גידי גדול לחלוטין!!
משפט מצחיק...
כ
ממרום גילי,אני מרשה לעצמי לקבוע נחרצות,שבמפגש מהסוג שמתקיים בפורום,החשוב מכל.......לגבר,זה לקבל תחושה שמתייחסים אליו בחום כנה ,רובנו בצורה כזו או אחרת מגיעים לסקס בתשלום מכוון שמשהו חסר או משובש במע היחסים עם האישה הקבועה...........יתר על כן,למעשה לא משנה באם את מצליחה לשכנע אותנו שאת באמת אמיתית ולמעשה, יש לך את יכולות המשחק של סר לורנס אוליבייה..............
לעניות דעתי, אין כל ספק שתחושה של יחס חם ונעים תגשר על סקס לא מושלם,אך אין כל ספק שסקס מושלם ללא יחס חם יגרום לעוגמת נפש................
ממה שהבנתי.......את,אנגלינה,נחונת ביכולות להעניק תחושה טובה ולכן,בעיני,יכולות הסקס שלך פחות חשובות.
וילי
בסקס כל עוד המערכות עובדות ובסוף משפריצים גבר לא אמור להבאס חוץ מהקטע הלא ברור למה נשים יכולות לגמור כמה פעמים ברציפות וגבר שבשעה מצליח שלוש פעמים כבר קוראים לו ארנב.
בחיים בכלל 1. שאתה לוקח סיגריה ומדליק אותה בצד ההפוך 2. שאתה קונה שוקו אצל בעל מכולת פסיכופט( שלא מחליף סחורה עד שכל הנמלים של השכונה מגיעים לעשות אצלו מסיבת סיום) אתה מתחיל לשתות ועולה לך גושים של חלב חמוץ 3. שאתה קובע עם מישהו על זמן מסויים והוא מגיע בדיוק בזמן(מה הוא חולה נפש הוא לא נתקל בפקקים הוא לא התבלבל בדרך הוא לא פגש איזה כוסית שהוא ירד לקנות סיגריות) 4. שאתה כותב הודעה ארוכה בפורום או SMS ובסוף נכבה המחשב בהפסקונת חשמל או נגמר הסוללה (חוק מרפי) 4. שברמזור מסמנת לך איזה כוסית לפתוח את החלון ואז היא שואלת איך להגיע לאיזה מקום (כמובן שתמיד היא צריכה לעשות פרסה כי זה בכיוון ההפוך)
גבירותיי ורבותיי, Ladies and gentlemen,
אני מבין שלכולם יש עודף זמן ואין להם דברים יותר חשובים לעשות מאשר לכתוב בפורום, טוב בסדר גם אני כזה, סובל מעודף זמן...
אז ככה,
אני אנסה לשלב תשובות לכל הנושאים שעלו כאן.
אני כמו יוניקורן, מרגיש בהיי אחרי הסקס כמובן בתנאי שהסקס ברמה גבוהה, חזק, יצרי ועוצמתי. כדי שההנאה תהיה מושלמת הפרטנרית שלי חייבת לגמור (לפחות פעם אחת ובגדול) ולכן אני מאוד מצטמצם במגוון הנשים שאני הולך אליהן שאתם מכירים מהפורום.
הכי מפריעה לי בסקס זה הפרעות (כל סוג של הפרעה, אפילו דיבור סתמי של הפרטנרית שלא קשור לסקס).
ולסיכום אנג'י יקירתי, אצלי אין פשרות, אני לוקח את הברבי היפה שהיא גם חיית סקס במיטה(או כמו שנאמר בסרט האגדי גבעת חלפון "תן לי את העגבניה עם האורז ועם הקארי ועם...ועם..") אבל היותר בוגרים מבינינו יודעים שגם עם אחת כזו אחרי מספר שנים אתה מחפש גיוונים ולכן תמיד יהיה שמחחחחח.
לגבי מה שמפריע לך - הירידות הלא מוצלחות לאישה - אני משאיר לך לדווח על זה .
הדבר הכי מעצבן בנשים זה היכולת שלהם לדבר והרבה על כל דבר
וכשהם מספרות סיפור הם לא מפספסות אף פרט ורק אחרי שעה (שעה שביא קודחת) הן אומרות
בקיצור,.........
חבל שלא הגדירו את הפה של הנשים כאיבר סקס בלבד ואז זו היתה האישה המושלמת שלא מדברת
אך אם רק היה אפשר דמיינו לעצמכם שהאישה לא חופרת
טלי יש לי פנטזיה שעוד לא הגשמתי...
אני את ועוד בחורה שהיא השפחה של שתינו!!!
[/QUOTE]
אני אשמח להקריב את עצמי על מזבח הפנטזיה הזו
אחים יקרים על מי בדיוק אתם עושים פוזות ?
אף אחד, שפוי, פה לא היה מעדיף חתולת מין על בובת ברבי !
לא בגלגול הזה ולא בעוד עשר לאחריו !
זה גם נורא פשוט את נושא חתולת המין באישה בובת ברבי אפשר בקלות להשלים מהצד (ראו ערך הפורום המפואר) בעוד עם אישה שרלילה אין בדיוק מה לעשות מהצד או מהאמצע........
מה גם שמשפט קטן שלמדתי בצבא אומר "הצ'ופרים של היום הם הנורמה של מחר..." אז חתולת המין השורטת ביותר אחרי חמש שנים, וגם אם תמשיך לעשות אותם תרגילים ואפילו לחדש, הופכת להיות דבר שבשגרה....
מי פה היה לוקח לאישה זונה ?
אתם לא חייבים לענות עד כאן שומעים את שקט וגם הקשקשנים שיקפצו עם תשובה שלא ניתן להוכיח אותה באמת לא ישנו את האמת עצמה....
אגב חלילה לי מלפגוע בבנות היקרות כאן, אבל תהיו אתן כנות ותספרו לכמה מהגברים שאתן פוגשות שלא בתפקיד אתן מייד מספרות על העיסוק במקצוע העתיק בעולם.....?
המשפט המפורסן אומר שהגבר מחפש:
ליידי ברחוב, אשפית במטבח וזונה במיטה....
לגבי האחרון רובנו היינו מעדיפים שאת הידע היא תצבור בצורה תיאורטית ברמה של ניסיון ולא ברמה של ניסיון בכמות של תיאוריה.....
נ.ב
כל המטרה של האינטרנט זה שכאן בנאדם יכול להיות הוא עצמו בלי צורך במסכות אז חברים מספיק לחרטט.....
חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”