כ שלום לכולם אנג’לינה - דיווחים - דף 8 - סקס אדיר

שלום לכולם אנג’לינה - דיווחים

71
לקרוא את הדברים שחלק מהרשומים פה כותב פשוט מעצבן עד כואב. הייתי אצלה, זו אחת היותר מתוקות, יפות, נעימות שפגשתי ונותנת תמורה מלאה. היא מנהלת את עצמה לפי דרכה וכל הכבוד לה. מי המשתמש בכינויים במטרה להעליב ראוי שיבחן עצמו מה לכל הרוחות הוא עושה כאן בפורום?, מציצן? מזוכיסט?

72
אומנם מעולם לא פגשתי את אנג'לינה ובכל זאת:
"...אי אפשר לרמות את כל האנשים כל הזמן!"
לבחורה שיש כאן כל כך הרבה מעריצים שנותנים לה כל כך הרבה מחמאות
ולאו דווקא רק בגלל השירות או הבילוי המיני שחוו איתה (וזה כבר שירשור שלישי
לגביה שאני לפחות מכיר), לכן אין לי ספק שהיא כל מה שאומרים החבר'ה.
והדיון הזה רק גורם לה עוול .
הנה עוד משפט שאני אוהב (והוא מוקדש לך אנג'י):
"לעולם אל תתווכח עם אידיוט... הוא רק יוריד אותך
לרמה שלו וינצח בזכות הניסיון!"

RR
חייב לרוץ...

73

חברה אני חושב שאתם מגזימים עם אנגלינה, גם אני לא מכיר אותה באופן איתי ולא ביקרתי אצלה, שזה פספוס אחד גדול אבל לענינו שכל אחת תעסוק במה שהיא רוצה הרי אף אחד לא מחייב אותכם בכוח ללכת לאנגילה ולשלם לה כסף.

אתם לא צריכים להזכיר לה במה היא עוסקת, אני בטוח שהיא מבינה ויודעת במה היא עוסקת, ואיך שאומרים כל אחד יעשה מה שטוב לו.

הרי הפורום הזה מיועד בעיקר לתת לכם חברי הפורום המלצות ל"נערות עובדות" טובות ובעלות שירות טוב אל תעשו ראש קטן ותגידו לה את ככה וככה...אף אחד לא מחייב אותכם ללכת אליה, אני בטוח שיש לה הרבה קליינטיים...

לאנגילה אני חושב שאת בחורה מאוד חכמה ואני קטנותי מלהעביר עליך ביקורת ואני מאחל תעשי מה שטוב רק לך ואל תתייחסי לאף אחד

78

אם היה לי כוח הייתי ממשיךלמלא את כול הדף באייקון הנל יהודה גילוי נאות אתה רושם והרבה ורוב מדיוחייך אני קוראטיפהואז מפסיק זו הפעם הראשונה שראתי את הדיווח שלך מתחילתו ועד סופוופשוט נהנהתי לקרוא

ושלא תבין לא נכון ידידיהדיווים שלך פשוט מעולים אני פשוט לא רוצה להתחרמן יותר מדי לכן אני מפסיק לקרוא באמצע

ולך אנגיעדיין לא הזדמן לי להגיע אליךאני י גם כי אני חושב שהגיע הזמן לאחר היכרותנו הארוכה בפורם

כ

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”