כ נופר- מאהבת פרטית ! בוגרשוב - דף 2 - סקס אדיר

נופר- מאהבת פרטית ! בוגרשוב

11

נופר זכתה לביקורת נלהבת ממומחי הפורום ונכבדיו, וקבלה מהם שבחים גם בתחום שמושך אותי – האישיות שמאחורי הגוף והביצועים. למען הסר ספק – יש לנופר גוף יפה, ואני אכן מעריך אותו.

לאחרונה נופר התפנתה יותר לארח את מבקריה מבני הפורום, הצטרפה למפרסמות הנכבדות וסיפקה מועדים ודרכי התקשרות עמה, ואני ניצלתי זאת כדי לבקר אותה. המינהלות – זמנים ודירה, היו ללא דופי.

בתקציר – יצאתי מרוצה, נופר חמודה ומתוקה, מנסה ומצליחה לרצות את האורח. אני יצאתי עם חיוך מרוח על הפנים, שלא סר עד לקצה גוש דן.

המפגש שלי עם נופר כלל רק אפס קצהו ממפגשו של ידידנו יוניקורן עמה – מדובר ברב אמן בתחום, דניאל ברנבוים של המפגש האירוטי, אני רואה בעצמי פסנתרן מתחיל לגמרי, שעדיין נהנה מהנגינה ומקווה להשתפר מפעם לפעם.

נושא הפרטים האישיים של נופר ותמונותיה הדהד בפורום , ולכן אמנע מרמזים אישיים.

התאור של נופר את עצמה מתאים למציאות. אני מצאתי שהיא גם מעניינת וייחודית, ואשמח לבקר אותה שנית בקרוב.

ולנופר – תודה רבה ולהתראות

14

ליוניקורן ולומברוזו ידידיי

אני חושב שמרכיב חשוב בהנאה שבמיפגש עם בחורה הוא הכימיה ההדדית הנוצרת בין הבחורה ובין הלקוח.

גם לי אישית קרה שתוצאות מיפגש עם בחורה מסוימת היו שונים לחלוטין ממה שידידי ורעי יוניקורן תאר וזה קרה לי אפילו אחרי מיפגש שני עם אותה בחורה לכן אני יכול להבין היטב את הרגשתו של לומברוזו.

16

Hi guys

This was my first time to visit Nofar. it was a very nice, pleasent and joyful experience. Since i am not very good erotic writer (what can I do, i am just a simple person that works hard to make a living) so i will not get to too much details.

What I can tell you that Nofar is a very nice person, intelligent with allot of life experience, practical and quite good basis for business thinking. she understands well wht the clients are looking for and she is flowing with it. in addition to the personality that I just listed, she is very sexy, good looking (very pretty if I am say) and it is just a great fun to be with. for anyone that repects him self as a person and forthcoming person, i am sure that Nofar is your choice for a visit

In short, it was a great sexual experience and she is a real nice and fun person to talk with

Nofar, if you are reading this post, I just wanted to thank you for the great time and I will vist you again sooner hen later

Have fun

Seki

-----------------------------life is full of beautiful surprises

use them for your advantage

17
אין ספק שמדובר בנערה העובדת האינטיליגנטית ביותר בתחום (וגם מחוץ לתחום היא ללא ספק בעשירון העליון)!

התענוג שבשיחה איתה בשילוב התענוג שבחדר השני (היא בהחלט יודעת מה היא עושה...) מביא אותי להכרה שמדובר בתמורה השווה ביותר לכסף שאפשר למצוא.

נופר - תודה!

נ.ב. - כל מי שחובב תיאורים גרפיים, מוזמן לקרוא שוב את יוניקורן. הוא מיטיב לתאר ממני. כל מי שמתלבט, אני מקווה שחסכתי לו את ההתלבטות.

זיון - 10
שיחה - 11
GFE - כמה זה 11 בריבוע?

18

לא יכולה להתאפק.....

תודה תודה ושוב תודה על הפירגון!!!

נעים לי לדעת שהצלחתי לגעת (יצא חרוז) לכם גם קצת בנשמה

חיבנישוקים המון (חיבוקים ונשיקות)

המאהבת נופר

קודם כל להיות בנאדם!!להאמין בטוב ולשאוף להכי גבוה...

----050-6884710----

חזור אל “המחסן המוסתר”