כ לא על הגודל לבדו יחייה האדם... - סקס אדיר

לא על הגודל לבדו יחייה האדם...

1

"התיאוריות הישנות, שדיברו על כך שאין שום הבדל בתחושה של איבר גדול לעומת קטן - והן גם התיאוריות ששלטו בכיפה שנים רבות - נוצרו במידה רבה מתוך רצון לא לפגוע בביטחון העצמי של גברים, וגם משום שרוב החוקרים היו גברים ועל כן טיפלו בעניין מהזווית הגברית, שגורסת שלמידות אין כל משמעות".

גבר עם איבר קטן רגיש ומפנק יותר טוב את המין הנשי בכל המשחקים שמסביב וההתלקקיות...
גבר עם איבר גדול פחות משקיע נותן את הטון זבנג וגמרנו
יש גבר עם איבר קטן שמרגיש גדול,
ויש גבר עם איבר גדול שמרגיש קטן...

האומנם?!

מין פסיכולוגית2009-7-23 8:3:22
לשעבר- הפסיכולוגית החרמנית האחת והיחידה !!!

5
[QUOTE=UNICORN]

מצד שני אם אני חושב הפוך ...אז אני חייב להסכים איתך שלבעלי זין קטן יש יתרון מסוים והוא מתמקד לדעתי בזיון האנאלי הם ישיגו זיון אנאלי מהר יותר ובקלות רבה יותר מבעלי כלי גדול ועבה וגם בעלות השבלול הצר לא יסרבו להם ....בקיצור כל סיר מוצא את המכסה שלו ...

באשר לתאוריה שבעלי הזין הקטן מפנקים יותר טוב ...אני לא מבין על מה היא מבוססת אני מכיר כמה חברים עם כלי כלי שהנשים שלהם מאד מרוצות והמשחק המקדים שהם נותנים להן

אגב אני מכיר גבר מההסטוריה עם איבר קטן אבל הרגיש מה זה גדול ...רצה לכבוש את כל העולם ...הידעת מי הוא ?

[/QUOTE]

מתחיל בנון גגמר בנון ויש לו אסוציאציה למילה נפל

7
מה איתנו בעלי האיבר הממוצע?

ולג'וזפין לא היו שום תלונות LOL

[QUOTE=UNICORN]

מצד שני אם אני חושב הפוך ...אז אני חייב להסכים איתך שלבעלי זין קטן יש יתרון מסוים והוא מתמקד לדעתי בזיון האנאלי הם ישיגו זיון אנאלי מהר יותר ובקלות רבה יותר מבעלי כלי גדול ועבה וגם בעלות השבלול הצר לא יסרבו להם ....בקיצור כל סיר מוצא את המכסה שלו ...

באשר לתאוריה שבעלי הזין הקטן מפנקים יותר טוב ...אני לא מבין על מה היא מבוססת אני מכיר כמה חברים עם כלי כלי שהנשים שלהם מאד מרוצות והמשחק המקדים שהם נותנים להן

אגב אני מכיר גבר מההסטוריה עם איבר קטן אבל הרגיש מה זה גדול ...רצה לכבוש את כל העולם ...הידעת מי הוא ?

[/QUOTE]

9

למה גברים חושבים שיש להם איבר קטן?... זה בגלל שהם בתחרות עם אחרים, לא יודעים את הגודל הממוצע של הזין, בוחנים אותו מלמעלה, שעירים שם למטה, שמנים ועוד. תבינו: נשים שופטות ע"פ נתינה, ולא עם סרט מדידה...

אם נחשוב לעומק על הגורמים האפשריים לעיסוק היתר של גברים בגודלו של הזין, נגלה נתונים מעניינים...

גודלו של הזין משמעותי במצב זיקפה, אך העיסוק בגודלו של הזין כשהוא רפוי יכול לסייע לנו לשער, שמקורו של העיסוק - בתחרות בין גברים - של מי יותר גדול, ולאו דווקא מתוך מחשבה על המשמעות שיש לגודלו של הזין בסיפוק אישה.

הגברים מתמקדים בגודל הזין, כדי להבליט את ההבדל שבינם לבין האישה - נטולת הזין. יתכן וזהו הפחד שהם חשים כשתופסים את הזין שלהם... לא מספיק גדול ומבדיל אותם מהמין הנשי

מין פסיכולוגית2009-7-25 10:53:42
לשעבר- הפסיכולוגית החרמנית האחת והיחידה !!!

10
אחותינו פסיכולוגית קשקשנית, התחרות היא על האורך בזיקפה כל מי שסיפר לך משהו אחר הטעה אותך.
תחשבי יותק בכיוון של אסקימו לימון ולא סיינפלד.

דווקא דבריו של יודלה חד הקרן הם נכונים ורלוונטיים לפורום הזה ולמצב בו חלק גדול מנותנות השרות עברו לידה או שתיים וקצת קשה להרגיש חיכוך במיוחד בעת קיום יחסי מין מוגנים איתן.

וכמובן הסיכוי להשיג מין אנאלי גדל ככל שהאיבר קטן יותר.

[QUOTE=מין פסיכולוגית]

למה גברים חושבים שיש להם איבר קטן?... זה בגלל שהם בתחרות עם אחרים, לא יודעים את הגודל הממוצע של הזין, בוחנים אותו מלמעלה, שעירים שם למטה, שמנים ועוד. תבינו: נשים שופטות ע"פ נתינה, ולא עם סרט מדידה...

אם נחשוב לעומק על הגורמים האפשריים לעיסוק היתר של גברים בגודלו של הזין, נגלה נתונים מעניינים...

גודלו של הזין משמעותי במצב זיקפה, אך העיסוק בגודלו של הזין כשהוא רפוי יכול לסייע לנו לשער, שמקורו של העיסוק - בתחרות בין גברים - של מי יותר גדול, ולאו דווקא מתוך מחשבה על המשמעות שיש לגודלו של הפין בסיפוק אישה.

הגברים מתמקדים בגודל הזין, כדי להבליט את ההבדל שבינם לבין האישה - נטולת הזין. יתכן וזהו הפחד שהם חשים כשתופסים את הזין שלהם... לא מספיק גדול ומבדיל אותם מהמין הנשי

[/QUOTE]
שלח תגובה

חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”