כ יובל מעסה פרטית בצפון - תא [לשעבר מארלוזרוב ברג] - סקס אדיר

יובל מעסה פרטית בצפון - תא [לשעבר מארלוזרוב ברג]

1

מחיר 250 ש"ח שירות חצי שעה בול הכולל מס"ז , אבנים חמות +בודה+ הרפיה . ליובל ( בחורה) יש חזה מדהים

היא קצת יותר מלאה מאשר תמונה אך לא שמנה כלל והחזה שלה אפילו יפה יותר מאשר בתמונה.

אך לפחות אלי הרגשתי שהחיוך שלה הייה מאוד מאולץ וזה קצת הפריע לי. בכל מקרה כששאלתי לגבי אקסטרות הגברת הודיעה לי שסקס היא מבצעת רק תמורת אלפיה. בשלב זה לא בדיוק התחשק לי להכנס ל מ"ומ עם הבחורה אז המשכתי עם הפינוק ובסוף קיבלתי בודי והרפיה + מיזמוז השדיים שלה. כפי שאמרתי השדיים שלה מהממים לטעמי אך בכל זאת, בשביל חצי שעה מסז + הרפיה לדעתי המחיר מוגזם. לא יוודע, אך אני מתחיל לקבל את הרושם שמסז אירוטי משול לחצי הריון , או שיש העושות מסז ממש טוב כמנה עיקרית או שיש הטובות בסקס מלא ומסז בצידו . כנראה שאני צריך להחליט אם אני רוצה להרפות שרירים או לתפוס זיון. נראה לי שבמסז כדאי להתמקד בהרפית שרירים במקום לשלם עוד תוספת של 100-150 שח בשביל איזה הרפיה מסכנה של כמה דקות.

מה דעתכם.

_______

19LOLx82010-10-01 13:29:40

2

השאלה לדעתי האם הגברת נראת טוב משמעותית מאלה שמציאות גם מסג , גם מציצה וגם סקס

הרי המחיר מתומחר ע"פ מראה הבחורה מביחה סקסית ויופי ,שירות ואכות .

זה שהבחורה רוצה אלפייה בשביל סקס לא אומר שהיא לא שווה את החבילה שמוצעת.

איך היה המסג? ע"פ המודעה ביד 2 המסג מושקע בשילוב אבנים חמות וכו

לפי תאורך היא נראת טוב מצוידת בשדיים מדהימים , כך, שאם המסג המושקע אכן מושקע , יודעת להרפות ,

אז המחיר בהחלט נשמע סביר .

השאלה גם אם אתה רוצה עיסוי משחרר ומושקע ובסוף הרפייה חזקה תוך כדי מיזמוזים - זה אחלה לדעתי - גם סוג של פינוק שאני מאוד אוהב.

לכל אחת הפלוסים והמינוסים ופונקציית המחיר בנהם..

קח בחשבון שמסג טוב וזיון טוב ובחורה שווה באמת- אין ב250 ע"פ ניסיוני והייתי שמח לדעת אם יש .

בא לי לדגום אותה.. ממליץ?

לפעמים צריך הרבה לדגום עד שמוצאים אותה פתאום...

4
[QUOTE=חולה מיזמוזים]

השאלה לדעתי האם הגברת נראת טוב משמעותית מאלה שמציאות גם מסג , גם מציצה וגם סקס

הרי המחיר מתומחר ע"פ מראה הבחורה מביחה סקסית ויופי ,שירות ואכות .

זה שהבחורה רוצה אלפייה בשביל סקס לא אומר שהיא לא שווה את החבילה שמוצעת.

איך היה המסג? ע"פ המודעה ביד 2 המסג מושקע בשילוב אבנים חמות וכו

לפי תאורך היא נראת טוב מצוידת בשדיים מדהימים , כך, שאם המסג המושקע אכן מושקע , יודעת להרפות ,

אז המחיר בהחלט נשמע סביר .

השאלה גם אם אתה רוצה עיסוי משחרר ומושקע ובסוף הרפייה חזקה תוך כדי מיזמוזים - זה אחלה לדעתי - גם סוג של פינוק שאני מאוד אוהב.

לכל אחת הפלוסים והמינוסים ופונקציית המחיר בנהם..

קח בחשבון שמסג טוב וזיון טוב ובחורה שווה באמת- אין ב250 ע"פ ניסיוני והייתי שמח לדעת אם יש .

בא לי לדגום אותה.. ממליץ?

[/QUOTE]

תראה, הבאתי את דעתי , לי היא לא מתאימה? היא בחורה נאה והחזה שלה יפה גדול וטבעי. היא עדיין לא בר רפאלי.

קח בחשבון שאם הייתי אצלה חצי שעה בדיוק כולל מקלחת אז כלמסז בתנאים האילו יכול להיות מקסימום בסדר אך לא מושקע. אפשר לקבל מסזים כולל אבנים חמות דרך קופת חולים בלי כל הקטע של הסקס כמובן, ויש אפשרויות כאלה באלטרנטיבי בי2 ב 120 עד 150 ש"ח . התחתונים נשארים עליך כמובן אך משך הזמן הוא ארוך יותר אז השרירים משתחררים באמת. איך אגיד את זה אחרת, עיסוי של 20 דקות נטו משול לחצי הריון כי בקושי היה שם חצי זיון , וגם זה לא.

בקטע ה"בריאותי פרופר כמובן שיש טובות ממנה ולהרבה יותר זמן. השאלה האם שווה לך לשלם יותר רק בגלל שהיא כוסית ואפשר למשש לה את השדיים 2 דקות עד שהיא מבצעת בך הרפיה. לדעתי לא שווה אך אם אתה בקטע של יופי, לך על זה כי התאור שלה די קרוב למקור.

אני שייך לזן שמעדיף שישקיעו בו קצת יותר אפילו אם זה בא על חשבון היופי החיצוני של הבחורה.

רימינג מעשי2009-7-6 20:44:42

5

שמע אחינו ..

נכון שחצי שעה ברוטו הופכת ל18 דק בערך נטו ולפעמים אולי טיפה פחות אבל.. זה מה יש , כי יש לך רק 30 דק.

אגב יש בחורות שימשכו איתך מעט יותר , זה מאוד תלוי בכמיה , בזמן של הגברת , בשרות שלה.

תשתדל להתקלח לפני , על מנת שהמקלחת אצלה תהיה מהירה מאוד ותחסוך עוד 3-4 דק לפחות של מסג' .

אין מה לעשות .. בקופת חולים זה קופת חולים ובשביל לראות לגעת להנות מגופה היפה כהגדרתך אתה משלם עוד 100-120 ש"ח , ואם אתה נהנה בכללי זה מצוין , אם לא כפי שהבנתי אז בשביל מסג' טוב לך לקופת חולים ובשביל מציצה זיון חירומונים ליקוקים - לך לבחורה מהסוג הזה ותהנה מכל העולמות ,

חיים פעם אחת ...

נ.ב אני בכל זאת רוצה לדגום אותה כי אני חולה על שדיים גדולים ...

לפעמים צריך הרבה לדגום עד שמוצאים אותה פתאום...

6
[QUOTE=חולה מיזמוזים]

שמע אחינו ..

נכון שחצי שעה ברוטו הופכת ל18 דק בערך נטו ולפעמים אולי טיפה פחות אבל.. זה מה יש , כי יש לך רק 30 דק.

אגב יש בחורות שימשכו איתך מעט יותר , זה מאוד תלוי בכמיה , בזמן של הגברת , בשרות שלה.

תשתדל להתקלח לפני , על מנת שהמקלחת אצלה תהיה מהירה מאוד ותחסוך עוד 3-4 דק לפחות של מסג' .

אין מה לעשות .. בקופת חולים זה קופת חולים ובשביל לראות לגעת להנות מגופה היפה כהגדרתך אתה משלם עוד 100-120 ש"ח , ואם אתה נהנה בכללי זה מצוין , אם לא כפי שהבנתי אז בשביל מסג' טוב לך לקופת חולים ובשביל מציצה זיון חירומונים ליקוקים - לך לבחורה מהסוג הזה ותהנה מכל העולמות ,

חיים פעם אחת ...

נ.ב אני בכל זאת רוצה לדגום אותה כי אני חולה על שדיים גדולים ...

[/QUOTE]

חולה מיזמוזים מה אתה רוצה שאני אבצע חארקירי או שאקפוץ על רגליך. אתה כל כך משוכנע שזה מתאים לך , אז לך על זה. תאמין לי שלא נולדנו תאומים סיאמים ואין לי בעיה אישית שלאחרים חושבים או שיש להם טעם שונה ממני. הרי כל המטרה של ביקורת , גם שלי, היא שכל אחד יקח את המידע לאן שמתאים לו. בשבילי 18 דקות נטו של שירות משול לתיקתוק ולא משנה עם זה זיון או עיסוי ולכן אני מוכן להתפשר על מראה חיצוני או גיל על מנת לקבל שירות מושקע בטווח מחירים של 200 עד 400 ש"ח שזה אומר 45 דקות של פעילות נטו מינימום, אבל אם אתה רואה זאת אחרת ,לך על זה בכיף . אולי תזרום איתה יותר טוב ממני ותגלה שם איזה אוצר גלום.

דרך אגב , אני ממש לא טירון בעסק אז תאמין לי שאני מתקלח לפני.

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”