רשימת המועדפות וההיסטוריה שלנו
13[QUOTE=חרמנטיקן]אולי לא הבהרתי אבל אני מאלה שלא מסוגלים ללכת למכונים ,אולי אני יתגבר על זה בהמשך, אבל בנתיים אני רק בקטע של דירות פרטיות, ואנגלינה למיטב הבנתי היא במכון ,[/QUOTE]
טעות רצינית ומהותית. אנג'לינה לא היתה (ואני מקווה שגם לא תהיה) אף פעם במכון. היא מקבלת בדירה פרטית לחלוטין !!
14
yoyo ערב טוב,
ראשית זה עניין של טעם אישי וזכותך לחלוק עלי.
חרמניטקן ציין העדפות "אגב בעיקר אני אוהב פנים יפות ומתוקות גוף גבוה וחטוב".
אני מקפיד להימנע מכתיבה ובעיקר מתאור שלילי מפורט, אך עם יד על הלב ובאופן יחסי ובהחלט מטעם אישי בלבד, ילנה ודנה, רחוקות מלהיות מדהימות.
לחרמניטקן, אנג'לינה אינה עובדת במכון וראויה ליותר מביקור, למרות התעריף הגבוה יחסית...
15בהסתמך על דיווחים אחרונים כדאי לוותר על איב, שכן היא עייפה לאחרונה...
ואנג'לינה, על סמך דיווחים, צריכה להקדים את שרון...
16טוב אז ככה:
גם אני הייתי אצלה, אצל שרון כמובן, ואני מתלבט אם אלוהים העניש אותי שזו רק שעה או נתן לי לפחות שעה
גוף מדהים פנים אסתתטיות עיניים מימיות שכבר מורידות את מפלס הלחץ[לנשואים שבינינו],עור משיי ורגליים חלקות
הלכתי על ה500 כי לפספס מציצה עם גמירה כמעט בבטן [מה שהפולניה שלי לא היתה חולמת לעשות] זה חבל,
המציצה בתנוחת 69 עם הכוס המסותת ביד אמן והחור השחור מול עיניך מריחים ונעימים ומזמינים והכל כל כך קטן
והיא ינקה אותו כמו עגל מהעטינים,כשאני מלקק אותה מאחורה ולא גומר לשתות אותה, בסוף נעמדתי וכשהיא כורעת על רגליה ומרפרפת לי קלות באצבעותיה העדינות בביצים הטעונות הרגשתי שאני לא מסוגל יותר והתפוצצתי לה במבצע "גרון עמוק".אח"כ המשכנו פשוט לשבת רגועים וערומים לשוחח על הא ועל "דא" פשוט גוד טיים
למספר השני לא הצלחתי להגיע ייתכן כי זו הפעם הראשונה אצלה ואולי בגלל שבאמת חסר את החלפת הנוזלים ועירבוב הלשונות שזה כנראה טאבו אצלה ולא משנה כמה חתיך ונחמד תהיה,
אבל השיחה איתה יכולה לחפות קצת על החסך כי היא אינטליגנטית ונעימה,
אז לתוצאה הסופית אני כנראה בצד של המצדדים לזכותה
אם כי חסרה קצת תחושת החברות אבל אולי הגיע הזמן שאבין שרומנטיקה לא נקנית בכסף
זהו לבנתיים
בקיצור לא יודע אם אסגר עליה או שלפני זה אדגום עוד אחת או שתיים אבל מה שבטוח
18אם כבר מדברים על המלצות...
יש לי פ'טיש לנשים קומפקטיות ונמוכות. ואם מצורף לזה אגן רחב (לא מתכוון לשמנה. אלא לתחת עסיסי, אבל ברזילאי כזה. לא נופל)
יש מומלצות בז'אנר הזה?
הבנתי שלנופר יש אגן רחב במיוחד...אבל היא לא נמוכה...או שאני טועה?
יש עוד כמה אופציות כאלו?
19איך אני מגיע אל אנג'לינה לפי ההתלבות שלך היא משהו סוף העולם,יש מצב לטלפון שלה והסבר עליה..?
תודה