כ נופר – סטודנטית מאהבת סקסית ומסעירה - דף 7 - סקס אדיר

נופר – סטודנטית מאהבת סקסית ומסעירה

64

דיון זה הועבר לפורום הפרסומי וינעל בקרוב ...

המשתמשת nofar, נרשמה לפורום ועברה שיחות אימות עם ההנהלה.

נמתין לה בסבלנות שתפתח דיון עצמאי חדש בפורום הפרסומי ותציג את עצמה.

חן חן ...

[QUOTE=UNICORN]

שלום חברים

קיבלתי את ההודעה האישית הרצ''ב בפרטי מנופר וביוזמתה , ומבלי שפניתי אליה לבירור נושא אמיתות התמונה ....
מצאתי לנכון להביא את ההודעה לידיעת החברים בפורום הציבורי , וכמובן בהסכמתה של נופר ....וההודעה מדברת בעד עצמה

לא נותר לי אלא הודות בכך שאכן זו לא נופר בתמונה המדוברת ותודה לטוחן חד-העין על גילוי האמת וכל הכבוד לו על החתירה וההתמדה מצידו לשיכנוע בצידקת טענותיו , רק אומר שוב שלא היתה לי שום סיבה לא להאמין לנופר בסיטואציה שבה הייתי איתה ....אני אדם שנותן אמון בסיסי והתחלתי באנשים חדשים שאני פוגש ובפרט במין הנשי ..... האמון הבסיסי בן אנשים הוא ערך מוסרי נעלה בעיני ואני חושב שכך צריך לנהוג בין בני אדם

אני מקבל את התנצלותה של נופר ואני מבין את המניעים שלה בהסתרת האמת לאור עיסוקה והצורך בדיסקרטיות .....אין לי שום רגשות זעם כלפיה ואני רואה את הענין כסגור ....

אז נמשיך בעיסוקנו החביב והממכר בפורום הזה וגם מחוצה לו ולהתראות עד לעונג הבא ....

יוניקורן

וזו הודעתה של נופר אלי בערוץ הפרטי .........

[Quote=nofar]

מרגישה כי אני חייבת לך התנצלות באופן אישי...ואם לא תקבלה אבין

להזכירך עד שהגעת לא הייתי חשופה לפורום ולא ידעתי על קיומו(לכן הרשתי לעצמי לחשוף פרטים אישיים שלי)

בניתי סיפור כיסוי בנוגע לתמונות כי היא באמת מאוד מאוד דומה לי.

התמונות שהציג הטוחן הן אמיתיות וצולמו בתחילת דרכי (כשעבדתי בדירה לא פרטית. שכיום נמצאת בלה גרדיה)

כמו שהבנת האינטרס הראשון שלי הוא הדיסקרטיות(ואני מודה לך שלא חשפת כלום מפרטי שיחתנו)

לא הייתה לי מטרה לשקר פשוט לשמור על מקסימום דיסקרטיות ,התמונה כמעט זהה ואף לקוח לא טען כי היא אינה אני.

אם הייתי חושבת שיש בזה להזיק למישהו לא הייתי עושה כן.מה גם שהתמונה בדיוק משקפת את מבנה גופי

וההתנצלות מגיעה לך כי לאור שאר שיחתנו(שהכל אמת)האמנת שזו אני וננזפת בפורום בגיני ועל כן הסליחה.

בפירסומיי בקרוב ישונה ל"תמונה דומה להמחשה"

אשמח לראותך

[/QUOTE]

[/QUOTE]

19LOLx82009-7-7 11:36:42
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

65
חברי הפורום הנכבדים.
אני כאן כדי להתנצל, כי גם אני נפלתי ברשת השקר הזו ע"י נופר, וגם אני לצד יוניקורן ערבתי לאמיתות התמונות של נופר.
כתבתי לה בפרטי מה אני חושב על העניין הזה...

להבא, מבטיח להביא הוכחות !
זהו, מקווה שאמינות שמי לא תוכתם בגלל זה.
Chikita, if you haven't been touched by a Latino Lover before, you're still a virgin in so many ways

66

חוליו

התנצלותך מתקבלת. אין ספק שעשית זאת מתום לב ולא מכוונת זדון וגם אין לי ספק שהיתה לך כוונה טובה. בוא לא נשתמש במילים בוטות כמו : גם אני נפלתי ברשת השקר הזו ע"י נופר - בוא נאמר שגם אתה נפלת במלכודת ההטעיה.

המשך לזיין ולהביא לנו דווחים אמיתיים מהשטח.

68

ערב טוב,בחרתי לפני שאציג עצמי לסגור עניין התמונות כיוון שהוצפתי טלפונים ארסיים בגין"חוצפתי".

כל האמצעים מקדשים את המטרה.(כל עוד אפאחד לא נפגע! המטרה להגיע ליעד בשיא בדסקרטיות ואז לפרוש להמשך חיי)

שמירה על דסקרטיות הכרחית למי שלא רואה עצמה חושפת בפני מכריה את עיסוקה....שרואה עצמה באיזשהו שלב שמה פרק זה מחייה מאחוריה כעוד חוויה בחיים. התמונה אינה אמיתית אך משקפת באופן מוחלט את קווי מתאר גופי וישבני ,שיערי וכו' (לא היה כמעט מי שפקפק)

אני מצטערת רק על כך שיש שרואים בסיפור הכיסוי שלי לגבי התמונות פגיעה אישית אז מתנצלת מעומק ליבי. ורק זיכרו שהדיסקרטיות חשובה גם לכם ולכן הרבה פעמים מגיעים בשמות בדויים,מיספרים חסומים.ועוד אלף סיפורי חיים לא קשורים...וזה בסדר.

מי שהיה יודע מה אני מציעה!!!

אני כאן לתת שירות. ואני משקיעה בלקוחותיי את המירב בהנאה וסבלנות ומי שחושב שעניין התמונות כ"כ קריטי לו ומעלתי באמונו ושלכן אני לא ראויה שיוותר מראש על הביקור ויפסיד....

אעלה בשבוע הבא פרסום מפורט על השירות וכו'(לא אענה לה"פ מפאת לחץ הזמן לפני בחינות.וחוסר נגישות לנט)

עם המון ונשיקות. נופר

קודם כל להיות בנאדם!!להאמין בטוב ולשאוף להכי גבוה...

----050-6884710----

70

נופר החליטה להצטרף לפורום וניתן להמשיך לדווח בדיון שלה בפורום הפרסומי:

נופר- מאהבת פרטית! בוגרשוב-ת"א

כמו כן ניתן להתכתב איתה ישירות בהודעות פרטיות

19LOLx82009-7-14 17:47:12
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

חזור אל “המחסן המוסתר”