כ הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ] - דף 3 - סקס אדיר

הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ]

21
אח שלנו אתה מורכב מדי בשביל היום החם הזה אל תכניס לנו מילים למיקלדת.(חיים ומוות ביד מקלדת)
לא אמרנו לאף אחד להשתמש רק בהודעות פרטיות אלה הצענו זאת כאופציה למשא ומתן ירצו יקחו לא ירצו ימשיכו בדרכם.

אתה לעומת זאת מטיף מוסר אנחנו מציעים אלטרנטיבה וזה כל ההבדל.

[QUOTE=אפרודיזאק]

חחחחחחח........אחים שלו גדול !!!! סוף סוף הבנתי למה אתה מדבר ברבים כל הזמן !!!

אתה אומר לי את זה:

" ובכלל למה אתה חושב שכולם צריכים לחשוב ולהיתנהג כמוך? "

אחרי שרק כמה פוסטים קודם כתבת את זה:

" אחים שלנו לא מתאים לכם הגיל והמחיר, תמשיכו הלאה למה להתחיל במשא ומתן מעליב?
מה רע בהודעות פרטיות? "

מי אמר שחייבים בפרטיות ? ולמה אתה קובע לו אם להמשיך הלאה או לא ?

ואם תקרא שוב את הפוסט שלי תראה שאני עשיתי בדיוק ההיפך לא אמרתי לאנשים מה לחשוב אמרתי לאנשים להפסיק להגיד לאחרים מה מותר ומה אסור ולג'נן מישהו שכבר מזמן הבין את טעותו ונדם....

אחים שלנו, "הפוסל במומו פוסל....."

[/QUOTE]

25

הייתי,

להלן דיווח קצר, כאורכו של הביקור:

אפתח בטוב - בכל מה שקשור לתקשורת בשלב התיאום, היא עניינית מאוד, מנומסת, חביבה.

חיצונית, קשה לי להעריך מה גילה, מבנה הגוף שלה סביר ביותר לאישה מבוגרת. ביחס לפנים, עניין של טעם, אני לא נמשכתי (אם כי יש לה עניין כחולות יפות, מניח שזה הצבע הטבעי שלה....).

הבעיה:

א. בעיני - וזה עניין של טעם - לא היה שום סקס אפיל או משהו מפתה בלבוש, בדיבור וכו'.

בנוסף, היא מעשנת כבדה. לא שזו הבעיה, גם אני מעשן לא מעט, אלא שהיא לא טורחת להסוות את זה.

ב. המקום. לא אפרט יותר מדי בגלל פרטיותה, מדובר בדירה לא הכי דיסקרטית ונדמה שהיא חיה שם עם משפחתה. כשהגעתי נכנס אדם לחדר סמוך, היא טענה שזה הבן שלה.

למרות שאני רווק, חשובה לי הדיסקרטיות. ובשילוב עם חוסר המשיכה החיצונית, עשיתי אחורה פנה ונפרדנו לשלום בצורה מנומסת.

26

חברים יקרים,

הדיון/רב השיח בשרשור זה יצא מכל פרופורציה.

ממתי אנחנו שופטים או בסופו של ענין מחליטים אם ללכת לבחורה או לא לפי הנכתב בלבד?

הבחורה החליטה בשלב ראשון לא להעלות תמונות ואנחנו כבר יודעים מה היקפיה ומידותיה?

בנוסף - וזה נושא שנדוש ונטחן עשרות פעמים - למי שלא מתאים המחיר יש מספיק בחורות שלוקחות חצי מזה, כמו גם בחורות שלוקחות יותר.

רובנו הרי מחכים ל 2-3 דווחים ממקורות מהימנים בשביל להחליט אם לבקר את הג'ינג'ית. לצערי אני אישית קצר מאוד במזומנים בתקופה האחרונה ולכן נמנע מגיחות באופן כללי.

רותי - כפי שאמר מקסמקס החביב עליי - קבלת הפנים הזו לא משקפת הרבה מחברי הפורום ורובנו ככולנו יותר ג'נטלמנים מכפי שעולה פה.

דיפלומה בלשון צרפתית...

28

המשתמש:

yaniv902010
משתמש שהושעה מהפורום על ידי ההנהלה !!!!
משתמש שהושעה מהפורום על ידי ההנהלה !!!!
סמל אישי
••• משתמש מתלהם ומקלל

הצטרף / הצטרפה: 06/07/09
משתמש: מנותק/ת

הושעה מהפורום לאור התבטאויותיו המתלהמות.
צורת התבטאות כפי שהפגין בדיון זה לא עולה בקנה אחד עם רוח הפורום ...

לא באופן ההתבטאות שלו כלפי נותנת השירות ולא באופן ההתבטאות כלפי חברי הפורום.

נא לא להגיב יותר ולא להקפיץ דיון זה לשווא ...

דיווחים אישיים כמו תמיד, מבורכים.

עמית,
מנהל הפורום

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

29
[QUOTE=ascn7]

הייתי,

להלן דיווח קצר, כאורכו של הביקור:

אפתח בטוב - בכל מה שקשור לתקשורת בשלב התיאום, היא עניינית מאוד, מנומסת, חביבה.

חיצונית, קשה לי להעריך מה גילה, מבנה הגוף שלה סביר ביותר לאישה מבוגרת. ביחס לפנים, עניין של טעם, אני לא נמשכתי (אם כי יש לה עניין כחולות יפות, מניח שזה הצבע הטבעי שלה....).

הבעיה:

א. בעיני - וזה עניין של טעם - לא היה שום סקס אפיל או משהו מפתה בלבוש, בדיבור וכו'.

בנוסף, היא מעשנת כבדה. לא שזו הבעיה, גם אני מעשן לא מעט, אלא שהיא לא טורחת להסוות את זה.

ב. המקום. לא אפרט יותר מדי בגלל פרטיותה, מדובר בדירה לא הכי דיסקרטית ונדמה שהיא חיה שם עם משפחתה. כשהגעתי נכנס אדם לחדר סמוך, היא טענה שזה הבן שלה.

למרות שאני רווק, חשובה לי הדיסקרטיות. ובשילוב עם חוסר המשיכה החיצונית, עשיתי אחורה פנה ונפרדנו לשלום בצורה מנומסת.

[/QUOTE]

אלהים ישמור, איך אפשר לעשות סקס כשהבן (ואם רותי בת 47 אני מניח שהבן מספיק בגיר) בחדר ליד

ועוד לחשוב שהיא מבקשת מחיר (400) באותה רמה כמו : נופר / סנדרה / לירז / קריסטין וכו

כל מה שאני יכול לאחל לרותי זה : חזקי ואמצי !!

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”