כ ילנה-ר’’ג-פינוק מלא ומיוחד מקלאסית בת~ 40 - דף 12 - סקס אדיר

ילנה-ר’’ג-פינוק מלא ומיוחד מקלאסית בת~ 40

113

אחים יקרים אני כרגע חוזר מהגב' ילנה מרמת גן...אני רוצה לספר לכם על הביקור המזעזע שלי כדי שלא תחזרו על הטעות...

הכיוון הוא קניון ביאליק ברמת גן, מכוונת לרחוב ד"ר כהן ,בדלת אישה שהייתה מתה להיות בת 40 (כפי שמספרת בטלפון),דירה נחמדה יחסית,בכניסה מציעה קפה ושוקולד (כנראה טרנד כזה עכשיו או משהו כזה...)

בתוך הבגדים הגברת נראית עדיין פרופורציונלית איכשהו,שיער בלונד קש כאילו צבוע,פנים זקנות לגמרי (ולמען הסר ספק,אני בן 30 ואני נראה מעולה אז למי שחושב שאני בן 18 והיא נראית לי מבוגרת...טועה לגמרי)

מובילה אותך לחדר נקי יחסית,עיסוי קל עם פודרה (למה פודרה???????),משהו מזעזע לגמרי,לא מדברת תוך כדי העיסוי,אם את מבקש משהו אז היא פתאום לא מדברת עברית...בקיצור לא נחמדה כל כך הגברת.

ואז מתחילות הבושות...היא שמה שמן עליה ועל הזין,משתפשפת עליו עם החזה ושמה אותו בין הסנטר לציצים המזעזעים שלה (מקווה שהבנתם את הרעיון...עולה ויורדת עם הראש כאילו היא שואבת...בגלל שהייתי חרמן אש הצלחתי לגמור איכשהו,מקלחת זריזה וחזרתי למיטה.

האמת שבשלב הזה כבר רציתי לעוף משם כי היא באמת מכוערת ולא מושכת בכלל אבל אני ישראלי ושילמתי כסף...אתם יודעים.

בקיצור ביקשתי ממני באדיבות קצת פעילות אוראלית ובשיא החוצפה היא אומרת לי:"אז מה עשינו עד עכשיו?"

אתם קולטים? היא חושבת שקניתי את הטריק האידיוטי שלה עם תקיעת הזין בין הסנטר לציצקלעך המגעילים שלה ...

מה את חושבת שאני ילד בן שתיים???

בקיצור אחים שלי,יש פה כמה אנשים בפורום שמיקמו את הגברת במקומות די מכובדים מבחינת האיכות אז לכל המשבחים למיניהם,או שאתם בני 80 בערך,או שלא זיינתם בחיים,או שיש לכם תסביך עם האמא בילדות או שאתם פשוט קוףאדם קדמון...

אז לכל המעוניינים,אם אתם מאמינים לי ורוצים דעה אמיתית בבקשה:

מי שמתקרב לבית ברחוב ביאליק שם עובדת ילנה "הכל כך נחמדה" פשוט אידיוט,בזבוז אטומי של 250 ש"ח...

אני יודע שזה ביטוי אבל אני נשבע...גם בחינם לא הייתי חוזר לשם,נפילה רצינית,פשוט מביש...הייתי שם אולי 30 דקות מתוך השעה שסוכם עליה...

כשאתה נמצא עם חברהאישה ומדמיין בחורות אחרות כדי לגמור זה עדיין נורמלי איכשהו אבל כשאתה נמצא עם זונה??? זה בדיוק מה שקרה לי אנשים,הייתי צריך לעצום עיניים...

וכרגיל לסיכום:

מראה:4

יחס:5

זיון:לא היה (מגעילה ת'תחת)

מציצה:יופי של סנטר יש לה (אחרי שהתעקשתי,שמה לי קונדום והכניסה רק ת'קצה כאילו עושה לי טובה...כמובן שעצרתי אותה,התלבשתי והלכתי...)

דיסקרטיות:8

לחזור? ב-ח-י-י-ם לא!!!!! גם אם זה היה הכוס האחרון במדינה...:-)

תהנו אנשים יקרים

116

לא נותר לי אלא להסכים איתך. הקטע עם הסנטר פיצץ לי את הוריד מרוב עצבים. כאילו אתם קולטים שהבחורה מסתלבטת עלינו והיא חושבת שאנחנו לא מרגישים את ההבדל בין פה לבין הקטע שהיא עושה.

אכן שירות סטדנרטי ומטה תוך זילזול ברור במין הגברי.

120

לאור התגובות הקיצוניות, התלבטתי אם ללכת או לא ובסוף מצאתי את עמי אצלה בדירה.

אין לי מה לפרט יותר מידי, פשוט התאכזבתי.

לא אהבתי את המראה, את הגוף וגם לא את השרות. חברה, עזבו אותכם, אולי פעם היא היתה שווה...

מה שכן, יש לה שם מקלחת סבבה ( -:

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”