טוב . לאחר שהייתי בשלישייה עם נופר וסנדרה המתוקות, הלכתי לאכול משהו ו... אין חדש
... שוב פעם חרמן.
אגב, למי שרוצה לקרוא על השלישייה הכיפית הזאת - יש דיווח בשרשור זה:
![]() |
נופר – סטודנטית מאהבת סקסית ומסעירה |
אז כמו שאמרתי - חרמנותי הציקה לי(שוב) והחלטתי ללכת לעוד איזו פרטית שווה. התחלתי עם הטלפונים. הפרטיות שסומנו על ידי לא היו פנויות/לא ענו לצערי(מישל, מאיה מיד 2, ליאן מפורום המסזי'ם, ועוד כמה...), ועברתי לתיקתוקיות. התקשרתי ללה-גרדיה ואמרו שרק אלין נמצאת.... כבר הייתי אצלה ולא התלהבתי. התקשרתי לבן-יהודה 38 ואמרו שמיקה/מיקי(על "ההבדל" בשמות אפרט בהמשך), הדס, וויקי(חדשה), מיכאלה וירדן נמצאות.
מאחר ואף אחת מהפרטיות "המסומנות" שלי לא ענו, החלטתי ללכת לבן-יהודה ולבדוק את הסחורה. נכסנתי לחדר ההמתנה ואת פניי קיבלה מיקה או מיקי. , בערך 174 ס"מ, בלונדינית בהירת עור, ומלאה מאוד בגוף על גבול השמנה. חזה די גדול. כששאלתי מה שמה אמרה שקוראים לה בשני השמות האלה וזה לא ממש משנה לה. לגבי גילה - ניראית בסביבות ה-25 פלוס מינוס.
כאן אני רוצה להעיר הערה: אני באמת לא בטוח שמיקה זו מיקי ש-MOSHE_60ֹ דיווח עליה. לפי התיאור החיצוני שלו הן ממש דומות, אך מיקה אינה ישראלית(לפי המבטא הדי ברור שלה) לא עושה אנאלי ולא מאפשרת גמירה בפה בניגוד למיקי שעליה דווח בתחילת השרשור. אם מדובר באותה בחורה סבבה, ואם לא - איתכם הסליחה חברים. אני באמת לא בטוח, ולא רציתי סתם לפתוח שרשור חדש. יכול להיות כמובן שזו אכן אותה בחורה שרק הציבה לעצמה גבולות חדשים... לא סגור על זה...
אוקיי. בשלב זה עדיין לא החלטתי וביקשתי לראות עוד בנות. נכנסה וויקי החדשה. רוסייה גבוהה(בערך 173 ס"מ), ניראית קצת מבוגרת בפנים, גוף סבבה הייתי אומר עם טיפה בשר. בכללי לא נראתה לי, וביקשתי לראות עוד. נכנסה הדס האתיופית. נמוכה מאוד... פחות מ-160 ס"מ, שמנמנה על גבול השמנה, ניראית גוצית כזאת עם ירכיים רחבות במיוחד. הלאה. נכנסה ירדן המפורסמת. גם הקומפקטית הקטנה הזו היא לא לטעמי, ואת מיכאלה הגבעולית(שגם הייתה במשמרת אותו ערב) כבר ראיתי פעם וממש לא התלהבתי, אז החלטתי ללכת על מיקה שבינתיים נכנסה עם לקוח אחר. החלטתי לצאת החוצה להתאוורר קצת ולחזור עוד איזה חצי שעה.
יצאתץי, ניסיתי שוב לעשות כמה טלפונים לפרטיות השוות שמסומנות אצלי... ללא הצלחה, וחזרתי לתיקתוקיית בן-יהודה לראות אם מיקה כבר התפנתה. הוכנסתי לחדר ההמתנה, וכבר מבחוץ אני שומע את הפקידה שמבקשת שיקראו כבר למיקה כי נגמר הזמן. הצצתי בשעוני - עברו כמעט 40 ד' מאז שהיא נכנסה עם הלקוח לפניי
. כבר סימן טוב שמראה על זה שהיא לא מתקתקת
.
סוף סוף הגיעה לחדרי אך הבהירה לי שמוצצת רק עם קונדום. לאחר דין ודברים שכללו הבטחה שלי לרחיצה יסודית של ה"מקומות האסטרטגיים"
ניאותה להסכים למציצה בלי קונדום
. כבר מההתחלה עשתה עליי רושם של בחורה חביבה, מתוקה, ומאוד שירותית. כל ההסברים שלה היו אדיבים וסבלניים ובכלל עשתה רושם של בחורה נחמדה מאוד. לא משהו נפוץ בתיקתוקיות מסוג זה.
אוקיי. 150 לבחורה, 100 לפקיד המלונית, ועליתי לחדרה כשהיא מבקשת ממני להמתין שתביא סדין חדש. נכנסתי לחדר. די מרווח ונקי הייתי אומר. סרטי פורנו מוקרנים על המסך שתלוי על הקיר, מוזיקה נשמעת ברקע. נכנסתי להתקלח, הבחורה בינתיים חזרה ופרסה את הסדין על המיטה. יצאתי התנגבתי, וכשהיא התפשטה אכן שמתי לב שהיא נוטה יותר לכיוון השמנה מאשר מלאה, אבל שיהיה...
קצת הופתעה שבחרתי בה מכל "הרזות"(ירדן, וויקי ועוד) שהיו למטה. הסברתי לה שאני אוהב שיש מה לתפוס(אבל לא רציתי להעליב אותה ולומר לה שאצלה יש כבר יותר מדי מה לתפוס
וזה כבר חורג מאוד מהטעם שלי). בכלל, לטענתה עלתה 10 ק"ג במשקל לאחרונה ומנסה דיאטה כדי לרזות... טוב. לפחות מנסה. צחקה איתי ואמרה שלמרות ניסיונותיה אין ממש תוצאות...
נו... לא צריך להיות תזונאי או דיאטן כדי לראות ולהבין את זה.
היה בהתחלה גם קטע הזוי שיצאתי מהמקלחת והיא שואלת:"אתה שוטר במקרה?" הסברתי לה שאני ממש לא שוטר ומאיפה בכלל צצה השאלה הדבילית הזאת
. ענתה שאני נראה טוב
ומדבר בכבוד
ואין הרבה לקוחות כמוני. אבל יש שוטרים שבאים לשם - לדבריה - כלקוחות ונראים ממש טוב ולכן חשבה שאני שוטר
קטע הזוי כבר אמרתי?
חחחחח...
בסוף נרגעה שהבינה שלא עומד מולה איזה איש חוק אלא לקוח רגיל מהשורה
.
טוב. שאלתי אם אפשר שני מספרים אמרה שאם אני אספיק - אז בכיף. עברנו למיטה כשאני נשכב ומאפשר לה ללקק אותי בגוף ולרדת לאט לאט לכיוון הזין. התחככה עם שדיה בכלי שלי במשך כמה ד' על איברי שהזדקר במהירות, והחלה בליקוקים עדינים ומגרים לכל אורך הזין עם התמקדות בכיפה
. בהחלט יודעת את העבודה
. החלה למצוץ, לשחק בביצים ואף ללקק אותם באיטיות. ביקשתי ממנה שנעבור ל-69. עברה כשישבנה הגדול והעסיסי נמרח על פניי. המשיכה במציצה שלה, ואני ירדתי קצת על הכוס והתחת שלה(חלקה לגמרי למטה ונקייה. גם מריחה טוב
). להחדיר אצבעות היא לא מוכנה וגם לא לגמירה בפה. על אנאלי לא שאלתי.
ביקשתי שתעבור חזרה להיות מולי ושתמשיך במציצה המעולה שלה וכך עשתה. יש לציין שלאורך כל האקט הייתה סבלנית, נעימה מאוד, ופתוחה כמעט לכל בקשה. המשיכה במציצה המעולה שלה, ביקשתי שתרד עוד קצת למטה, והיא החלה ללקק את מפשעתי ולשחק בחור בתחת שלי עם האצבע.
הסתובבתי לדוגי, היא הבינה את הרמז, והחלה לשחק בחור התחת שלי ובאשכיי, למצוץ מלמטה ולקחת את הביצים בפה, ולבסוף - "רימינג לייט"(בלי חפירות לשון יסודיות, יותר ליקוקים כאלה על פי הטבעת), שעשתה לי במשך כמה ד'. שוב הסתובבתי, נתתי לה להמשיך למצוץ וללקק עוד קצת, עד שביקשתי קונדום ושתעלה עליי. הלבישה קונדום, והחלה לרכב עליי. רכבה קצת באיטיות הייתי אומר, אבל ידעה לזוז פחות או יותר למרות משקלה הלא-נמוך בלשון המעטה
. בשלב מסויים אחזתי בתחת העסיסי שלה וזיינתי אותה מלמטה, עד שהחלטתי להפוך אותה למיסיונרית.
הפכתי אותה לתנוחה זו, התחלתי לפמפם, והיא הרימה את רגליה מעט לצדדים. הדבקתי לה איזו צרפתית קטנה(לא ממש התנגדה), וביקשתי ממנה להתהפך דוגי. הסתובבה, חדרתי אליה כשאני אוחז בחוזקה בתחת הגדול והעסיסי שלה(אגב, למי שמעניין/מדליק אותו - יש לה קעקוע חמוד בגב התחתון) והתחלתי לטחון אותה מאחור. זיינתי אותה באגרסיביות תוך שאני מוסיף כאפות על התחת הגדול שלה, ולקול גניחותיה גמרתי בעוצמה.
נשכבנו לנוח, ושאלה אותי אם אני רוצה מסז' נחמד כי יש לנו עוד זמן. בכיף. למה לא? כמו שכבר זיהיתי בהתחלה - הבחורה ממש לא תקתקנית ונותנות ללקוח את מלוא השירות והזמן שהגיע לו
התחילה במסז' חפיפי מאוד ולא מקצועי, שכלל יותר מריחות סתמיות של שמן על הגב ולחיצות פה שום. אבל בשביל אתנחתא קלה לקראת מספר 2 זה היה נחמד בסה"כ
.
החלטתי לעבור למספר השני וביקשתי להשתשפף על ישבנה ולגמור כך. הסכימה בשמחה, מרחה ג'ל על חריץ התחת שלה, ונשכבה על הבטן. התחלתי לשפשף, כשבאמצע אני מפסיק ומורח עוד ג'ל על התחת העסיסי שלה, וככה המשכתי עוד כ-5 דקות על להשפרצה שהתפזרה על כל גבה כמעט עד לשיער.
קמנו, היא נכנסה להתקלח ואני אחריה. לכל אורך המפגש הייתה מאוד חברותית, ובסה"כ השרתה אווירה נעימה ורגועה. באמצע המקלחת נשמע הפעמון. עברו בערך 30 דקות פלוס. הייתי שם - כולל מקלחת לפני ואחרי - קצת יותר מ-40 ד' ללא שום לחץ של זמן מצידה!
סיימתי להתקלח, התנגבתי והיא יצאה בינתיים להביא משהו. חזרה, ליוותה אותי למדרגות תוך שהיא נפרדת ממני בנישקה ואומרת:"אתה בחור יפה. אל תבוא לפה יותר. אלה שבאים לפה זה בד"כ אנשים שלא יכולים למצוא זיון בחייהם האישיים. אתה - כמו שאתה נראה - יכול בקלות למצוא מספיק סקס וגם איזו חברה קבועה שתהיה לך. אני אשמח אם תחזור, אבל לא נראה לי שאתה צריך". טוב. לא רציתי להתווכח איתה, ולהסביר לה שבלי קשר אני אוהב לגוון, וכך גם עוד לקוחות שבאים לשם, וזאת בנוסף לסקס בחייהם האישיים. הודיתי לה בחיבוק חם+נשיקה צרפתית קטנה, ונפרדנו לשלום.
לסיכום: בחורה נחמדה מאוד, שירותית, נעימה, יודעת את העבודה, לא לוחצת בזמן וחברותית מאוד. עם זאת - מומלצת רק לאוהבי ז'אנר המלאות מאוד על גבול השמנות. אני אומנם נהניתי אך לא אחזור אליה. לא מתחבר לז'אנר הזה. אך למי שאוהב היא מאוד תתאים.
המשך שבוע נעים לכולם.