כ אורן מתלבט ... - סקס אדיר

אורן מתלבט ...

1

Unicorn, תודה על דברי העידוד. כמובן שאין לך ספק שאני גם קורא בעקביות את דיווחיך המפורטים והכתובים כהלכה.

קיימת לי תמיהה/שאלה שאני עדיין לא מוצא לה תשובה מספקת. האם גם אצלכם יש חשש מתמיד מפני - חס וחלילה - הידבקות במחלת מין?

נכון - ישנן אמצעי זהירות וספרות עניפה שעל-פיה ניתן "לנחש" מתי הסיכון גבוה יותר, ומתי נמוך יותר. אבל, בכל-זאת, ולפחות לגבי הנשואים, האם כאשר אתם חוזרים לאשה, אין את החשש הזה, שמא תדביקו אותה? ואני כבר לא מדבר על החשש, שמא אתם עצמכם תדבקו במשהו רציני יותר ממחלת מין "קונבנציונלית" (דהיינו HIV).

אני למשל מודה כי היו לי כמה וכמה התנסויות של מציצה ללא קונדום. אבל באחרונה אני מוצא עצמי נרתע מכך יותר ויותר. אלוהים - אולי לא אדבק בHIV, אבל מציצה ללא קונדום מ"נערה עובדת" יכולה בקלות להעביר מחלות אחרות שיכולות לגרום לתעוקה/כאבים ותחושות מאד לא נעימות.

גם החשש הזה מפריע למעשה "לשחרור" המיוחל.

אורן

אורן מתלבט ...

2

אורן ידידי - כמי שקרוב לגילך (ולזה של ידידי יוניקורן) וכמובן גם באותו ססטוס - תראה - הסיכון תמיד קיים אם כי באחוזים נמוכים אבל בינינו - אם אתה נוהג ויוצא לדרך - האם אין סיכון שיקרה לך משהו בתאונת דרכים , לא עלינו ?? כבר ראיתי בימי חיי תאונות שאנשים איבדו את חייהם ולא באשמתם כך שבכל דבר בחיים קיים סיכון ובעיניי הסיכון להדבקות אצל נערה עובדת הוא קטן ושווה לקחת אותו אבל ......למה דיון זה צריך להיות בפוסט של שרון ?

אורן מתלבט ...

4

אורן אין על מה להצטער

עכשיו שמע אני מבין את חששותיך ואגדתך לחלוטין

אך דבר מה לי אליך

( ואני יתבטא בצורה חד משמעית על מנת שתבין)

הסיכוי שתדבק מבחורה אחרתשתבצע בך מין אורלי ללא הגנה

הוא כמו הסיכויישנחת עליךך פיל מהשמים

תרראה לכולנו יש חששות אפילו עם המין עם אותה בחורה יש לה הגנה אני מבין אותך לחלוטין

אבל אלה הם חששות בטחות שאם אתה עושה מין בטוח אין לך ממה לדאוג

מקווה שעזרתי

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”