כ דיון חברים -על קשר אישי עם בחורות עובדות - דף 2 - סקס אדיר

דיון חברים -על קשר אישי עם בחורות עובדות

12

אפרודיזאק

ובהמשך לתגובתו של הגברבשחור דווקא אותן בנות שנתת כדוגמא הן הדוגמא המושלמת שמצדיקה אותי ! בחורות אינטילגנטיות שיכלו לעסוק בכל עבודה שרק ירצו בוחרות ללא כל סיבה מהעבר (אני אישית לא משוכנע לגבי זה) לעבוד כזונות כביכול בגלל הכסף הגדול - הלא זוהי ההוכחה הניצחת לבדיוק מה שאמרתי ההתדרדרות המסרית של החברה !!! כי אם זונה שנאנסה וספגה מכות כל חיה ולא מצליחה לשקם עצמה ובוחרת לעבוד בזונות כמפלט אחרון אפשר עוד איכשהו להבין זאת, בת טובים ללא כל בעיה שבוחרת במקצוע בגלל כסף בלבד ממש אי אפשר

------------------------------------------------------------ ---------------------

להלן תגובתי

אפרודיזיאק, תסלח לי , אך התגובה שלך היא כשל אחרון הצבועים והמתחסדים. מחד אתה צורך (מזיין בתשלום) ומצד שני מעביר ביקורת על התדרותדותה המוסרית של החברה ומגכח נוכח הרעיון שהבנות הללו מבצעות שירות עבורך.

תתעורר, אתה נמצע בחברה המונעת מרווח, אז אין זה פלא שהפרטים בה מנסים למקסם אתו כל אחד על פי כישוריו.

לא כתוב בשום מניפסט שכל העוסקות בזנות חייבות להיות מוכות או בעלות עבר של גילוי עריות. אני בכלל חושב שהרבה מאוד גורמים תופסים טרמפ על הקלישאה הזאת וזורקים אותה באופן אוטומטי כשמדובר בנושא.

בקיצור: אל תירק לבאר ממנה אתה שותה בתאווה כה רבה כי כמו שאתה לא רוצה שהקרובות לך תשמשנה כזנות, אתה גם לא מודיע על עצמך בראש חוצות כצרכן של זנות. אם אתה בכל זאת חושב שיש איזה כשל מוסרי , תבדוק קודם את זה האישי שלך.

רימינג מעשי2009-7-16 13:49:8

13

רמינג ידידי,

אני מודע ומודה בכשל המוסרי האישי שלי !!!

צריכת זנות הינה כשל מוסרי ואין מי שיכול להתווכח על כך !

אבל זו בדיוק הנקודה שלי ! כשם שאני מודע ומצביע על הכשלים שלי ואני מספיק כנה לעשות כן כך אני חושב צריכים להיות גם אחרים מודעים.

הלא לקרוא לזונה ספקית שירות יהיה מדוייק בדיוק כשם שאני אומר שאני הולך לזונות מטעמים אידאולוגים של תמיכה בשכבות חלשות ומתוך חגיגה פמניסטית המאפשרת לאישה להיות בשליטה מלאה ובלעדית על גופה ומוחה עד לרמת הפיכתה לזונה.......כן אפשר להגיד את זה וזה יהיה אמין ומדוייק בדיוק באותה רמה שאנשים מפזרים עטרת מלאכים מעל ראשי הבנות כאן ! אבל האמת המרה היא שכולנו הולכים לזונות לא מאידיאולוגיה ולא מתוך תרומה אלא מתוך דחף לשבור שגרה נטו !!!

בעוד שאני מודה בכשלים שלי, חלק מהבנות כאן מודות בכשלים שלהן יש כאן חבורה של מתייפיפים המנסים לדחוף את הזונות כאן לרשימת ל"ו הצדיקים.....

על זה בדיוק אני מלין ! הרי בכדי לייצר תיקון צריך קודם הודאה וכאשר אנחנו כאן מנסים לשוות לעשינו ניקיון כפיים ומוסר אנחנו ממשיכים ב"תרומתינו" להמשיך ההתדרדרות המוסרית אליה אני מדבר.

כי לומר אני יודע שאני לא בסדר אבל ממשיך לעשות זה חצי נחמה לעומת לומר שכמובן כל מה שאני עושה זה בסדר.....

הכל מכל כל....

14
צריכת שרותי מין בתשלום אינה כשל מוסרי אלה רק אם אתה או מוכרת השרות רואים בזה כדבר הפסול מוסרית.
מוסר זה עיניין אישי ושונה מאדם לאדם ומחברה לחברה, סקס תמורת אמצעי הנאה זה דבר שמתקיים לא רק אצל האדם אלה גם תועד אצל תנשמות לדוגמא (כן אנחנו צופים בNG להנאתינו כאשר אנחנו לא עסוקים בזיוני שכל).

מוסר אינו דבר הניתן למדידה.

[QUOTE=אפרודיזאק]

רמינג ידידי,

אבל זו בדיוק הנקודה שלי ! כשם שאני מודע ומצביע על הכשלים שלי ואני מספיק כנה לעשות כן כך אני חושב צריכים להיות גם אחרים מודעים.

הלא לקרוא לזונה ספקית שירות יהיה מדוייק בדיוק כשם שאני אומר שאני הולך לזונות מטעמים אידאולוגים של תמיכה בשכבות חלשות ומתוך חגיגה פמניסטית המאפשרת לאישה להיות בשליטה מלאה ובלעדית על גופה ומוחה עד לרמת הפיכתה לזונה.......כן אפשר להגיד את זה וזה יהיה אמין ומדוייק בדיוק באותה רמה שאנשים מפזרים עטרת מלאכים מעל ראשי הבנות כאן ! אבל האמת המרה היא שכולנו הולכים לזונות לא מאידיאולוגיה ולא מתוך תרומה אלא מתוך דחף לשבור שגרה נטו !!!

בעוד שאני מודה בכשלים שלי, חלק מהבנות כאן מודות בכשלים שלהן יש כאן חבורה של מתייפיפים המנסים לדחוף את הזונות כאן לרשימת ל"ו הצדיקים.....

על זה בדיוק אני מלין ! הרי בכדי לייצר תיקון צריך קודם הודאה וכאשר אנחנו כאן מנסים לשוות לעשינו ניקיון כפיים ומוסר אנחנו ממשיכים ב"תרומתינו" להמשיך ההתדרדרות המוסרית אליה אני מדבר.

כי לומר אני יודע שאני לא בסדר אבל ממשיך לעשות זה חצי נחמה לעומת לומר שכמובן כל מה שאני עושה זה בסדר.....

[/QUOTE]

15
[QUOTE=אפרודיזאק]

רמינג ידידי,

[/QUOTE]

אפרודיזיק , אני אפילו לא מתיימר לטעון שאני הולך לזונות ממניעים אידאולוגים . לא דוחף זונות לרמת ל"ו צדיקים , אך באותו זמן גם לא מורד אותן לביב שופכין. גם מסכים ב 100 אחוז עם דברי ציניקן הפורום לגבי נושא המוסר ומה עוד שבאמת הוא לא ניתן למדידה ושונה מחברה לחברה. לראיה - ברומא לזנות היה תפקיד בטקסי פולחן, את שוגון אני מניח שקראת ואם לא , יש שם כמה תאורים שיכולים להוות השראה ליוניקורן. ולגבי המוסר היהודי/נוצרי מוסר הוא עניין של סמנטיקה כי יש זונות ויש סארוגייט. הסיבה ההיחידה שאני לא יוצא מהקונדום היא שאין לי את האומץ להאבק לבדי לשינוי נורמה של חברה שלמה ויחד עם זאת יש בי היגנות מינימלית לא לגנות דבר שאני משתתף בו באופן פעיל. ממליץ שתקרא את בראשית פרק לח, לפחות למי שמאמין בספר הקדוש צחוק הגורל הוא שחלקינו נולד למעשה זנות, אז לא הייתי ממהר לגדף את אמא

רימינג מעשי2009-7-16 15:31:25

16

אפרודיזיאר יקר - אל תשכח את מה שאמר המחזאי גו'רג' ברנרד שואו לפני הרבה שנים : כולן זונות וזה רק שאלה של המחיר.

ותאמין לי שאם תבדוק לעומק תגלה שזה בדיוק ככה , כולל אותנו הגברים שנותנים מזמננו ומכשרוננו לכל המרבה במחיר (בעבודה ) אז אנא אל תתחסד ותראה את המציאות בעיניים פקוחות ומפוקחות .

אם ככה, אז באמת שאין פסול בקשר עם זונה שבסופו של דבר היא בן אדם בדיוק כמונו רק שבחרה בדרך מסויימת להתפרנס , בדיוק כמונו אחי !!!

17

ראשית חברים אני שמח לראות שעברנו ממריבה/וויכוח לשיחה.

עניינית, אתם קוראים לי מתמם ?

אשמח לראות היכן במחזותיו של גורג' ברנארד שואו, בבראשית ל"ח או בכל מקור אחר, כמו גם לאיזו חברה אתם בדיוק מתכוונים שבה הזונות כפי שהיא קיימת בישראל הנה דבר מוסרי ?

מי כאן לא היה מעולם בתיקתוקיה ? מי כאן לא ראה את הכתבה של אמנון לוי על הזנות ששודרה לאחרונה ? ולאור שני אלו מי כאן יכול לומר בלב שלם שמעולם לא היה עם בחורה שנמצאת כאן בכפיה ? ? ? ?

ולא אני לא מתכוון למי שאתה יודע שהיא כאן בכפיה ואז אני מניח שרבים (מניח ומקווה) לא היו נשארים אלא כזו שאנחנו לא באמת יודעים מה קורה איתה.... ?

מי מוכן לחתום על זה ?

אז מהו המקור שבו כתוב כי זה בסדר להיות עם זונה שנאנסת השקם וערב, שנחטפה מביתה וכו' ?

בחייאת, אם עושה לכם טוב להגיד שאנחנו מאלכים - אז כדאי שתעוררו !!!

מה שאנחנו עושים לא מוסרי. נקודה.

שימו לב שכתבתי אנחנו אני יחד אתכם !

אחים שלו, מותר האדם מן הבהמה .... לא ? בעלי החיים אוכלים את צאציהם, אונסים ורוצחים - אלו גם נורמות המוסר מהם אתה רוצה שנשאב דוגמא ?

רימינג, בראשית ל"ח עוסק בדיוק בנושא עליו אנו מדברים רמיזה של הקדוש ברוך הוא לירידה מוסרית......

טירון, אני מתמם ? שוב נחזור לשאלה הפשוטה האם תסכים שבתך תצא לעבוד כרופאה ? והאם תסכים שביתך תצא לעבוד כזונה ? (אגב באופציה השניה היא תרוויח יותר....)

אפרודיזאק2009-7-16 16:52:53
הכל מכל כל....

18
מותרת הבהמה מהאדם

אנחנו הגזע היחיד (כמעט) על כדור הארץ שהורג לשם ההרג ולא למטרת אכילה ולכן תמיד מצחיק אותנו הביטוי הזה.

בכל מקרה אתה צריך להבדיל בין האקט של לשלם לאדם תמורת שרותי מין לבין לכפות על אדם להיות עבד, אלה 2 דברים שונים שלצערינו בארץ בעבר התערבבו.

לגבי אמנון לוי - אם אתה מאמין לכל מה שאתה רואה בתשקורת אז כדאי שתתחיל לפתח מסננת הוא מחפש רייטינע ועוד רייטינג ואם צריך לכופף את האמת אז לא תהיה שום בעיה עם זה.

[QUOTE=אפרודיזאק]

ראשית חברים אני שמח לראות שעברנו ממריבה/וויכוח לשיחה.

עניינית, אתם קוראים לי מתמם ?

אשמח לראות היכן במחזותיו של גורג' ברנארד שואו, בבראשית ל"ח או בכל מקור אחר, כמו גם לאיזו חברה אתם בדיוק מתכוונים שבה הזונות כפי שהיא קיימת בישראל הנה דבר מוסרי ?

מי כאן לא היה מעולם בתיקתוקיה ? מי כאן לא ראה את הכתבה של אמנון לוי על הזנות ששודרה לאחרונה ? ולאור שני אלו מי כאן יכול לומר בלב שלם שמעולם לא היה עם בחורה שנמצאת כאן בכפיה ? ? ? ?

ולא אני לא מתכוון למי שאתה יודע שהיא כאן בכפיה ואז אני מניח שרבים (מניח ומקווה) לא היו נשארים אלא כזו שאנחנו לא באמת יודעים מה קורה איתה.... ?

מי מוכן לחתום על זה ?

אז מהו המקור שבו כתוב כי זה בסדר להיות עם זונה שנאנסת השקם וערב, שנחטפה מביתה וכו' ?

בחייאת, אם עושה לכם טוב להגיד שאנחנו מאלכים - אז כדאי שתעוררו !!!

מה שאנחנו עושים לא מוסרי. נקודה.

שימו לב שכתבתי אנחנו אני יחד אתכם !

אחים שלו, מותר האדם מן הבהמה .... לא ? בעלי החיים אוכלים את צאציהם, אונסים ורוצחים - אלו גם נורמות המוסר מהם אתה רוצה שנשאב דוגמא ?

רימינג, בראשית ל"ח עוסק בדיוק בנושא עליו אנו מדברים רמיזה של הקדוש ברוך הוא לירידה מוסרית......

טירון, אני מתמם ? שוב נחזור לשאלה הפשוטה האם תסכים שבתך תצא לעבוד כרופאה ? והאם תסכים שביתך תצא לעבוד כזונה ? (אגב באופציה השניה היא תרוויח יותר....)

[/QUOTE]אחים שלו גברים2009-7-16 17:6:12

19

אני חושב שהגענו לנושא שהוא מעין בעיה בפני עצמה ואני כאחד שאוהב התפלספויות

אתן את דעתי בעניין ברשותכם

ראו קודם כול כמו שאחים שלנו אמר מוסרזה דבר ( כמה שזה כך לצערי)שניתן למדידה

וניקח מקרה קיצוני אחד שבא ואונס ילדות קטנות( יממח שמו ושם זכרו) בשבילו מבחינה מוסרית העניין או לא בכדי אלא כבדרך הטבע ואדם נורמלי שהמוסר שלו הגיוני ונורמלי לא יעשה זו כי רמת המוסריות שלו נמוכה

ככה גם אצלנערות עובדות( יכולתי להגיד זונה אבל אנחנו מנהלים דיון תרבותי ... לא?)

אדם נשוי שהולך לנערות עובדות יש כאלה שאצלהם זה בדרך הטבעואינם רואים זו כבעין מוסרית וייש נשואים שזה עניין מוסרי אצלהם

אז זה נכון עניין המוסר זה אינדבדואלי( שוב לצערי) בין אדם לאדםולכול אחד ואחת רמת המוסר שלו

דבר שני וזו דעתי כמובן אין קשר כלל וכלל לאותה נערה עובדת מסוימת שעוסקת בזנות לבין יכולתיה השיכליות שיהיו ככל שיהיו לבין השתלשלותה למקצוע הלא מכובד הזה

כול אחת ואחתנכנסה לעבוד בעבודה כזו בשל בעיותיה

אחת בגלל השלמת לימודים

אחת בגלל השלמת הכנסה

ועוד אלף ואחת סיבות

הלו...... הרי יש גם גברים זונותזה בדיוק אותו דבר גם לגביהם

אפרו ... הדרדרות מוסרית רשמת... אח שלי צר לי לבאס אותך אבל אנחנו חייםם בעולם מלא אינטרסים שבשביל להצליח בו אתה צריך לדרוך על אחרים

ועכשיו אני ירשום את זה יותר בבוטות סלחו לי אה... בחורה שמחליטה להיות זונה ולפתוח את הרגליים שלה תמורת כסףזה הרע במיעוטו מה שנקרא מבחינת המוסריות שיש בעולם הזה כגון

אנסים

פדופילים

אישה שמעריבה את בנה

ועוד כהנה וכהנה מיקרים לא מוסריים בעלליל

לגבייי.....? אני לא רואה בזה חוסר מוסר מכייון ואני לא הולך ואני לא נשוימערכת יחסים

כן זה מציק כי אני מרגיש שאני משפיל את עצמי באיזשהו אופן אבל בחלט אני לא רואה פה חוסר מוסר

לגבי השאלה אם הייתי יוצא עם זונה

כמו שכתבתי באחד הפוסטים של אנגי לינה

שאתה אוהב וזו אהבה שאין כמוהה אתה תיקח את הבחורה המסויימת עם כול התיק שהיה להיש לה וכו

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”