבר רוצה לפעמים
ובחיים בכלל זה אופרה אחרת לגמריי
כמובן שכול תשובה פה היא אינדבדואלית לחלוטין וכול אחד נותן את התשובות לשאלה על פי מה שהוא עבר בחיים
מה אצלי מבאס? הממממממממ.....
בסקס-אני די תופס מעצמי בחורשכן יודע לפנק את הפרטנרית שלואבל (וזה קורה) ובמידה ואני לא מצליח אני מצפה מהפרטנרית שלישתבוא ותגיד לי ותלמד אותי מה הכי טוב שיגרום לה לעונג כי מה שאני עושה לאחרת לא בטוח טוב בשבילה
לכן אני אוהב פתיחות אצל הפרטריות שלי כמו שאני יהיה פתוח איתן חוסר הפתיחות הזו בסקס בקטע של להגיד אם תעשה לי ככה יהיה לי הכי טוב זה מבאס אותי
זוגיות-המממ ....שאין כנות והדדיות בין השנים בדברים הקטנים של הזוגיות כי ברגע שאין א זה עוד לפני ששמים לב הכול הולך פאקטולצערי היום נדיר למצוא בזוגיות שתהיהה נורא הדדית ומתפשרת
בחיים- אני לוקח את המונח החיים על האדם עצמו- אז אני לדוגמא מבאס אותישאני לא מצליח לעמוד במטרות שלי כאדם שמציב לעצמו מטרות ובדרך כלל עומד ברובן אם אני לא יעמוד באחת מהן אפילו אני יכנסס מזה לדאון
אני תמיד טוען ואטען תמיד ( כי זה גם בעצם הבחורה האידאלית בשבילי)
שבחורה שאיתי צריכה לביות עם תאבון מיני מאאוד גבוהה
ומצד שני גם שקטה מתי שצריך להיות
כך שגם מחתולת מין וגם מבובת ברבי( ואני לא מדבר על יופי)
על מנת לענות עלי שתי שאלות הסקר אני מיעץ לקרוא את הספר של ד"ר ג'ון גרי " גברים ממאדים ונשים מנוגה "
המטאפורה היא שגברים ונשים באים משני כוכבי לכת שונים ( עולמות שונים). כל עוד שני המינים קיבלו ברצון את ההבדלים בינהם החיים היו מאושרים , אבל יום אחד הם נחתו על כדור הארץ ולקו בשכחה להכיר בהבדלים בין המינים
אנג' י נכון הנשים הם מלקטות ( בעיקר מותגים לא דווקא מידע ) בזוגות ,הגברים הם צידים ( לוחמים) והצידים פועלים לבד . כאשר ירד הצורך בציד והוא נהיה קל יותר( לעומת תקופת האבן) רמת החינוך עלתה הפער בין המינים הצטמצם הגבר נקלע לבעיה כי הוא פחות חיוני החברה נהיתה פחות פטריאכלית זה משפיע על הסקס על זוגיות ועל החיים ככלל . ממליץ מאד לקרוא את הספר הוא קל לקריאה וכתוב משעשע
חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”