כ זהירות - משטרה בבנקוק ספא בראשון - סקס אדיר

זהירות - משטרה בבנקוק ספא בראשון

1
הייתי בעבר לקוח קבוע בבנקוק ספא בראשון, היתה לי שם מישהי קבועה שלצערי הפסיקה.
בקיצור היא סיפרה לי שלפני כחודש המשטרה פשטה על המקום עצרה את הבחורות וגם את הלקוחות
היא אף פתחה להם תיק כי הם הודו בקיום יחסי מין.
אני לא מתקרב לשם מאז זה מסוכן לטעמי.
לידיעתכם ותיזהרו.

2

יאללה , שידחפו את האישום הזה אתה יודע לאן .

פעם לקחו אותי לתחנה ברמת גן אחרי שפשטו על זבוטינסקי 80 הזכור לטוב . השוטר נכנס לחדר בדיוק אחרי ששילמתי לבחורה והוא שאל אותי אם כבר שילמתי והלך להביא לי את ה 200 בחזרה

אחרי זה בתחנה שאלו אותי . מה באת לעשות ? ועניתי לזיין

וכמה שילמת ? 200 שקל

וזהו , שלחו אותי הביתה , מה זה החארטה הזאת חחחחחחח

4
[QUOTE=yoyo1970]

אחי ידידי או מה שתיקרא לזה

כל עוד לא תפסו אותך עם המכנסיים למטה אתה אפילו לא בגדר חשוד

מקסימום אפשר לקחת ממך את מספר הת"ז ולבדוק אם אתה אסיר נימלט אבל לעצור לקוח זה אסור ולא חוקי

[/QUOTE]

לא עצרו , עיכבו לחקירה . וזה מותר ללא סיבה עד 48 שעות .

בכל מקרה , בסך הכל היה סבבה ישבנו כל הלקוחות והזונות בחדר אחד עם החוקרים וכולם היו רגועים ולא היה הרגשה של בית סוהר . הייתי שם רבע שעה ועפתי לזיין בתל אביב

6

[QUOTE=astro]"לעכב" ללא סיבה, עד 48 שעות? אולי בסוריה.. [/QUOTE]

מה נתפסתם לזה ? אם שוטר רוצה למצוא סיבה לעצור אותך , אז הוא ימצא .

מה שאני מנסה להגיד זה שאולי אתם מפחדים משוטרים במצבים כאלה אבל אני לא . אני אפילו פעם חיכיתי מחוץ למכון עד שהם ילכו ונכנסתי שוב והבחורה המשיכה איתי עוד רבע שעה בלי כסף כי השוטרים הפסיקו אותנו באמצע

MOTI2009-7-11 23:13:48

8

אתה סתם מלחיץ כאן את החברים , ואני יכל לאמר כאן לכולם שלא כדאי לפחד מהמשטרה הם לא מחפסים את הלקוח הם מחפסים את הזונות ללא ת"ז ישראלית ואת האסירים הנמלטים זה בודאות וב-100% אז דורי אתה סתם אומר דברים שאין בהם שום אמת ואם אישתך שואלת איפה אתה אז תגיד לה שאתה בבית קפה - נו באמת חסר תירוצים מה אתה ילדון ?

לשוטרים אין מה לעשות רק לחפס אותך יש להם כל כך הרבה עבודת שטח שהם ממש לא מתעסקים בזה אם היו מתעסקים בזה אז כל הזונות רחוב היו היום במעצר ולא היו מכונים ודירות דיסקרטיות בישראל אז תחשוב קצת בהיגיון

שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”