כ שלום לכולם אנג’לינה - דיווחים - דף 9 - סקס אדיר

שלום לכולם אנג’לינה - דיווחים

81

ידידי היקר ש.........א............פ.................ו לך

וכמובן לאנגלינה כי התיאור שלך לא היה יוצא מוצלח ביותר ללא הגברת

שהייתה במחיצתך אז שאפו לשניכם

אין ספק שלא נאה ויאה לאמר V היא פשוט

בליגה של טלי למרות שעדיין לא חויתי וטעמתי את טם תאוותה של אנגלינה

אנגלינה שאפו

ולך ידידי שתמיד אבל תמיד תישאר חרמן ובציעועיסט מעולה

83

יוניקורן הגדול - כמו תמיד אצלך, אחלה דיווח מפורט ומחרמן כאחד, שבהחלט ממחיש את החוויה הנפלאה שהפצצה האקזוטית הזאת מעניקה(מי כמוני יודע).

כמו שאמרתי לך ונוכחת לדעת - אותה פצצת סקס חושנית ומטריפה שהכרת אז, שרק השתבחה ונהייתה סקסית ומדהימה עוד יותר. גם אני שמח שהיא אימצה כמה דברים טובים מטליהמלכה המהממת, ואכן גישתה הפכה טובה ונינוחה יותר, אם כי בסקס היא רק נהייתה פראית ויצרית יותר... גרררר...

תאמין לי שאני מכיר מקרוב את כל הפראות והחושניות האדירה שלה, ויודע היטב שהיא ממש מסוגלת להטריף כל גבר במיטה ובכל מה שמסביב(עושה טיזינג מעולה) ולמשוך אותו עוד ועוד לעירפול חושים משכר...

ולך, אנג'לינה הנסיכה - למרות שנפגשנו כבר... מי סופר? כל דיווח עלייך(בטח שמדובר באחד כמו יוניקורן) רק מגביר את הרעב שלי(שרק גובר ממפגש למפגש) אלייך ולטירוף היצרי שאת מעניקה. מבטיח לבוא לבקרך בקרוב יפייפיה! מת עלייך!

zooz

85
הייתי אצל אנג'לינה, כל מילה שאכתוב לאחר התשבוחות שכבר שיבחו אותה לא תצליח לתאר את גודל החוויה.
ברצוני להוסיף פרט אחד שבו אנג'לינה נתגלתה כנסיכה עם אופי אנושי להפליא: נוצרה בינינו אי-הבנה אשר לגביה הגבתי בהודעה אישית לאנג'לינה, תוך שאני מאפשר לה "לנפנף" אותי או לחזור אלי טלפונית או בהודעה פרטית:
רק נסיכה אמיתית עם אופי מלכותי כמוה היתה יכולה לחזור טלפונית ולפתוח את השיחה בהתנצלות.
כל הכבוד!!!
אוהב חזה קטן ובתולי.

86
היי חברים יקרים... נהנת נהנת... עושה חיים
בכל אופן על מנת להיות יותר ענייניים בהודעות.. יום חמישי הזה אני פנוייה למפגש או שתיים
תתמקדו על יום חמישי שאר הימים כבר נראה בהמשך...
אוהבת אוהבת ....

אנגלינה
הנסיכה
נ.ב
בשביל להיות נסיכה אני צרכה מלך... כולכם פה מלכים

88

גם אני טעמתי השבוע מהגן עדן, ולא יוצא לי מהראש המושלמות הזאת, ומזה הסקתי שתי מסקנות

א' שיבוט גנטי ראשון היעיל ביותר בעולם שיעשו זה לאנגלינה !!!

ב' אם זה שהבטיח לשאהידים 70 בתולות בגן עדן היה מכיר אותה, היה מסתפק באחד כמוה ולא צריך שבעים בתולות

ורק שתדעו אם היא תמכור חופשי חודשי היא לוקחת את אגד בהליכה

89

אני לא רוצה להלאות אתכם בתיאורים מיותרים, כי כולם יודעים מי זאת אנג'לינה, אני אספר ממש בקצרה..

נפגשתי עם אנג'לינה בתחילת השבוע בביתה בר"ג, התקשרתי, מיד ענתה, אמרה שהיא מתארגנת ולאחר כמה דקות התקשרה שוב וביקשה שאכנס.
כשנכנסתי, פתחה את הדלת כשהיא מאחוריה, לא ראיתי עדיין את פניה היפות !! צעדתי צעד נוסף ולפניי התגלתה בחורה שחומה, שיער בצבע חום עד הכתפיים, יפה מאוד עם חיוך קצת ביישני.

קניתי לאנג'י בונבוניירת שוקולד קטנה בלגית באחת החנויות בת"א, מסרתי לה, היא מאוד התלהבה מהשוקולד והודתה לי.

בית מאוד מאוד מסודר ! ומטופח !! אנג'י הציעה לי לשתות קולה וישבתי על הספה בצד השמאלי של הבית, התחלנו לדבר קצת, לאחר מכן הלכה להתקלח ולהתארגן, וואלה לא היה משעמם בינתיים לצפות ב MTV בטלויזיה, עם השיר היפה של ג'יימס בלאנט (1973).

אנג'י בדיוק חזרה ונכנסתי גם להתקלח, כשיצאתי מהמקלחת נכנסתי לחדרה, חדר קטן ויפה, מיטה טובה ואווירה מעולה ..אנג'י נכנסה וכיבתה קצת את האור, ביקשה ממני לשכב על הבטן, והחלה לעשות לי מסאג' מפנק ! לאחר מכן מיד עברנו למס' הראשון, אנג'י שכבה וירדתי לה לאט לאט תוך כדי ליקוקי חזה, ועברתי עם הלשון בכל הגוף של אנג'י כדי לטעום אותה, מה אספר לכם היה מאוד טעים !!

ירדתי עוד קצת וליקקתי את האיזור שבין המפשעה לירך, אנג'י מאוד רגישה באיזור, אז מיד עברתי ללקק את הדגדגן ...אנג'י עזרה עם ידה....לאחר מכן שכבתי על הגב, אנג'י עם גבה אליי תוך כדי שפשוף הכוס שלה בכתפי עשתה לי ביד, מה אגיד לכם...גמרתי תוך חצי דקה !!
לא זכור לי שגמרתי כל כך מהר עם מישהי, להוציא את הגמירה עם דניאל (נ) ..

אנג'י מאוד נקייה ומסודרת, ניקתה אותו עם ממחטות לחות שהיו ליד המיטה, שכבנו אחת לצד השני, דיברנו קצת ומיד עברנו למספר 2 ..אנג' ביקשה לעזור לעשות לה ביד, תוך כשהיא מאוננת לעצמה ואני עוזר לה ...עד לגמירה..לאחר מכן אנג'י ירדה לי בעודה עושה לי ביד..
מיד הלבישה לי קונדום, עלתה עליי תוך כדי רכיבה עם זיון חזק ואגרסיבי, היה מדהים !!!..לאחר מכן אנג'י חזרה למצב כשהיא עם הגב אליי ממשיכה לעשות לי ביד ולמצוץ עד שגמרתי בפעם השניה, הפעם לקח יותר זמן בערך חצי שעה +-

אנג'י הלכה להתקלח, לאחר מכן גם אני נכנסתי להתקלח, כשיצאתי מהמקלחת, נפרדנו לשלום עם נשיקה.

שורה תחתונה, אנג' בהחלט בחורה יפה, היה כיף, אני עוד אחזור !!!

LifeStyle2009-7-14 18:36:30
התחלתי את דרכי כגוזל, השמוליק החל לגדול, כעת אני טוחן וטוחן.. וכשאגדל אלמד להיות טבח...

90
היה לנו את העונג לבלות עם אנג'לינה לאחרונה
ואכן מדובר על בחורה מיוחדת ומעניינת שכשאתה איתה חשוב לה שתרגיש טוב איתה.
כהרגלינו לא נרחיב על הפרטים בינינו לבינה Embarrassed
נפרדנו מאנג'לינה עם חיוך על הפנים וזה כבר מסביר הכל.

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”