שלום לכולם,
רציתי לדעת האם מישהו ראה פעם מספר בנות
שבאות לראות חשפניות במועדון חשפניות..
לא חשפנים!!! (בערב רגיל)
כמו כן האם ניתן למצוא פינה אפלה לשבת ולהנות הבחורה מאוד
רוצה לראות מופע ואולי אף שרקדנית תרקוד למענה..
אבל לא כל כך רוצה לשבת על הבר..
כמו כן אשמח לקבל המלצה למקום הכי טוב... ללכת אליו למרות
שזה שאלה של טעם..
הבנתי שהפוסיקט לא רע..
אשמח גם לדעת האם רצוי לבוא מוקדם ב 23 ..
אשמח לדעת באיזה ימים האווירה יותר טובה ומשחוררת .
מניח שבסופ"ש המצב לא משהו אולי בשלישי / שני ראשון..
תודה רבה למגיבים
מועדון חשפניות עם ידידה
2אם אתה רוצה לכת עם ידידה, לטעמי הפוסיקט הוא המקום המתאים בשבילך. רק קח בחשבון את הפרמטרים הבאים:
1. אין במקום בר (חוץ מבר קטן ממש שדרכו המלצריות מוציאות את המשקאות). כל הנוכחים יושבים על ספות המסודרות בצורת ח' או ר'. למעשה, אם היית פעם בחנות לממכר סלונים, אז הסט-אפ של הפוסיקט הוא די דומה.
2. מעשנים שם שחבל לך על הזמן. אם אתה לא מעשן, שם תהיה מעשן פסיבי.
3. לא הייתי שם המון פעמים (אולי 5), אבל בכל הפעמים ראיתי גם בחורות שבאו עם בני הזוג שלהן ולפעמים גם בחבורות של 2-3-4 זוגות.
4. לחשפניות אין בעיה לרקוד גם על בחורה. להיפך, זה מדליק אותן.
5. לא הייתי אף פעם בשום יום שאיננו יום חמישי, כך שאני לא יודע להמליץ על ימים מסוימים.
6. המופע המרכזי מיותר למדי. שב רחוק ככל האפשר מהבמה ואל תתבאס אם בינך לבין הבמה תקוע עמוד. בפועל החשפניות רוקדות בכל רחבי המועדות ובעיקר במרחק מסוים מהבמה.
7. בוא עם הרבה שטרות של 20 ש"ח. לחילופין תבדוק טוב את הכסף שאתה מקבל אחרי שהבחורה בקופה פורטת לך לשטרות של 20.
מקווה שעזרתי.
1. אין במקום בר (חוץ מבר קטן ממש שדרכו המלצריות מוציאות את המשקאות). כל הנוכחים יושבים על ספות המסודרות בצורת ח' או ר'. למעשה, אם היית פעם בחנות לממכר סלונים, אז הסט-אפ של הפוסיקט הוא די דומה.
2. מעשנים שם שחבל לך על הזמן. אם אתה לא מעשן, שם תהיה מעשן פסיבי.
3. לא הייתי שם המון פעמים (אולי 5), אבל בכל הפעמים ראיתי גם בחורות שבאו עם בני הזוג שלהן ולפעמים גם בחבורות של 2-3-4 זוגות.
4. לחשפניות אין בעיה לרקוד גם על בחורה. להיפך, זה מדליק אותן.
5. לא הייתי אף פעם בשום יום שאיננו יום חמישי, כך שאני לא יודע להמליץ על ימים מסוימים.
6. המופע המרכזי מיותר למדי. שב רחוק ככל האפשר מהבמה ואל תתבאס אם בינך לבין הבמה תקוע עמוד. בפועל החשפניות רוקדות בכל רחבי המועדות ובעיקר במרחק מסוים מהבמה.
7. בוא עם הרבה שטרות של 20 ש"ח. לחילופין תבדוק טוב את הכסף שאתה מקבל אחרי שהבחורה בקופה פורטת לך לשטרות של 20.
מקווה שעזרתי.
מועדון חשפניות עם ידידה
3בתור אחד שמבלה המון בפוסיקט וביבי דול הם המועדונים היותר ממומלצים ייש מלא מקום בביבי אפילו וי אי פי שלא רןאים אותך בכלל
qwer
מועדון חשפניות עם ידידה
4תודה,,
מניח שאולי אלך לבדוק את המקום בעצמי באמצע שבוע בכדי שלא
יהיו נפילות עם הידידה..
מה שבטוח אחרי המועדון אני אסע לידידה
מניח שאולי אלך לבדוק את המקום בעצמי באמצע שבוע בכדי שלא
יהיו נפילות עם הידידה..
מה שבטוח אחרי המועדון אני אסע לידידה
מועדון חשפניות עם ידידה
5אן אתה בונה על הפוסיקט ביום שישי, מאוד מאוד מומלץ שתזמין מקומות דרך הטלפון אחרת לא משנה מתי תגיע אתה עלול למצוא את עצמך מחכה בחוץ כמעט עד שעת הסגירה, מה גם שאומרים לך שאם אתה רוצה להיכנס אז זה רק בעמידה (כאילו מה לעזאזל?!).
הנבלות בכניסה מכניסים קודם כל את כל מי שהזמין ואפילו מחכים לכמות אנשים שהזמינו מקומות מראש (למרות שהם מאחריים בשעתיים משעת הפתיחה) ורק אז יחשבו על להכניס אותך וזה במידה ואתה עם כמה אנשים, ולא עם בן אדם אחד.
כמעט הלכתי מכות עם השומרים שמה בגלל האטימות שלהם
בהה, רק עכשיו שמתי לב לתאריך חחחח טוב נו אם זה יכול לעזור
הנבלות בכניסה מכניסים קודם כל את כל מי שהזמין ואפילו מחכים לכמות אנשים שהזמינו מקומות מראש (למרות שהם מאחריים בשעתיים משעת הפתיחה) ורק אז יחשבו על להכניס אותך וזה במידה ואתה עם כמה אנשים, ולא עם בן אדם אחד.
כמעט הלכתי מכות עם השומרים שמה בגלל האטימות שלהם

בהה, רק עכשיו שמתי לב לתאריך חחחח טוב נו אם זה יכול לעזור