כ חצי צ’ט הזוי / מה הכי מבאס את הגברים ? - דף 6 - סקס אדיר

חצי צ’ט הזוי / מה הכי מבאס את הגברים ?

51

אנגלינה היקרה

את לא לומדת לקח , כהרגלך את זורקת מונחים מבלי לדעת מהם וזאת בכדי לעשות רושם על קהל מעריציך . בהודעה שלך זרקת את המונח תיבת פאנדורה בהקשר לא נכון ובמקום הלא נכון .

כנראה אינך יודעת מהי תיבת פאנדורה. אז הצעה לי בשבילך לפני שאת זורקת מונח כל שהוא מוטב שתדעי טוב את מהותו .

52

היי אנג'לינה ראשית כמו שאמרתי אין לו ולו חצי כוונה לשפוט או להעביר ביקורת כלשהי ואם ייצא כך הרי אני מתנצל בפניך !

לעניין עצמו,

אין לי ספק שגם הנשים מחפשות קודם כל דברים שכאלו, לרגע לו טענתי/חשבתי אחרת !

ולגבי העובדה שכבר 3 הציעו לך נישואין תחת הרושם שאת בת השכן הרי שלא זו השאלה ! השאלה היתה מה אתם מעדיפים ברבי או חתולה ?

ומה שאת מציינת זו אופציה שלישית שלא היתה כתובה (ברבי שמסתירה את היותה חתולה) וזה כבר דיון אחר (אם תרצי אענה גם על זה) השאלה היתה במודע במה נבחר בברבי או בחתולה ? ועל כך עניתי.

ולגבי העבודה שגם אתן יודעות להסתיר - אין ולא היה לי ולו חצי ספק בכך, יתרה מכך אתן עושות זאת טוב מאיתנו....

לגבי הנישואין אומר לך כך, אני נשוי לאישה שבכדי לא להסתכן בהגזמה אומר רק שהיא נראית טוב יותר מ- 95% מהנערות עובדות איתן הייתי (לזכותך ייאמר שאיתך טרם הספיקותי להיות ) ואני אומר את זה למרות שאני לא יכול לחשוב כרגע אפילו על אחת שנראתה טוב ממנה, היא גם בחורה מדהימה מעבר לעובדת היותה כוסית והסקס בינינו בתחילת הדרך היה מדהים (ועניינית הוא לא שונה היום מבעבר אם כבר אנחנו עושים מאמצים לנסות ולחדש) אבל אז נכנסה לפעולה אחת המחלות המסוכנות של המילניות הנוכחי "השגרה" המחלה הזו פוגעת בכל דבר טוב ככל שיהיה....

רוצה לומר שלמרות שאין ספק שהידע שצברת יקנה לבן זוגך חוויות מיניות מהסרטים (בהנחה שאת ממשת את הידע שצברת במקצוע גם בחייך הפרטיים) גם הוא אחרי זמן מסוים ירגיש את מחלת השגרה המפורסמת וגם הוא ככל הנראה יימצא דרכו לריענונים מהצד....אני יודע אנחנו חארות אבל כאלו אנחנו אלפי שנות אבולוציה עיצבו אותנו והיכולת לעשות לנו רימינג תוך כדי שאנו מבצעים כניסה אנאלית ובשיתוף חברה נוספת לא יעצרו אותנו מלחפש חידושים בחוץ....שוב אנחנו חארות אני יודע (לפחות אני כנה...)

כך שבסופו של יום מה שאת עושה כיום לא ישפיע יותר מידיי על זוגך וזוגיותך לעתיד ולכן ברמה הזו אינך שונה מנשים אחרות.

כמובן שייתכן שלך כאשיות, בלי קשר למקצוע, יש יתרונות (כפי שציינת) שהם יהוו משקל אם כי אני סקפטי אם כבר נוצרה הבחורה שבאמת יודעת מתי לתת ספייס....

אגב, גם את עצמך מצדיקה אותי ואומרת ששלושת הגברים שהציעו לך נישואין חשבו אותך לבת השכן, משמע לא ידעו על עיסוקך = בעינהם את ברבי ולא חתולה.....

נ.ב

יש לי עוד מה להגיד אבל נראה לי ייצא מגילה אז בינתיים נפסיק

הכל מכל כל....

56

אני עם אנג'לינה פה !

נראה שמי שלא הבין נכונה את הדברים זה אתה !

דבריה היו רלוונטים ביותר כמו גם השימוש במונח "תיבת פנדורה" נראה שכדאי שתקרא הדברים כמו שצריך לפני התגובה להבא....

היא בעצם אמרה שכשאתה עם ברבי אתה לא יודע מה היא מסתירה, מה מונח בתיבת הפנדורה שלה שיכולה להיות עמוסה בהמון דברים, כך למשל הציעו לה נישואין תחת הרושם שהיא בת השכן ולמעשנ תיבת הפנדורה שלה הכילה אהההה איך נגיד.....לא מעט דברים שלא בטוח מתאימים למי שמחפש מלכתחילה את בת השכן !

הכל מכל כל....

58

אנג'לינה מכירה את חוק האדם הסביר ?

נראה לי שתאהבי , אז קבלי :

חוק האדם הסביר גורס שהאדם הסביר מכיר בגבולות החברתים ופועל במסגרתם,האדם הבלתי סביר , לעומתו, אינו מזהה הגבולות החברתים ולפיכך פורץ תחומים חדשים ובכך מגדיר , למעשה, מחדש את גבולותיו של האדם הסביר......

אהבת ?

אגב למה דווקא גיל 28 ? ובת כמה את (אם מותר לשאול) ?

אפרודיזאק2009-7-2 17:13:37
הכל מכל כל....

60

אפרודיזאק, חבל שלא הבנת את המסר הסמויי בהודעתי...............

ממש לא היתכוונתי לנגח בבוטות את טלי מחיפה,מה שעשיתי זה ניצול הודעה אחרת כדי לעקוץ אותה, רק בגלל תיסכולי, הנובע מסרובה לפוגשני.

בסה"כ עם הרמז ה"וירוסי" ממנה על הענותה לפוגשני אגיע אליה מהר יותר ממהירות האור......

וילי 69

חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”