אלונה מדירת הסקס בלוינסקי
4קח בחשבון שמדונה חצתה מזמן את גיל 40.
אבל יש פה לא מעט שהמליצו עליה, לשיקולך.
5אלונה....
הרגע חזרתי מלוניסקי 134, ואכן מדובר במציאה דרום תל אביבית.
אם כי בניגוד לדעתו של גייסון, אני חושב שהגברת נוטה לגיל הארבעים. יפה, גבוהה ורזה.
ציצי כמעט שלא קיים, יש שיגדירו אותו כ"שפיצי", לי היא הזכירה במראה את שרון מבוגרשוב (כמוה גם היא שחורדינית, רק עם שיער קצר יותר)
השתדלה במציצה, אך ניכר שאין לה ניסיון רב, ככל הנראה חדשה בתחום (כך גם לדבריה)
מעבר לכך סקס מצויין, אין לחץ, ולא דפקו בדלת למרות שלהרגשתי חרגנו מהזמן.
ממליץ.
6גם אני הייתי אצל אלונה .
במציצה ובזיון שהיא רכבה עליי היא עדיין הייתה בהתלהבות , אבל בסוף במיסיונרי היא כבר הפכה לבול עץ .
יכול להיות שהיא הגיעה לשיא מוקדם , כי שהיא רכבה עליי היא השתוללה כאילו אין מחר
7מקונדמת וסקס (30 דקות)
בסקס היא מנשקת ומחבקת (GFE) גיל: בערך 30, מראה: גוף חלק וצבע עור שזוף מדהים (רוסיה), גובה 1.65 בערך, רגליים רזות ומעוצבות סוף, ישבן קטן עגלגל בפרופורציה FIX ומתוח, מנוש יפה מגולח, חזה אין בכלל !!! אבל כוסומו החזה ראו את שאר הגוף ותבינו שמדובר בכוסית !
היא סובלנית וסבלנית, היה מצב אחרי 10 דקות של החטפה בדוגי סטייל ובמיסיונרי שפתאום נפל לי הזין בגלל הקונדום המעפן הזה, היא לא ויתרה ושאלה אותי אם אני מעוניין שהיא תביא לי ביד.
שכבנו 6:9 כאשר כל הכוס היפה שלה מול הפנים שלי, נתתי לה ליקוקים קטנים כאלו לדגדגן בזמן שהיא הביאה לי ביד, גמרתי בכיף. אני בהחלט אחזור אליה לעוד, חרגנו מהזמן גם במקרה שלי ולא רק במקרה של KAMIKAZA ולא דפקו בדלת ולא הלחיצה אותי, גמני ממליץ.
8העונה לשם(איך לא?) אלונה. עברנו חדר, שאלה עם דוש?, אמרתי בטח! ברקע מוסיקת זיונים רוסית, בינתיים נשכבה על מיטתה עירומה כביום היוולדה וסימנה לי עם היד לשכב לצידה.
התחילה מלקקת בעדינות את פיטמותי, ולאט לאט מעבירה את ידה על החבר'ה למטה, שיתכוננו להם בכיף.
מהר מאד הלבישה קונדום עם הפה ולא במיומנות גבוהה יש לציין, (אבל פה זה פה..)התחילה במלאכת שאיבה שהייתה לא יותר מאשר סבירה, באופן מכני ונראה שאף מעט חסר חשק. בינתיים כדי להעסיק את עצמי, התחלתי ללטף את גופה הנעים והרך מאד למגע, עור גופה מתוח, חלק ומריח מצויין, תוך כדי כך, ירדתי מעט דרומה עם אצבעותי ושיחקתי בשבלולה המגולח למשעי. בשלב הזה הייתי יותר מערוך ומוכן לקרב, הייתי מוכן להקריב את גופי למען המולדת, לשלוח את פקודי אל היעד תוך ידיעה שאולי לעולם לא ישובו אל ביתם, הייתי פשוט חרמן רצח!
ואז, אוי אז.. זה קרה.. איך שכחתי מזה, הקטע שיכול לגדוע כל זיון עוד לפני שהחל. היא מרחה כמות נכבדה של וזלין על שבלולה, שם כבר ידעתי שזו משימת התאבדות חסרת תחושה ועניין ושלמעשה הסיכוי היחיד להצליח בזה הוא: אחד- להסיר את הקונדום מעלי, דבר שלא יקרה יותר לעולמי עולמים, שניים- שיש לה שבלול כה צר שהוא כבר לא שבלול אלא צרצר.. עדיין לא מוכן לוותר השכבתי אותה על גבה והרמתי את שתי רגליה, כדי לגלות מחזה מחרמן ומרהיב של ירכיים חטובות המתחברות לכוס מעוצב ומזמין. אשר בצער רב מחובר אליהן פרצוף מכני וריק מחיים, כשחדרתי אליה הייתי צריך לבדוק במו עיניי שאני באמת חודר, כי תחושה לא ממש הייתה שם.
מישהו כאן בפורום היטיב לדמות תחושה זו לזריקת נקניקייה אל תוך מסדרון... היהפוך שבלול עורו? כנראה שלא בגלגול הזה. על כל פנים, המשכתי בלי תחושה של ממש עד אשר ירד כוחו לגמרי, כמטוס הדואה ללא מנוע עד לרגע הנחיתה( או ההתרסקות). השכיבה אותי חזרה על גבי והתחילה בעבודת יד. בלי רגש, בלי טיפת טאצ' מחרמן, כמו מכונה. היה נראה כאילו זו הפעם הראשונה שלה (ואולי בחשיבה לאחור זה צריך להיות מרחמן כשלעצמו...) עבדה, עבדה ,עבדה, עד שלבסוף מאמציה נשאו פרי. ניגוב, מקלחת קצרה, שוב ניגוב ועפתי משם חזרה לזוועה התל אביבית..
אז מה ה-120 ש"ח שלנו עשו:
שתי מיקלחות קצרות עם שמפו ריחני
אחד שימוש בגומי נגד מחלות
שתי נגלות של חומר סיכה- לי ולה
שני מגבונים לחים
וכמובן,אחד(או חצי) מגע מיני עם נערה עובדת:
מציצה:5 + 1.5 על הלבשה עם הפה
זיון:5
עבודת יד:3
מראה כללי: 6.5
שירות:6 לא עושה דבר מכוונה רעה, פשוט אין לה את זה.
מסקנה: לא חוזר!
9על פניו או פנייה אם תירצו נשמע כדיל לא רגיל, 120 ש"ח בחורה שנראית לא רע בכלל (אם כי הדעות חלוקת בקשר לגילה). 30 דק', שזה בערך 18-15 דק' יותר ממה שתקבלו בואכם תל ברוך החביב עלי ובתוספת של 20 ש"ח. תמורתם תקבלו גם מקלחת פעמיים וגם מיטה, במקום המושב האחורי בגולף.
יש לי שאלה לכל הדוגמים שכבר פקדו את המקום:
יש להם שעות פעילות מוגדרות בהם העלמה המתוארת נמצאת (לא השעות הרישמיות הנמסרות)?
במידה וכן, מהי השעה המומלצת לביקור דגימה במקום.
מבטיח לדגום בקרוב ולהעלות פה דיווח מפורט. (אומנם כמות הדיווחים שלי מעטה יחסית אך משתדלת להיות נאמנה למציאות וחפה תיאורים סוביקטיבים בעליל).
נ.ב.
בעקבות התיאורים ה של qwaseqwase
תהיתי האם ישנה אופצייה לאנאלי, ואם כן... דבר שי אותי מאוד כמה
לנוחיותכם צירפתי את התיאורים האמורים "לזריקת נקניקייה אל תוך מסדרון... היהפוך שבלול עורו? כנראה שלא בגלגול הזה. על כל פנים, המשכתי בלי תחושה של ממש עד אשר ירד כוחו לגמרי, כמטוס הדואה ללא מנוע עד לרגע הנחיתה( או ההתרסקות)".
10לרוב עובדים משעות הצהרים ועד מקסימום 11.30 בלילה, אבל תתקשר לשאול, מה כבר יכול להיות?
וכלל האצבע הוא שתמיד עדיף לבוא מוקדם.