כ הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ] - דף 2 - סקס אדיר

הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ]

11

משקפופר ידידי - ממש הוצאת לי את המילים מהפה. לא נותר לי אלא להסכים עם דבריך מילה במילה.

יניב - זכותך לחשוב ולהחליט מה שאתה רוצה. אבל ישנן דרכים מכובדות לבטא את זה ולא בצורה הבוטה שאתה בחרת לעשות. קצת ריספקט לא יזיק. מציע שאת כל המילים הבוטות תשמור בבטן לעצמך.

12
רותי, ג'ינג'ית יקרה,
עשו לך פה קבלת פנים מאוד לא יפה אבל אל תקבלי את הרושם הלא
נכון, יש פה בפורום גם הרבה מאוד ג'נטלמנים איכותיים.
אז אל תקחי ללב.

לגופו של עניין, לא כל אחת מתאימה לכל אחד ושכל אחד יעשה מה
שמתאים לו. בסופו של דבר מצביעים ברגליים (ובמה שביניהם)... 
אז אגמור בשיר מזמור

14
הרשמת אותי גם בהצגה הראשונית שלך וגם בתגובות הענייניות שלך לגברים הפוגעניים. יותר מכל הרשמת אותי בכנות דבריך כלפי עצמך. הצגת את הכל בלי לספר סיפורים ומעשיות ובלי לנסות לטייח עובדות. את אישה מרשימה וכל הכבוד לך.

17

ליניב

התגובה שלך פשוט מגעילה ולא מתאימה לפורום שלנו!

זכותה של כל אישה לנקוב את הסכום שהיא רוצה וזכותך להתעלם או להגיב באופן ראוי את המו"מ תקיים איתה בפרטי

"כל המלבין פני חברו כאילו שפך דמים"

לשעבר גלגל עמוק

18

אתם מבינים למה אנחנו הגברים העם החלש......?

מייד כולם קופצים כאן לתקוף את אחם לנשק בניסיון פטאתי לצבור נקודות...או...אני אפילו לא יודע מה.....

אז נכון, הוא דיבר לא הכי יפה שבעולם ! אבל הוא גם הבין את זה וסתם ועדיין כל שניה נכנס איזה נופת צופים חדש בניסיון לצבור נקודות אצל...או לשחק אותה הברון דה רוטשילד....ותוקף את הבחור שנדם את קולו כבר לפני כמה ימים.....

אפילו הג'ינג'ית עצמה לא התרגשה מדבריו כמוכם....

אם לחברה פה כל כך לא משנה הכסף אולי נפתח כאן עץ ובו החברים המליינים תורמים פגישות לחבריהם המליינים פחות... ?

פתאום אף אחד לא מבין למה מישהו מנסה להוריד מחירים ? (ואל תחזרו לסגנון כי לגביו כבר עניתי)

תמשיכו לבלות ותדעו שאין צורך לעשות רושם "If you build it, he will come" ואם תשלמו אז הן תתנה....

אפרודיזאק2009-7-13 14:21:26
הכל מכל כל....

19
להגיד את האמת לא הבנו למה הוא מנסה להוריד מחירים למשהו שמראש הוא מצהיר שלא לטעמו?
או שזה היה לטעמו והוא ניהל משא ומתן?
ובכלל למה אתה חושב שכולם צריכים לחשוב ולהיתנהג כמוך?

[QUOTE=אפרודיזאק]

אתם מבינים למה אנחנו הגברים העם החלש......?

מייד כולם קופצים כאן לתקוף את אחם לנשק בניסיון פטאתי לצבור נקודות...או...אני אפילו לא יודע מה.....

אז נכון, הוא דיבר לא הכי יפה שבעולם ! אבל הוא גם הבין את זה וסתם ועדיין כל שניה נכנס איזה נופת צופים חדש בניסיון לצבור נקודות אצל...או לשחק אותה הברון דה רוטשילד....ותוקף את הבחור שנדם את קולו כבר לפני כמה ימים.....

אפילו הג'ינג'ית עצמה לא התרגשה מדבריו כמוכם....

אם לחברה פה כל כך לא משנה הכסף אולי נפתח כאן עץ ובו החברים המליינים תורמים פגישות לחבריהם המליינים פחות... ?

פתאום אף אחד לא מבין למה מישהו מנסה להוריד מחירים ? (ואל תחזרו לסגנון כי לגביו כבר עניתי)

תמשיכו לבלות ותדעו שאין צורך לעשות רושם "If you build it, he will come" ואם תשלמו אז הן תתנה....

[/QUOTE]

20

חחחחחחח........אחים שלו גדול !!!! סוף סוף הבנתי למה אתה מדבר ברבים כל הזמן !!!

אתה אומר לי את זה:

" ובכלל למה אתה חושב שכולם צריכים לחשוב ולהיתנהג כמוך? "

אחרי שרק כמה פוסטים קודם כתבת את זה:

" אחים שלנו לא מתאים לכם הגיל והמחיר, תמשיכו הלאה למה להתחיל במשא ומתן מעליב?
מה רע בהודעות פרטיות? "

מי אמר שחייבים בפרטיות ? ולמה אתה קובע לו אם להמשיך הלאה או לא ?

ואם תקרא שוב את הפוסט שלי תראה שאני עשיתי בדיוק ההיפך לא אמרתי לאנשים מה לחשוב אמרתי לאנשים להפסיק להגיד לאחרים מה מותר ומה אסור ולג'נן מישהו שכבר מזמן הבין את טעותו ונדם....

אחים שלנו, "הפוסל במומו פוסל....."

הכל מכל כל....

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”